Termín svatby 23.8.2014, co myslíte?

Jaké je to s počasím atd.
Odpovědět
Profilova fotka
To je docela individuální ne? :)
Odpovědět
No doufám, že bude pěkně. Mám stejný termín :-)
Odpovědět
S počasím bych se netrápila, pro jistotu připravila i svetřík a deštník...jsou svatby v červenci, kdy leje a je 12 stupňů a svatby v říjnu, kdy je teplo a sluníčko.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme tento termín, doufám, že bude krásně a ne moc horko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tenhle termín... posledních asi 5 let touhle dobou vždy jezdíme na dovolenou, protože je teplo, ale ne nechutné vedro, zároveň počasí ještě není tak vrtkavé jako v září. Mně už v tuto dobu taky nedělá takové obtíže astma, jako na jaře či v začátku léta. Stát se může cokoliv, ale nám tenhle termín fakt přijde ideální, a to jsme nad tím nějakou tu chvíli dumali...:))
Odpovědět
Profilova fotka
Též máme tento termín, tak snad počasí vyjde. I když necháme se překvapit...letošní leden taky nevypadá zrovna na zimu...:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vas. Pokud hledate na tento termin hudebni skupinu, pak bych Vam nabidl nase sluzby. Jsme hudebni skupina Bosaci z Pribrami, mame za sebou pres 200 svateb (celkove pres 800 akci) po cele CR. Siroky repertoar, ziva kapela za zajimavou cenu. Vice v mem profilu nebo na webovkach. Dekuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
A my se nemůžeme rozhodnout! Máme na výběr dva termíny, 15.8. nebo 23.8., 15. je pátek, tak já nevím, asi bude lepší sobota. Na počasí se fakt člověk dívat nemůže, třeba loni bylo v Brně 23. 17 stupňů, předloni 30.
Odpovědět
taky mám tento termín a taky doufám, že bude krásně :-) to počasí je vždycky takový los do loterie
Odpovědět
My to máme 16.8.14 tak doufám, že bude akorát:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu 23.8.2014 a mám objednané sluníčko a 25 stupňů :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Přidávám se.Také máme svatbu 23.8.2014 :) A také doufáme, že bude krásně.
Odpovědět
rozhodně 23.8.! :-) vdávala jsem se na toto datum a počasí bylo perfektní.
Odpovědět
Profilova fotka
tak my sme chceli tento datum, ale boli sme rezervovat hotel az 14 mesiacov pred svadbou :-( a uz mali v tento termin rezervaciu, tak sme to museli dat na 16.8., dufam, ze pocasie bude pekne cely august :-) aj ked je pravda, ze zalezi od regionu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně 23.8. , taky s vdávám :-).
Odpovědět
Taky mame tento termin :))
Odpovědět
Taky mame tento termin a bude slunickove!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?