Clip-in - koupit lidské vlasy, nebo stačí syntetika?

Profilova fotka
Na aukru jsem si našla inzeráty, kde 40-60cm dlouhé vlasy, 160gr stojí 259,-. ůbec se v těchto věcech nevyznam, tak by mě zajímalo, jestli bude stačit syntetika, nebo jestli mam kupovat lidské vlasy, které tam jsou o pár desítek korun dražší. Vlasy mam jemné a nevim, kolik gr bude stačit k jejich zahuštění, aby to nevypadalo přehnaně...
Odpovědět
Kámoška má pravé, vypadá to skvěle! Těch pramínků je dost, ona tedy používá jen část. Teď jsem viděla i reportáž, kde doporučovali spíš lidské a pro nás samozřejmě evropské. Já bych si je spíš objednala někde, kde Ti je rovnou nandají a udělají přesně podle tvého odstínu. Tohle mi přijde trochu risk. Vlasy jsou korunou krásy a když už příčesek, tak by to mělo vypadat věrohodně, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem to tam taky našla a koupila jsem to. jen na zkoušku, když to nebude ono, tak to nebude aspon tak moc bolet :-D zítra si jdu pro to na poštu, tak ti můžu dát pak vědět ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@baffiny No tak už abys na poště byla a pak mi prosim do vzkazu pošli i od jakého kupujícího to bylo. Co jsem tak koukala, tak mě bude stačit 40cm a barvu dam buď tmavě hnědou, nebo černou - tak jako tak se před svatbou obarvim, takže to vyřeší můj problém s výběrem barvy :D
Odpovědět
Ahojky jsem kadeřnice a velice ráda pracuji s clip in u nevěst,vypadají moc hezky a ikdyž nejsou 100% lidské.POKUD se dobře začešou vypadají luxusně.Nikdo to nepozná,ale záleží na šikovnosti kadeřnice,jak se s tím popere.Pokud nemáš tu jistotu, raději si pořid lidské- http://aukro.cz/100-lidske-clip-in-vl... mám s němi dobrou zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
ze syntetikou nemám praxi, ale pravé vlasy jsou naprosto super. Vydrží veškeré úpravy a nikdo je nerozeznal od mých vlastních. A myslím si, že je pak vužiješ třebas ještě na plesech a tak. A pravé asi zůstanou krásnější dýl než syntetické. ;-)
Odpovědět
@pajdalena za mě jsou lepší 100% pravé vlasy, ale je to o člověku pro co se rozhodne. Já za sebe bych do syntetiky nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jsou lepší lidské vlasy,i moje kadeřnice to říkala,líp se s tím pracuje,vypadá to přirozeně :-)
Odpovědět
@stastnanevesta jj kamarádka co je kadeřnice taky říkala, že měla možnost pracovat jak s pravými, tak napodobeninou a že se to nedá srovnat. Umí pracovat s tím i s tím, ale říkala, že není nad pravé ldiské vlasy.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky určitě právé vlasy, dají se barvit a různě tepelně upravovat. Z umělých bych měla strach... Nosím pramínky a ofinu a naprostá spokojenost ;-).
Odpovědět
já sama clip-in používám a rozhodně lidské...měla jsem i umělé a to jsou podle mého vyhpzené peníze. Jinak gramáž určitě nad 100g vypadá to pak víc přirozeně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?