Zdá se vám 14. hodina na svatební obřad pozdě?

ahoj, potřebovala bych váš názor ohledně času obřadu. Zvolili jsme s přítelem obřadu na 14h. Ale objevili se poznámky, že to mám přesunou na dříve, kvůli malým dětem a starším, že nám pak nikdo nevydrží na hostině atd. Zdá se vám 14h na obřad pozdě? děkuji za názor
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mně se to zdá akorát, máme to taky tak a obecně to všichni schvalují, že se aspoň nebudeme honit a vše bude v klidu :-) a je to vaše svatba,takže jaké si to uděláte,takové to bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme taky ve 14 hodin, protože jsme to tak chtěli. Ať se přizpůsobí ostatní, je to Vaše svatba. Když měli známí obřad v 11, taky jsem neremcala, že musím brzo vstávat ;-)
Odpovědět
no mám to naprosto stejně a naopak jsou všichni (včetně všech dodavatelů) nadšeni. Hezky se všechno stihne a den uplyne dobře. Pokud můžu soudit, tak svatby na kterých jsem byla a byl obřad třeba v jedenáct, se pak strašně táhly, vzniklo moc hluchých míst, ve dvě jste po obědě a pak co? Na tancování je ještě brzo, takže vymýšlíš hry apod. V neposlední době jsem ráda, že se trochu vyspím, nebudeme honit čas...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme obřad ve 14 hodin...hlavně tedy kvůli tomu, že to je na Moravě, tak aby měli lidi čas dojet..
Odpovědět
Taky máme obřad ve 14 hodin a už od začátku jsme to tak chtěli. Ráno se budeme moct vyspat, v klidu se stihne kadeřnice i vizážistka, přítel zařídí převoz dortů a květinové výzdoby na místo hostiny, hoste (kteří jedou přes celou republiku - cesta trvá přes 4 hodiny) v klidu dojedou a nebudou muset vstávat ve 4 ráno. Navíc pokud bude obřad ve 14h, tak plánujeme pozdní oběd zhruba na 16h a po 18 další program jako tombola, vystoupení kouzelníka, večerní raut,... Myslím, že děti i starší lidé vydrží - ráno se dostatečně vyspí a večer to trošku protáhnout, vždyť to není každý den.
Odpovědět
Taky si myslím, že pro jednou by to člověk mohl vydržet. Já osobně se nerada honím a představa vstávat brzo, abych byla učesaná, oblečená... mě dost děsí. Hlavně když to se mnou nestojí za moc, když nejsem vyspaná ;-) moc vám děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nezdá, my máme ve 13:30, a to jen proto, že později už neoddávají. Klidně bych to dala i na 3 odpoledne, aspoň se člověk pořádně vyspí den předem.
Odpovědět
@alisek_busik u mě to byla nutnost, protože kdybych měla vstávat brzy ráno, tak by hrozilo, že zaspím na svoji vlastní svatbu :-D Přítel bude spát u rodičů a neměl by mě kdo probudit.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky 13.30 a přijde mi to akorát, do růžovoučka se vychrupkat a začít něco dělat tak po deváté :-D
Odpovědět
Také máme obřad ve 14h a přijde mi ta hodina akorát, i kvůli dětem jak už bylo výše řečeno kdyby to bylo dříve tak pak by se to i pro ty děti více táhlo než naopak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás všechny a plně souhlasím s 14h. Také bychom chtěli obřad v tuto dobu. Svatební hosté budou přijíždět z jiných konců republiky a takto to bude alespoň v klidu, nebudu se muset na 11h hnát. Navíc bychom chtěli mít svatbu jako poslední v tom dni na tom daném obřadním místě (nejspíš liberecká radnice), tak snad nám to vyjde :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky to máme ve dvě hodiny, ihned jsme zamítli klasický oběd, takže bude jen odpolední raut a večer ještě gulášek, já se alespoň v klidu připravím, všichni doufám stihnou dorazit :)
Odpovědět
Článek se načítá
My mame taky obrad ve 14 hod.A vybrali jsme si ho takhle schvalne.Rano nebudeme muset nic stresovat a nebudeme muset rano brzy vstavat:-)
Odpovědět
@katasv My to planujeme naprosto stejne :)
Odpovědět
Připadne mi to akorát, akorát bych se vyfotila před obřadem, ať pak nejsou další zdržovačky.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame taky ve 14, sjizdi se nam hoste z moravy, tak at maji cas prijet a nikdo se nemusi az tak moc honit a vstavat za ranniho kuropeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme 14:30 - 15 podle toho kdy nám dorazí matrika :) z počátku se mi to moc nezamlouvalo, ale alespoň se pořádně vyspím a nemusíme s ničím pospíchat, celý den bude v klidu :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se to zdálo pozdě a proto ho máme zase moc brzo a to v 10:45 :-))
Odpovědět
my měli obřad ve 14hod a pohoda.. vstávala jsem v klidu o půl 8 a žádný stres
Odpovědět
Profilova fotka
@alisek_busik Ahoj, tak my budeme mít obřad až v 16 hod :-) a přijde mi to naprosto ideální :-) a určitě volby nelitujeme :-) a starší účastníci svatby to naopak uvítali :-) Určitě se řiďte s přítelem vlastními nápady a nenechte si do toho kecat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme obřad ve 14 hodin, a nikdo nám k tomu připomínky neměl...myslím že to je ideální :-) Nebudu muset vstávat brzo ráno a na vše bdue hodně času :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My ho máme až v 17hod. a žádný problém,spíš naopak :-)
Odpovědět
Chtěla jsem to v 14 hod, ale část rodiny nesouhlasila, tak jsem se shodli na kompromisu, že to bude v 11:30. Oni chtěli aby to bylo už v 10 nebo v 10:30. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud plánujete ještě i oběd, tak mi 14.00 přijde trochu pozdě...než se na oběd dostanete, tak už bude půl čtvrté, spíš čtvrtá, pokud se jdete po obřadu fotit...a to už je pozdě na oběd. Leda se fotit před obřadem nebo po jídle a mít oběd opravdu ihned po obřadu, na tu půl třetí, třetí... Ale jako host, kdybych to veděla předem, tak si holt kolem poledne vezmu je nějakou svačinu a do čtvrté vydržím, jen bych pak už zase asi moc nejedla večer....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu ve 14:00 a myslím, že je to v cajku, o devět km dále bude oslava - raut a tak a do rána času dost :-) (nechtěla jsem oběd s rodinou a tohle bylo ideální řešení, aby to prošlo)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj no my sme chtěli až tak na 15h ale nejpozdější se dělá u nás ve 13 h tak máme ve 13h......
Odpovědět
Ahojky...niceho se neboj, my to mame taky ve 14h ;-) ;-)
Odpovědět
Proč? Je to dobrý čas. Aspoň se v klidu nachystáš a vůbec. Jaký s tím mají problém to tedy nechápu. Vždyť je jedno, jestli jedu na svatbu, která je v deset nebo ve tři, ne? Aspoň se ani já jako svatebčan nemusím honit, než vyrazím, dám si malou baštu, děcka se dopoledne dospí a je klid. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b - my máme po obřadu, focení a až pak klasický oběd. Před obřadem bude u obou rodičů připraveno pro hosty občerstvení, aby to do těch čtyřech vydrželi.
Odpovědět
@gabri80 Ahoj, koukám, že jsi z Kralup a píšeš, že budete mít obřad odpoledne. Můžu se tě prosím zeptat jak jsi ukecala místní matrikářku, nebo kdo a kde Vás bude oddávat ? Já jsem s ní včera mluvila a snažila jsem se jí ukecat taky na odpolední obřad a řekla mi, že v žádném případě, že oddávají pouze do 12hod. a vždy jen poslední sobotu v měsíci ( chtěli jsme to v Úžici ). Prostě sci-fi :-( Poraď pls. Moc díky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?