Ahoj Nevěsty. Česala se něterá z Vás sama na svatbu ???

Profilova fotka
Ahojky. Ja som včera bola na skúške účesu. Svadbu mám 25.3. a teda vobec som nebola s účesom spokojná. Kaderníčka mi umyla vlasy a presviedčala ma že budú vypadať lepšie natočené. Vlasy mám dlhé nefarbené. Hm..vlasy mi sušila asi hodinu a pol. I tak po zložení natáčok mi vlasy nedržali. A to už som vedela , že to bude průser. No nakoniec mi ich pani trochu natupírovala a sčesala dozadu, i to som jej vravela že lepšie bude keď strany účesu budú viac sčesané že mi to robí veľkú helmu na hlave..Takže vlasy boli do pokly hlavy sčesané a len tak vlásenkami k sebe zopnuté a zostatok vlasov bol tak volne. Hm..vraj to takto bude najlepšie , že mi pekne vyniknú dlhé vlasy. Bola som tam 2,5 hod a výsledok takýto??? A za ten peniaz čo som dala?? No dobre eště mi ich trochu zostrihla ale len končeky tak 1,5 cm..aby bol objem Hroza. Pani je ochotná tento proces absolvovať aj v deň svatby ale aby som prišla skor.. VOBEC TO NIEJE MOJA PREDSTAVA O SVADOBNOM ÚČESE !!! Keďže budem mať závoj a chcela som 3. živé frézie do vlasov tak si to nedokážem predstaviť. Tiež som jej ukazovala ako by som si to predstavovala no nadarmo. Vyčesané vlasy jej neprišli veľmi pekné. No asi eště skúsim osloviť nejakú inú kaderníčku. Čo myslíte? Len kde narýchlo niekoho zoženiem. Uvažujem že sa učešem sama. Vždy keď sme niekam s partnerom išli na ples..al.svadbu tak som sa česala sama. Ešte jedna vec ma trápi. Všade kde som bola či vo svadobnom salóne al.v kvetinárstve chceli 200kč.zálohu.. Za skúšanie šiat.. v jednom salóne som platila 50kč.od kusu. Vraj nevesty skúšajú veľa šiat a nakoniec si nič nevyberú, poprípade si niekde šaty potom dajú ušiť podľa tých čo si skúšali. Irituje ma to hlavne v tom kvetinárstve. Kde som si obj.svadobnú kyticu. Chceli poplatok 200 Kč. za obj kytice. konzultáciu s floristkou. To chcú finančnú zálohu aj za obj.pohrebnej kytice??? Že sa vám pani venovala 30 min.??? Že máte jasno akú kyticu chcete z čoho bude zložená a koľko kusov kvetov potrebujete??? Ešte bola neochotná mi objednávku urobiť okamžite bez objednania. Hrozné.
Odpovědět
Pokud jste šikovná si sama udělat účes a nejste spokojená s kadeřnictví tak do toho běžte, jinak účes mi přijde celkem pěkný a i že vám sluší....Jde o to aby vydržel.... Poplatky v salónech se již běžně zavádějí, predchazeji tomu aby si šaty mohl vyzkoušet kde kdo, což docela chápu, ve slušném salónu pokud si šaty nakonec vezměte tak nic neplatite, ale v květinářství jsem o tom ještě neslyšela. Jako klasické zálohy za nějakou velkou objednávku po vás asi budou chtít všude a za vše, ale konzultace s floristkou....To neznám, možná v nějakém drahém květinářství....
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se účes líbí, ale jde o váš pocit. Osobně bych zkusila ještě jinou kadeřnici a našla si účes, který se vám bude líbit a poradila se s ní a popřípadě podle vašich vlasů upravila. Já bych se bála, že v den D budu nervozní a nebude se mi dařit učesat, ale ja jsem stresák :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to taky moc líbí, ale jestli chcete něco jiného, tak bych neváhala změnit kadeřnici, popř. se učesat sama. Stejně ale nechápu, jak je možné, že když si člověk o něco řekne, tak to nedostane, když si za to platí, to mi hlava nebere.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem se ještě objednala k jiné kadeřnici. Tentokrát do Slaného. Naštěstí tam měli ještě volný termín dopoledne ve středu. Jsem teda zvědavá jak předběžně zkouška dopadne. Raději si ještě vyberu víc účesú a s paní kadeřnici probereme zlatou střední cestu :-) Děkuji Vám všem za podporu a za Vaše názory :-) kterých si moc cením :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svetluska81 mě se účes moc líbí :-) ;-) snad ti to pomůže
Odpovědět
@svetluska81 Já jsem se česala i líčila sama, protože kadeřnice si s mýma dlouhýma vlasama nedokážou poradit. Byla jsem na zkoušce účesu, chtěla jsem vlasy jen natočit, upravit a nechat rozpuštěné. Dopadlo to tak, že po natočení vlasy rovně visely dolů, a kadeřnice mi podala hřeben a lak na vlasy, že si je mám upravit tak, jak jsem zvyklá. Naštěstí mi za tenhle svůj výkon naúčtovala jen mytí. Nicméně, ověřila jsem si, že si se svýma vlasama nejlíp poradím sama, takže jsem se česala i v den svatby a bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Jako obrovskou nevýhodu ale vidím to, že je to docela náročná práce pro nevěstu. Já měla před obřadem milion úkolů, a to česání mě zdržovalo a komplikovalo mi organizaci. Určitě je jednodušší, když můžeš jen sedět, a někdo se o tebe stará.
Odpovědět
Profilova fotka
Mé se vlásky líbí zezadu, ale nahoře zepředu je to podivné.uvidite u jiné kadeřnice držím palce
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi líbí jen zezadu, ten předek není hezký, zkusila bych někoho jiného nebo i sama...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?