Termín svatby 2014

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, vítám vás v diskuzi Termín svatby 2014, kde bych byla moc ráda, aby jsme si vyměnily názory, zkušenosti, postřehy atd. prostě vše co se svatby týká. Já se budu vdávat 21. června 2014 v Teplicích, svatba bude celá venkovní a už se moc těším, svatbu jsem již jednou posunuli z důvodu mého těhotenství, takže na naší svatě budu mít tu nejkrásnější družičku, protože jí bude naše dcera Ella :-)
Odpovědět
1
2
22
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj Barčo, tak se sem přidávám - pro ostatní nevěsty - budu mít svatbu 17.5.2014 a to buď na Panství Velichov nebo na Hradě Krupka. V tuhle chvíli mám již koupené šaty, ale vzhledem k tomu, že jsme termín posunuli až na 2014, dala jsem je do bazaru a budu hledat jiné - "ty pravé" :-). Dále už máme předzamluvenou fotografku (termín si potvrdíme až tak v červnu/červenci příštího roku), každým dnem by mi měl přijít polštářek pod prstýnky a také SPZ nevěsta a ženich :-) Doplňky svatby bych chtěla mít laděné do barvy bordó. Už se nemůžu dočkat :-D
Odpovědět
Ahoj, také se hlásím ke květnovému termínu v roce 2014 ;-) Jsme ve fázi plánování, takže 100% jisté ještě zatím nemáme nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_eve Vítej další květnová nevěsto :-)
Odpovědět
@kecka28 děkuju za milé přivítání! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:) taky chystáme svatbu, ale na duben 2014. Chteli bychom ji na zamku ve Stare Vsi nad Ondrejnici:) ale jak psala lady_eve zatímjeste nemame nic 100% domluvene:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky přidávám se do skupinky :) vidíme to na 12.4.2014 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, my se taky budeme brát v roce 2014, nejlépe v říjnu. Jen by mě zajímalo, jestli zamluvení termínu není moc dopředu?Má s tím někdo zkušenosti,že by se to mělo zamlouvat,co nejdříve? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
páni, já koukám...netušila jsem, že se svatby plánují i takhle dlouho dopředu :-) ale zase pak "no stress". Na druhou stranu...nebojíte se, že když si teď něco vyberete, pořídíte atd., že se vám to do té doby přestane líbit nebo změníte názor a tak? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babunka1já jsem taky měla na plánování svatby 2roky čas a bylo to naprosto v pohodě,bez stresu a vkus jsem za celou dobu nezměnila. Takže holkám fandím!!!
Odpovědět
Profilova fotka
takisto sa pridavam :) 24.5.2014... a uz aj vsetko rezervovane :) sala a aj kostol... je to fajn aspon som si mohla vyberat z viacerych moznosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě to nepříjde brzo,já to chci, co nejdříve.U nás se o zařizování starám já,přítelkyně jen přikyvuje.:-D Taky se koukám,že jsem tady jediný kluk v diskuzi.:-D To je divné.:-D
Odpovědět
Článek se načítá
@mattislavik to je super že sa o všetko postaráš, u nás je to naopak, všetko vyberám ja :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 Moje nevěsta totiž chce skromnou svatbu,tz. nejlépe ve 4. Ale já jsem pro větší svatbu,budu se ženit jen jednou a tak tady "šmíruji" mezi holkama,i kdy je mi to trochu blbý,že jsem tady jediný kluk,tak snad mě nevěsty příjmou mezi sebe.:) Jsi hodná, dodala jsi mi trochu veselejší náladu. :-)
Odpovědět
@mattislavik aj ja som chcela len malú svadbu, ale priateľ chce pozvať všetkých známych a rodinu, takže mi nič iné nezostávalo ako sa prispôsobiť a pozvať tiež svoju rodinu a kamarátov..inač by to vyzeralo totiž smiešne keby tam bola iba jeho rodina..kedy bude svadba? máte už termín?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 V lednu ho půjdu zamluvit. Chceme říjen 2014.:) Není to moc brzy?Ale já už se vážně moc těším a taky to chci už odpočítávat.:)
Odpovědět
@mattislavik no trošku je, ale aspoň budete mať dostatok času na plánovanie :-) my budeme mať svadbu v januári a ešte nám chýba kopec vecí :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 neboj,to stihnete,máte ještě spoustu času.:) Já se už chci těšit.A na kolik vás ta svatba výjde cca?Já počítám snad do 50 tisíc.
Odpovědět
@mattislavik to si hovorím už mesiac, základné veci máme, už len maličkosti ako oblečenie...to sa dá ešte kúpiť. Zatiaľ neviem koľko bude všetko stáť...budeme mať cca 50 ľudí, sama som zvedavá koľko nás to všetko bude stáť...ale tak vydávam sa len raz v živote ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 to si taky říkám,že je to jen jednou za život,tak chci do toho dát své peníze.:) A navíc si beru ženu svého života a to stojí za to. Jen s jejím otcem mám problémy...je děsný.Tak nevím,jak to dopadne. Její rodina není moc ráda,že se chceme brát. Neboj,oblečení seženete rychle,já dokonce oblečení chci kupovat sám,aby snoubenka byla překvapena v den D.:-D
Odpovědět
@mattislavik romantik :-) neboj, keď si Ťa chce zobrať tak si ťa zoberie a rodičia sa s tým budú musieť zmieriť ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 nj,ale já jsem někde četl,že proslov na svatbě má nevěstin otec a tohle já nechci dopustit,neumí se chovat.A můj otec mluvit taky nebude,protže mám i nevlastního a nebylo by to fér.Tak možná pověřím mamku.:) Jsem romantik,už teď chci počítat s přípravami,obejít si restaurace,kde by hostina mohla být,podívat se na prostory,... Rok a půl není dlouhá doba,uteče to a já budu nervózní,jestli si mě vezme.:D
Odpovědět
@mattislavik budete mať dostatok času na prípravu...boli sme na kamarátovej svadbe, jeho otec na svadbe nebol, jeho rodičia sú rozvedený a nestretávajú sa...príhovor mal jeho najlepší kamarát a zároveň prvý družba
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 Však se bereš dříve,tak pak mi poreferuješ,celkem se těším na Tvé zážitky. Já svoji nevěstu pořád musím ukecávat na spoustu věcí a to si nedovedu představit,jak příjme to,že se chci brát na zámku.:-D Ona totiž je nerada středem pozornosti. :-(
Odpovědět
@mattislavik na zámku? waw...heh no musíš ju ukecať že stredobodom pozornosti budeš Ty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 To nevím,jestli mi na to skočí.:-D Ale každopádně si to přeji,rozvádět se nebudu.:-) A navíc vím,že ona je ta pravá, i když je odemně starší a nechce se mnou děti.:)
Odpovědět
@mattislavik no musíš ju presvedčiť, neboj každá nevesta sa teší na svoj deň svadby...veď uvidíš neskôr =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 já nejsem zlý ženich, na rukou bych ji nosil a dal ji první poslední.:) A kde vy to budete mít?
Odpovědět
@mattislavik my budeme mat v hoteli 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucia134 tak to budete mít taky moooc krásné.:) To budete mít tak krásně po těch Vánocích.:) Ale nezávidím vám tu zimu,budeš mít asi bílý kožíšek,že?Má snoubenka bude mít kostýmek,proto se nechci brát v zimě,ale na podzim.:)
Odpovědět
1
2
22
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?