Svatební oznámení - kdy dát

Ahoj nevěsty, kdy prosím dáváte svatební oznámení pozvaným hostům...nevím, jestli jim dát oznámení s pozvánkou dříve, nebo až s koláčky 14 dní před (to se bude dávat oznámení těm, co nejsou pozváni, ale budou se jim dávat koláčky - přítel bydlí na vesnici a tam se dávají koláče do každého domu :-/). Nevím, zda už dát oznámení tisknout, alespoň těm zvaným, nebo stále vyčkávat, jak se vyvine situace...svatba je 19.9.
Odpovědět
Ahoj, podle mě to má každý jinak. My měli svatbu 23.8.2019 a oznámení s pozvánkou jsme rozesílali jen asi měsíc předem. Ale datum už stejně všichni věděli, zvali jsme je osobně nebo telefonicky už někdy v průběhu května,června s tím, že pozvánku a oznámení jim pak pošleme. Takže podle mě máš ještě čas na vyčkávání.
Odpovědět
My oznameni posilali cca tri mesice pred, mame rozstrkanou rodinu po svete, ale datum znali dopredu asi 10 mesicu vetsina, jinak je u nas take zvykem obchazet vesnici a davat kolcky, ja se na to vykaslala, ale babicka si objednala za sebe a rozdavala stejne :-D
Odpovědět
@peggynka45 Já jsem toho zastáncem také nebyla, stejně vždy akorát lidi pomluví, že nejsou dobrý :D...ale na té vesnici to prý jinak nejde, že dává každý, tak to nechám, ať jsou spokojeni všichni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my budem dávat teď v sobotu, tři týdny před svatbou i s koláčky..
Odpovědět
@deniiinka no a kdyby nedostali tak pomluvi ze jsme skrti, me to bylo fuk, ale babicka by pry tu ostudu neprezila :-N =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?