Cena svatebního účesu..??

Profilova fotka
Nevěsty, na kolik Vás vyšel podobný účes??? Nikdo mi takový účes zatím nedělal, tak nemám vůbec představu, co je drahé...je 1.200,- moc? :) díky :)
Odpovědět
1.200kč určitě není moc. ;-) naopak. Můj účes (+zkouška předem) stojí 3.000kč.
Odpovědět
Mě stál u nás na Vysočině - zkouška 100,- a účes pak 350,- ;-)
Odpovědět
Účes mi nepřijde nějak výjimečně složitý. Tvoje kadeřnice asi bude mít nějaký ceník, který bude obsahovat položku "společenský účes", ne? Každý má svoje ceny, které se hodně liší, stejně jako u stříhání. Kdysi jsem si nechala dělat účes na ples a stálo tom 500. Teď na svatbu mi dělala vlasy holčina z venkovského kadeřnictví a i s česáním dvou svědkyň jsem platila 600 :-D Ale to byl asi extrém, to mě samotnou překvapilo :-D Myslím, že když se někdo specializuje na svatby, tak je spíš dražší, protože využije toho, že nevěsty počítají s velkými výdaji a jsou smířené s tím, že všechno kolem svatby stojí hodbě peněz. Takže záleží, koho vybereš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete nižší cenu účesu, tak neříkejte, že jste nevěsta a že je to na svatbu. Bohužel, některé kadeřnice si poté účtují mnohem vyšší ceny. Vím z vlastní zkušenosti na plesový účes, to stejné teta na svatební.
Odpovědět
Podobny uces jsem mela bratrovi na svatbu jako host a nechala jsem za nej 200, 1200 je dost :-)
Odpovědět
mě zkouška 550, a svatební bude asi o maličko dražší, celkem počítám, že mě vlasy vyjdou na cca 1300Kč
Odpovědět
Mě bude stát účes i se zkouškou 3000,-, vybrala jsem na doporučení drahou kadeřnici/vizážistku a jde o brněnské ceny. 1200 není moc :)
Odpovědět
Svatební účesy stojí více než plesové a to z jediného důvodu-musí vydržet celý den. U tak je ale 1200 dost. Já jsem dala i se zkouškou, cestou kadeřnice k nám domů cca 15km a navíc účes maminky a svědkyně za 1000
Odpovědět
Já platila za účes a líčení se zkouškou a dopravou 4700 Kč. Strašně záleží na tom kde jsi a jakou kadeřnici / vizážistku si najdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem měla takovýto. Kadeřnice mě česala 4 hodiny. Se zkouškou, česáním sestry a stříháním druhý den jsem platila 1000 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti vím, že hodně záleží na tom koho si vybrete. Pokud někoho kdo už má hodně zkušeností a hodně svateb za sebou, má hodně pozitivních recenzí a lidi si ho doporučují dál - tudíž nemá nouzi o práci, zná svou cenu tak cena za uces bude kolem 2000-3000,- i se zkouskou a myslím, že tím sazíte na jistotu ze to bude super. Poku clovek tolik zkusenosti nema, cena bude nižší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?