Clip-in vlasy. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte zkušenosti s clip-in vlasy. Našla jsem syntetické za bomba cenu. http://aukro.cz/clip-in-on-vlasy-na-p... Co myslíte? Díky za pomoc :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@lucicek1992 Ahoj, taky to řeším...ale jelikož mám kamarádku, která si nechává vlasy (pravý za víc jak 20tis) přidělávat keratinem, tak mě od syntetiky odrazuje...jsem blondýna (a Ty taky) a syntetika nejde barvit...a jelikož blond má několik odstínů. tak riskuješ, že Ti ty syntetický clip-in vlasy nepujdou s tvoji barvou :-( na aukru se dají sehnat pravý vlasy clip-in kolem 800 Kč...a Ty už barvit můžeš.. Dej mi vědět jak jsi se nakonec rozhodla...já mám ve čtvrtek schuzku s kadeřnicí, tak jsem zvědavá jestli mi řekne, že si ty clip-in mám radši objednat..ale v tom případě bych šla do pravých vlasů a ne syntetiky..
Odpovědět
Profilova fotka
hm, zkušenosti vlastní nemám, jen moje sestra prodlužuje vlasy a taky má pravé vlasy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabri80 tak mi pak dej vědět co ti kadeřnice poradila :-)
Odpovědět
Myslím si,že je vždycky poznat , že jsou vlasy umělé . Možná ,kdyby se použily jen jako objemová výplň dovnitř účesu, tak aby nebyly vidět, tak by to tak nevadilo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
achjo tak já pořád nevím :/
Odpovědět
@lucicek1992 já jsem si koupila na svatbu pár pramenů a kadeřnice mi to přidala do účesu. Samozřejmě mi před tím musela udělat přeliv, aby to ladilo s příčeskem, ale byla jsem s clipy maximálně spokojená a krásně to drželo. Můžu doporučit. Ale asi všechny z toho balení bych být tebou nepoužila, aby to nevypadalo moc uměle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, vidím, že je to starší diskuze, ale snad se tu najde někdo, kdo by mi poradit, kde koupit clip-iny.....budu mít účes, kdy budu mít seplý jen vršek vlasů, a chtěla bych je delší ...děkuju vám za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla nejdřív taky uměle ale ty se nedají prý natočit a samozřejmě ani obarvit. Tak jsem nakonec zvolila variantu pravých jsou dražší ale zase se dají použít víckrát třeba na nějaký párty nebo společenské akce. Na internetu jsem je našla za 1.500 a je tam jeden dlouhý pás pak užší pásy a i menší praminky. Chci je jen na prodloužení kvůli ucesu tak asi ani nevyužiju všechny ale třeba je vyuziju jindy. Jo a byly v akci původní cena byla asi 2.500.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 3 pramínky klip - in vlasů ,které nepoužiji pokud by měl někdo zájem pište mi do zprávy pošlu i fotku jsou to pravé vlasy a je to barva tmavší hnědá, mělo to být jen do culíku ale budu mít drdol tak je nepoužiju.
Odpovědět
@emc na mimibazaru mají různé odstíny clip in z pravých vlasů, kolem 800,- sada se skládá taky asi ze 7 různých příčesků..
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule01 chm :( tam mě nenapadlo se podívat :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
jaké méte zkusenosti s pricesky a ucesy na svatbu?da se treba s clip-iny neco vycesat?
Odpovědět
Článek se načítá
@patrikak Já je nosila asi rok a česala jsem jen culík, ale určitě se s nimi dá učesat i složitější účes :-)
Odpovědět
@patrikak já měla z příčesů (z pravých vlasů) spodní trochu propletený drdol a bylo to supr, vůbec nebylo poznat, že to nejsou moje vlasy... doporučuju !!!
Odpovědět
Já mám Tape-in (pásky) a jsou výborné,mam je už přes 4 měsíce a při barvení vlasů si je sundam a nandam sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem drdol s clip-in :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedoporučuji umélé vlasy - kanikalon. Nejde natocit, vyžehlit, příčesky se zapékají ve speciálních troubách. Jde i velmi špatné tupírovat a umélina má jiné odlesky mež pravé vlasy. Ebropské jsou hodně drahé, ale dobrou službu udélají i Asijské, chemicky upravené, aby vypadaly co nejprirozenéji. V e-shopech se dají clip-in sehnat do 1600,- podle sady.
Odpovědět
Profilova fotka
@patrikak na vyces je lepsi pricesek. Da se z klipin dobre ucesat spanelsky drdol, ale na vyces nejsou vhodne, tam je problem se zacesani textilnich pasek a hrebinku.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
ahoj holky, nemám moc husté vlasy, tak uvažuji, že si pořídím nějaký clipy, máte s tím někdo zkušenost? Něrada bych si koupila nějaké nekvalitní...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já mam velice pozitivní zkušenost s clip in a vlasy neničí a péče o ně není vůbec těžká 1 až 2x za měsíc umýt šamponem a kondicionérem, který máš běžně doma. A navíc dost stránek ti když jim pošleš fotku svých vlasu tak ti tu barvu vyberou tak aby seděla. Jinak clipy se daji samože barvit v klidu
Odpovědět
Profilova fotka
Mě je připla kadeřnice na den D a měla jsem krásný drdol. Byly to pravé vlasy a nikdo by nepoznal, že nejsou moje :)
Odpovědět
Přesně tak ty clipy REMY z pravých vlasu jsou absolutně k nerozeznináni duležité je trefit odstín a nikdo to nepozná!
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra má clip-in z locahair a je spokojená, má je asi 2 měsíce, objednávala nejsvětlejší odstín, byl ovšem s teplým podtónem (byla na to ale předem upozorněna), takže je umyla silver šamponem a teď jsou k nerozeznání od vlastních. Vlasy sice trošku zhrubly, ale není to na škodu, prostě vypadají jak její ;-)
Odpovědět
clipy se daji i barvit že?
Odpovědět
Profilova fotka
Z pravych vlasu se daji barvit, jinak se barvi vlasy neveste, pokud to neveste samozrejme nevadi. Ja jsem poridila Clip In v odstinu stredni blond a svete div se pasuje to jak hrnec na pr... :-D pak moje kadernice chtela at vyzkousim, zdali se daji rovnat a natacet, protoze je to syntetika a svete div se nic se nespeklo ani to neudelalo zadnou hruzu normalne jsem praminek narovnala. Kulmu nemam takze mi ho zpatky navlni az moje kadernice, ale zato ze jsem za ne zaplatila v prepoctu 486 Korun i s postovnym jsem maximalne spokojena. Myslim ze v te sade je 7 kusu
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Samozrejme dva tydny pred svatbou necham trochu dobarvit odrosty, ale jinak si myslim ze to vubec nebyl spatnej nakup, ale posudte samy
Odpovědět
Supr tak ja si pořidim ty z pravých vlasu. Dosta často měnim barvy a kupovat kvuli tomu pořád nové clipy se mi nechce….
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?