Bohatý svatební účes a živé květiny, poraďte

Profilova fotka
Holky chtela bych rady na ucesy pro neobjemovy uces :-) mam strasne jemne vlasy a vsechny fotky na netu s účesy maji holky co maji bohate, huste vlasy. Pricesek budu resit, ale jen par pramenu. Urcite chci vlasy natocit, to taky da neco na objemu. Jinak do vlasku bych mela predstavu zivych kvetu a nemam vubec predstavu jak na to, jestli v kvetinarstvi si domluvit par kvetu a pak se to uchyti na co aby to ve vlasech drzelo :-) Dekuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla taky živé květy.. ve vlasech i na šatech.. ale jak to na vlasy připevnila nevím.. ale to Ti určitě poradí kadeřnice... :-) Myslím, že vlasy záleží i podle toho, jaké květinky tam budeš chtít mít... pár fotek pro inspiraci... ;-)
Odpovědět
kytky jsou prý v nějaké vatičce nasáklé vodou a to se upevnuje do vlasů , aby to nešlo vidět, poradí květinářka, taky uvažuju o kytičce do vlasů, ale nevím jak budou vypadat růže.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela chryzantemy,jen se oddelil kvet a pinetkou se pripichl do drdolu.Kdyby byly se stonkem asi by byl problem je zabudovat,mela jsem tech kvitku dost.V drdolu drzeli dobre,ale u rozpustenych bych se bala.Obzvlast jestli mas jemne vlasy,ja prave proto mela drdol,standardne me nedrzi ani gumicka:-D a kdyz mam vlasy natocene a rozpustene do hodiny mam dredy.Jinak tak pul dne kyticky vydrzeli.
Odpovědět
@muska23 růže hodně kritizují, že vypadají jako rohy....pokud bych volila květinu, tak nějakou jemnou....a pokud jsi tmavovláska, šla bych určitě do světlé....resp bílé...
Odpovědět
uplně první fotku bych nevolila....po nějak době - k večeru bude vypadat neupraveně...já chtěla také vlasy nejprve rozpuštěné, ale budu je mít polorozpuštěné, protože mě odradily fotky, kde jsem viděla nevěsty po cca 5ti hodinách....vypadalo to divně....bud vlasy musí mít hodně nalakované, ale ty vlasy zase nejsou vzdušné, lehké, průžné....a nebo pak během dne vypadají neupraveně...
Odpovědět
Profilova fotka
@sikina24 mě řekli v květinářství, že mi dodají kvítky a kadeřnice, že už si s nima musí poradit, také chci účes z dlouhých jemných vlasů, natočit a spíš rozpuštěný něco jako toto ...
Odpovědět
Profilova fotka
@carodejka35 mě právě pár hodin bude stačit, budeme mít obřad, pak oběd a focení a pařbu až za měsíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když se na vlasy použije kvalitní styling, musí lokny vydržet a účes se nesmí rozpadnout. Jen někdy ve vlhku trošku povolí. Já bych se toho nebála. Česala jsem hodně podobných účesů a vždycky vydržely až do rána :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mrkni na můj profil, mam tam fotku ze zkousky. I presto, ze to nevypada, mam velice jemne vlasy a hodne znicene, nestrihala jsem temer rok kvuli svatbe. Kadernice pridala dve podlozky a uces byl nadherny a bohaty. Na svatbu jsem mela i zive kvety, fotky doplnim, az poslou fotografove. Sikovna kadernice si poradi hrave. Pricesek jsem resila, ale nepodarilo se mi najit ve stejnem odstinu a je celkem drahy.
Odpovědět
Přidávám se s inspirací,...podívejte se na můj facebook, mám tam mimo jiné fota společenských účesů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?