Clip in vlasy na svatební účes, mám několik dotazů

Ahoj holky, která jste měla clip in vlasy na svatební účes? Jsou lepší pravé lidské? A jaké jsou možnosti ohledně účesu - já budu mít pravděpodobně i závoj... Tak aby mě pak nebolela celá hlava... Pokud jste některá měla účes s clip in budu moc ráda za inspiraci co se vše dá vytvořit:-) děkuji 8-)
Odpovědět
No tak holky... :-(
Odpovědět
ahoj jsem kadernice tak ti poradim urcite prave vlasy..da se s nimi delat vse..kdyz koupis synteticke jsou sice levnejsi ale nemuzes je natacet zehlit atd a navic se lesknou a vypadaji opravdu na svetle umele a lacine..ucesy z dlouhych vlasu jsou nadherny:) ale pokud mas v planu k zavoji treba nejaky vycesany drdol tak to myslim zbytecne..vlasy bych si porizovala v pripade ze bych mela rozpustene nebo polorozpustene vlasy aby to bylo videt :) @kessy156
Odpovědět
No, ja uz ty vlasy mam doma. Koupila jsem je pres internet od jedne slecny, ktera uvadela ze jsou prave, ja se v tom az tak nevyznam. A zavoj uz mam taky doma, ovsem ho planuji jen na obrad a po obrade bych ho dala dolu. Takze co myslite muze se ten zavoj dat i pres nejake polorozpustene vlasy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky taky jsem kadeřnice, dneska uz jsou clip in které se daji i natočit, myslím ze je to dobry nápad pokud nemáš dlouhe nebo husté vlasy tak je to dobre oživení, určitě můžeš mít i závoj do polorozpuštěnych vlasu, jde jen o to vyzkoušet jak se v tom budes cítit a aby to vypadalo přirozeně, hodně štěstí ;-)
Odpovědět
@22jenifer Děkuji za povzbuzení :-) Snad to bude v pořádku, již je mám doma jak jsem psala, a na zkoušku účesu bohužel nejdu, takže snad to dopadne tak aby to vypadalo krásně.. už se na to moc těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neboooj, kdyz bude tvá kadeřnice šikulka a mas k ni důvěru zvládne to i bez zkoušky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky můžu se zeptat? Mám vlasy viz odkaz http://www.clip-in-vlasy.eu/product/c... . Jsou to lidské vlasy, bohužel jsem je ale kupovala v době, kdy jsem měla vlasy světlé... Teď bych je chtěla na svatbu jen pro zahuštění, vlasy mám už dlouhé dost. Chtěla jsem se zeptat jestli se tyto vlasy dají obarvit... Takto jsou mi totiž na nic :-(. Děkuji za radu :-)
Odpovědět
@marcelakarikova já jsem si takhle nabarvila clip in blond/světle hnědá. Koupila jsem si Palettku středně hnědou a nabarvila a výsledek je super. Takže bych se toho nebála 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajinkal Jen si říkám, že pokud si na ně dám barvu, kterou běžně používám musím ji na vlasech nechat asi jinak dlouho ne? Já mám své vlasy středně hnědé a tyto jsou takové blonďaté s nádechem do zrzava... :-D
Odpovědět
@marcelakarikova No ono trefit ten odstín úplně přesně je docela kumšt :) Mi to naštěstí jakžtakž vyšlo, je třeba sledovat ten proces jak moc už je to tmavé a pak umýt. Nechala jsem to tam cca 25 minut. A ikdyž tam byla kombinace blond/světle hnědá tak to chytlo stejně a žádné fleky tam nejsou :-) Ale je fakt že ty vlasy už byly starší, tak jsem to hecla, že by se nic moc nestalo, kdyby se to nepovedlo, ale vyšlo to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, vlasy na clipech barvím běžně, ale doporučili mi přímo u výrobce loreal casting gloss, je to přeliv na 28 umytí, ale je šetrný, takže ti ty vlasy nezničí, barvila jsem tím keratin i clip iny co mám ted..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?