Clip in lesklejší než moje vlasy, poraďte

Profilova fotka
Holky potřebuju radu :) Koupila jsem si clip in - černá barva. Jsou krásný, přesně takový jaký jsem chtěla. Žádný problém by nebyl, když by nebyli mnohem víc lesklejší než ty moje :-D Poraďte mi prosím, co si mám na tu hlavu naplácat abych svoje vlasy neměla tak hrozný..
Odpovědět
Profilova fotka
určitě bych to viděla na kvalitní kondicionér nebo ty olejový masky, pokud nechceš nějaký babský rady jako rozšlěhaný vejce do vlasů. A taky by jim mohl pomoct jako případ nouze nějaký přeliv, nebo smývatelný šampon, já mám vždycky po nabarvení vlasy takový mnohem hezčí se mi zda:D
Odpovědět
brazilský keratin, myslím že kondicioner moc nepomůže.....
Odpovědět
Profilova fotka
@backspace Ozkoušené? Kde ho seženu? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x nech si to udělat v dobrém salonu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marci81 Jako že bych denně chodila do salonu aby se mi vlasy leskly? :) Nechci to jen na jeden den. Potřebuju poradit co mi pomůže, né kdo mi pomůže :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x :-) nemusíš tam chodit každý den, tak jako nechodíš každý den na melír. keratin ti nějakou dobu na vlasech vydrrží, víš.
Odpovědět
Profilova fotka
@marci81 Našla jsem stránku kde si ho můžu objednat, abych to zvládla sama ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x keratin je spešl typ kondicionéru (nebo jak to nazvat), který se do vlasů zažehlí. Nějakou dobu to vydrží, ale určitě si to nedělej sama doma, abys ty vlasy neměla akorát krepaté. Anebo zkus bezbarvý přeliv
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x tak super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šmarjááá, ženský neříkejte mi, že doma nemáte něco, co můžete denně používat a máte po tom hezké vlasy!! :D
Odpovědět
@rainbow_x Jestli nechceš využít aplikace brazilského keratinu, v odborném salonu (coma to vážně sama nezkoušej), tak jez vajíčka. ;-) Dávala jsem je vždy fence na srst a poté, co jsem nahlas záviděla a co mi partner řekl, že mi to pomůže na vlasy také, jsem to ozkoušela a je to pravda. :-D Plus, vajíčka jsou dobrá na hlasivky. :-) Jen bych si tedy pro jistotu sehnala domácí vajíčka, kupovaná bych do pusy syrová nedala. ;-)
Odpovědět
Mě se fakt hodně zlepšily vlasy po tom, co jsem přestala používat běžné šampony z drogérky.. Používám už asi 2 roky Matrix (což není nic drahýho), ve výsledku tě vyjdou podobný šampony i levněji, protože jich stačí menší množství, takže dýl vydrží.. + k tomu samozřejmě kondicionér, super je olejíček na vlasy (nemastí, jen vyživuje) + třeba ještě nějaká péče... To je možná taková první pomoc, co mi poradila kadeřnice, když jsem si stěžovala, že si musím denně mýt vlasy a stejně vypadaly hrozně, bez lesku, splihlé atd. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@janule4444 Jani taky používám značku Matrix (fialovou na barvené vlasy) a jsem spokojená... Mám teda všechny 3 stupně péče (šampon, kondicioner a ještě jedna péče a používám samozřejmě jen šampon, ale i tak jsem spokojená)
Odpovědět
Já nedám dopustit na olejíček Mythic Oil od L'oréal Professionnel, hlavně teď v zimě. Plus nepoužívám šampony a kondicionéry z drogerie, ale z profi z kadeřnictví - LP a Kérastase.
Odpovědět
@michaela___ A to jsi vajíčka jedla syrová, nebo jsi z nich dělala zábaly na vlasy? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vo vajíčkach je CoQ10, ktorý má silne antioxidačný efekt a pomáha na vlasy, náš prof. biochémie tvrdil, že si máme na hlavu plácnuť surové vajíčka :D určite to pomůže aj zvnútra, btw najvyššia vstrebateľnosť vajec je pri príprave namakko a pozor na cholesterol...ja osobne nestavila len na tie vajíčka:) ale aj na kvalitné prípravky na vlasy od profi firiem :)
Odpovědět
@lemona Vždy jsem to jedno vajíčko rozkvrdlala a zhltla. :-) Když si je napatláš na vlasy, tak to nemá takový efekt (vyzkoušeno). :-) Ale @trilien má pravdu, není to jen o vajíčkách. :-) Nadále záleží, zda máš barvené vlasy, zda si je žehlíš, jak je fénuješ a jak často atd atd. :-)
Odpovědět
Já musím říct, že mi hodně pomohla řada orofluido - šampon, olej do konečků, případně i sprej na lesk. Maska není taky špatná, používám jí místo kondicioneru.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se hodně leskonu vlasy po khádí henně, je super!
Odpovědět
@rainbow_x No tak hlavne mit krasne leskle vlasy neni otazkou chvilky....jako radu bych doporucila kvalitni vlasovou kosmetiku (mne pomohl Kerastase, ale to je i otazka penez...nekdo by do samponu tolik nedal), pouzivani vlasovych zabalu a masek (a to ne ty rychlokvasky, kdy to za 3 minuty smyjes), vlasy nelakoval a nezatezovat dalsim svinstem jako je zehleni vlasu, pohyb v zakourenem prostredi... Samozrejme muzes zkusit ty vajicka, jak tu bylo zminovane, ale zakladem hezkych vlasu je opravdu vyse zminovane. Jo a muzes zkusit i nejake ty vitaminy na vlasy, ale to nemam odzkousene. Kazdopadne rychle zazraky do mesice necekej:)
Odpovědět
@rainbow_x A samozrejme ti kadernice muze v den svatby vlasy nastrikat leskem:)
Odpovědět
@rainbow_x Mně se lesknou týden až dva po každém barvení. Takže ten salon není špatný nápad...
Odpovědět
mne zas na lesk a hlavne na zregenerovanie po domacom nesetrnom odfarbovani pomohol http://www.parfums.sk/loreal-professi... ale nie hned, ale po niekolkych pouzitiach, bolo vidno ucinok, alebo tento http://www.parfums.sk/loreal-professi... a je pravda, ze cerstvo po nafarbeni mam vlasy leskle az-az :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x Moje rada je čerstvě nabarvit, pozor na zbarvení pokožky. Regenerační zábal není na škodu. Pak na účes použít lesk ve spreyi, ten by měla mít každá vizážistka nebo kadeřnice, která češe společenské účesy. Nastříkat však až nakonec, jinak by se mohly vlasy umastit. Pokud se clip-in prokombinují s vlastními vlasy, neměl by být rozdíl vidět. Vejce pomáhají na domácí zvířata, ale vy byste jich musela sníst tucty a asi by to nebylo zdravé. To vše platí, pokud jsou clip-in z lidských vlasů. Jestli je to canicalon, tak kontrast s umělinou bude vždycky vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x jak uz psali holky. Bud keratin nebo barevny preliv, to doda lesl. Ja pouzivam takovy vyzivovy sprej hlane v lete a ten doda lesk, ale to jen na chvili- tak treba pulden... Je to schwarzkopf nejaky repair nebo na konecky ... Nevim ptesne. Jo a kazda kadernice ti rekne spravna zivotozprava :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji vyzkoušet arganový olej http://www.vixensshop.cz/product/la-b...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?