Valentýnská svatba...má někdo?

Když přítel nadhodil datum 14.2.2015 myslela jsem, že si dělá srandu...romantik jeden :-) Já se tak těším :-D Jen to focení na rozkvetlý louce asi teda padá :-) Doufám, že budou fotky na sněhu 8-)
Odpovědět
Taky doufám ve sníh, ale my budeme mít svatbu ještě o týden dřív :-) Myslím že fotky na sáňkách budou lepší než na rozkvetlé louce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka měla 14.2.2014, v Krkonoších, sníh nikde, brali se na blátě
Odpovědět
Nám se Valentýn nelíbí, pro nás by byla svatba moc kýčovitá. Vybrali jsme termín o týden dřív. A pro jistotu jsme zvolili místo na horách. ;-)
Odpovědět
@bm4 Letos bylo po prvním únorovém týdnu bláto skoro všude :( Byli jsme na lyžovačce a ke sjezdovce jsme chodili po štěrku a hlíně.
Odpovědět
Záruka sněhu by byla asi jedině tak v Alpách, letos na začátku února jsme z Itálie kvůli sněhu málem neodjeli. Ale pokud nebude pršet, tak beru jakékoliv počasí :-)
Odpovědět
tak pršet a bláto může být i v srpnu, to člověk neovlivní ;-) svatba mi nestojí na sněhu ani na Valentýnu, jen by to byla větší romantika :-)
Odpovědět
My jsme letos 8.2. měli 10 stupňů. A protože svítilo sluníčko, tak jsem bezprostředně po obřadě focení zvládla jen v šatech. Takže hodně podobné počasí jako třeba dubnové svatby. A bylo to fakt super, fotky sice nejsou na sněhu, spíš vypadají podzimně, ale stejně jsou krásné. Chlapi se v oblecích nevaří a když je v místnosti, kde je zábava, moc horko, máte se kde zchladit.
Odpovědět
Letos byl únor spíš jarní než zimní. Ale je fakt že jsme termín svatby volili právě proto v zimě aby nebylo vedro. Ani jeden nemáme rádi letní teploty a navíc být ve 30°C v obleku....to bych chlapům přece neudělala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?