V kolik hodin jste měly svatební obřad?

Profilova fotka
Dámy, v kolik hodin jste měly obřad? Já přemýšlím, jestli na 11 nebo 12 hod. Moje příbuzenstvo pojede z daleka, tak aby to v klidu stihli a zase aby pak nebyl moc pozdě oběd, když bude obřad, pak asi nějaké focení a cca 30 minut cesty na hostinu. Poraďte ;-) Děkuji :-)
Odpovědět
No, pokud jede příbuzenstvo z daleka a nebude přespávat, tak máš víc možností: 1) dát obřad na 12:00, na focení si odskočit později (po hlavním jídle, kdy si hosti povídají spolu) 2) dát obřad ještě později a místo oběda mít rovnou raut (třeba) .. zvlášť pokud to chystáte na léto a bude vedro, tak se na svatbě spíš pije než jí... a všichni by počítali s tím, že jídlo bude později, tak by vyloženě hladoví nepřijeli, měli víc času se nachystat a všichni by byli spokojení.. 3) když dáš dopředu vědět, jaký bude časový harmonogram (hlavně focení asi zabere nakonec víc času, než se čekalo), tak se na to můžou všichni připravit a pak je skoro jedno, kdy se jí :)
Odpovědět
Budeme mit obrad/hostinu cca 100km od domova, pro nekoho to bude pres pul republiky. Obrad jsme naplanovali na 12.30, abychom vse stihli a vsichni stihli bez privstavani dojet. Obed bude bud po obradu, tj, po 13.30 nebo az po foceni tj. kolem 14/14.30. Hoste dostanou na uvitanou lehke obcerstveni, aby nepadli hlady :)
Odpovědět
my jsme neměli jinou volbu, než v 14,00, což je teda dost pozdě, ale snad to nějak zkloubíme, hold bude pozdější oběd
Odpovědět
já jsem se vdávala v 11:30. Manželova rodina to taky měla okolo 100-200km k nám dojet. U mých rodičů byl "sraz" - tam se trochu najedli, pak obřad, hodinové focení (ale ve Frýdku jsou obřady na zámku - což je na náměstí, takže se tam nenudili - dali si zmrzlinu, popili ...) a pak odjezd (cca 20minut) na penzion, kde se konala oslava.
Odpovědět
Profilova fotka
Obrad mame ve 13:00, hoste se budou sjizdet z cele republiky (pro nektere hodina cesty, pro nektere az tri hodiny), vsichni budou v miste svatby ubytovani, takze jsme volili cas aby vsichni zvladli rozumne dorazit a nemuseli vyjizdet moc brzy.. hodinu pred obradem uz bude pripraveny raut.. ja s zenichem a svedky budeme spat v hotelu uz den predem a veskere pripravy budou probihat na miste, zavrhli jsme jakekoli hromadne prejizdeni, v nasem pripade to bylo nejsnazsi reseni..
Odpovědět
My budeme mít obřad ve 14 hodin a chtěli jsme to tak. Aspoň budeme mít na vše dost času - hlavně já. Odpoledne bude taková obědovečeře a nedělám si s tím teda hlavu. Večer menší raut.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad ve 14h, taky jsme to tak chtěli. Mít všechno v klidu a bez stresu a žádné honičky. A myslím,že všichni s tím byli spokojeni
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my budeme mít obřad ve 12 hodin. Před obřadem budeme mít sraz u našich doma,kde se nazdobí auta a budou tam chlebíčky nebo tak a po obřadu pojedeme na oběd,který je na cca 13 hodinu a po obědě,kávě a zákusku máme objednanýho fotografa na 3 hodinu,aby nás vyfotil,zatímco hosti budou trávit,aby pak mohli kolem 6 hodiny tančit,až dorazí kapela:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měli jsme obřad ve 13.00 a velmi nám to vyhovovalo. Na webovkách naší svatby najdete harmnogram dne. Nám se osvědčil. http://hrdaslama.webnode.cz/ Doporučuji také nechat si dostatečný prostor pro focení zejména vašich společných fotek. Po obřadu stačí hodina - zejména skupinovky s rodiči, svědky apod. Nejkrásnější fotky novomanželů ale vznikají po obědě a poté navečer - nejlépe se zapadajícím sluncem. Hosté jsou spokojeni, najedeni. Baví se. Nebude jim vadit, že se na dvě hodiny vzdálíte. Dobré je také zaúkolovat vaše svědky, aby na tuto dobu naplánovali nějako zábavu, u které vás můžou postrádat.
Odpovědět
Chtěli jsme ve 14, ale matrikářka vymezila 11-13, takže ve 12 :-)
Odpovědět
Chtěla jsem taky tak v 14-15h, na matrice mě dali poslední možný a to v 13h. Ale i tak jsem spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?