Termin svatby 29.8.2015??? Najde se tu nekdo?

Napiste holky....
Odpovědět
Co uz mate zarizene?
Odpovědět
Hlásím se do skupinky :D Právě jsme to odklepli a nemáme zařízené nic. Původně jsme chtěli 12.září. To se ale bohužel neoddává. Tak jdem do 29.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také 29.8.2015 ;) Zařízeno: termín, místo, hostina a zábava, fotograf, šaty, prstýnky, účes, líčení, nehty, pianista, část dekorací, DJ. Zítra jedem na matriku (již potřetí, zatím dámy měly vždycky "pro nemoc zavřeno"). Rozjednána je floristka, máme v plánu setkání. Ted ladíme počet oznámení a text. Ještě čekám na zaslání části dekorací - skleničky, polštářek pod prstýnky, vývazky, stuhy, kornoutky na rýži - to je objednané, ale ještě nedošlo ;) Brácha -svěděk - pracuje na playlistu na zábavu (ale bude to kdovíkdy) ;)... Ještě jsem nezačala řešit dort. Výslužky jsme zrušili, takže ty vypouštím ;). kameramana také nechceme. Nemáme ženichův oblek, na ten má prý ještě čas (a vážně má) ;)...
Odpovědět
@ kristynar: Ježiš, vy mě děsíte... my máme 15.8. a nemáme zařízenou ani polovinu toho, co vy :-S
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky svatbu 29.8.2015 zařízené máme:kostel,místo hostiny,fotografa,kadeřnici,kosmetičku,nehty,já šaty,boty,přítel oblek,košili a doplňky na výzdobu už máme organzu,ubrousky,svíčky,vázy,máme zamluvenou květinářku pak máme různé kravinky(na svatební strom,udělané skoro svatební noviny-do tisku půjdou až v srpnu) ale zároveň toho ještě dost nemáme,ale tak to hlavní už jo:-) Ale z toho si nic nedělejte,já jsem nadšenec,kdyby mě přítel nebrzdil,už bych měla domluvené a zařízené všechno:D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím na 29.8. 2015 ve 12.30 A zařízeno? Máme místo (vše na jednom místě) vč. paní, co dělá výzdobu a domlouvali jsme s paní provozní i jídlo, mám zaplacenou zálohu za šaty, oddávajícího, grafický návrh oznamka, web a nfo pro hosty, sepsáno, co vše budu doma tvořit a jsem domluvená se švagrovou fotografkou, že bude fotit a kamarádku kadeřnici, co bude česat. Též mám i svědkyni a družičky, které si vybírají šaty.. Chtěla jsem si s tím trochu máknout takhle v zimě, jelikož mě v červnu čekají státnice a na jaře na to nebude čas.. proto mám možná trochu náskok, ale zas v květnu budu mít plonkový měsíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jouzis to jsme na tom podobně.. mě taky trochu brzdí :D jinak bych to zvládla za měsíc :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky máme 29.8. - a pomalu se to rýsuje- šaty, prstýnky, místo hostiny, obřadu, květiny, nakoupené nějaké dekorace...no zkrátka toho ještě dost chybí, ale máme ještě čas :-)
Odpovědět
Vy jste strašně rychly holky. My máme teda vybraný prstýnky, tam teprve pojedeme je objednat. Asi v sobotu. A jinak nemáme vůbec nic. Jen tak jako v hlavě nějakou představu. Ale nerealizujeme ještě nic. Teda zmákla jsem napsat seznam hostů a rozpočet radši nepíšu. Nechci to vědět.Budeme to platit postupně. každý měsíc něco.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ne-e, není důvod k depresím. Mě to akorát hodně baví a projíždím ve volných chvílích všechno možné ;)... Času nemám jako lékařka samozřejmě moc, ale efektivitu mám docela obstojnou, proto toho už tolik máe. Svatba bude pro 90 lidí, svědkem je mi bratr, který mi nepomůže (ani nepotřebuji), žádného svatebního koordinátora nemám (nevím k čemu) a i tak to jde na pohodu ;). takže žádný strachy, je to pohoda a sranda a jen co do toho vjedete, máte to hned hotový ;)
Odpovědět
já se taky hlasím. :-) Taky máme svatbu 29.8.2015
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, když by někdo sháněl fotografa na tento termínek... neváhejte se ke mě juknout :)
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj my také máme 29.8.15:-)
Odpovědět
my už máme místo na obřad, čas11:30, hostinu už i zaplacená záloha...šaty zamluvené a zaplacené..boty objednané...vybírám si kytku ale představa už skoro je...,účes vymyšlíme, .no a krom oznámek a prstýnku asi zhruba skoro vše hotovo..:-Dskoro..
Odpovědět
@jouzis ahoj take mame obrad v kostel. Chodite na pripravu? A holky odkud mate prstynky?
Odpovědět
Odkud mate saty?
Odpovědět
Profilova fotka
@danielacerna1985 Obřad v kostele máme,ale jelikož chlapec dělá v Praze,ale bydlíme na Zlínsku,tak by příprava jako taková byla pro nás složitější,takže jsme využili toho,že naše farnost nabízí víkend na sv.Hostýně,kde proběhne celá příprava během víkendu:-) Prstýnky jsme zatím moc neřešili,chtěli jsme objednávat z internetu,ale máme strach, že neodhadnem velikost,takže v dubnu nebo v květnu zajedeme někde do zlatnictví a objednáme přímo tam. A na šaty jsme byla ve Zlíně ve svatebním studiu Dany Svozílkové, šla jsem jen tam, protože jsem na ně slyšela jen samou chválu, navíc se mi nechtělo chodit po salonech, a nelituju:-)
Odpovědět
Já mám svatbu v září a zatím mám jen šaty, místo obřadu a hostiny, kolacky utečou mamky, zbytek zatím nehrotim
Odpovědět
@petrushka2 taky máme 15.8.a nemáme jeste skoro nic..už abych si pospíšila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, též se k vám hlásím;) máme obŕad 29.8.2015 ve dvě odpoledne;) v hotelu Ján na Novém Městě( okr. Tp v Čechách) Máme místo, dekorace na candy bar, vybrané oznámení a vývazky, složení rautu, fotografa, kameramana. Kadeřnici i vizážistku a nehtařku a šaty už mám taky.... Ke konci května jdu na ochutnávku svatebního dortu;)
Odpovědět
@nicolcici já se musím pochválit... šaty zamluvený, prstýnky objednaný... ale jinak zatím pohodička 8-)
Odpovědět
já mám taky termín 29.8.2015...plánujeme teprve cca 14 dnů...ale termín a kostel, restauraci a šaty už máme :-) :-) :-)
Odpovědět
Tak šatu uš mám zamluvený..výzdobu už mám taky,na auta taky máme vyzdoby..jen prstynky a ženichovy oblek :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?