Svatební obřad "až" v 16:00, měly jste?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nejde se tu nějaká, která měla obřad v 16:00hod?
Odpovědět
Já chtěla, ale bohužel u nás se tak pozdě nedělá:( takže máme symbolický termín 1.2, ve 12hod. Docela k pobavení na krajské město:)
Odpovědět
@rainbow_x Taky jsem chtěla ve čtyři, ale nakonec jsem to ukecala jen na třetí :-) Aspoň něco. Chci se elegantně vyhnout klasickému obědu a hlavně mít celý den na focení.
Odpovědět
@rainbow_x my měli obřad až v 17 hodin v listopadu :-), chtěli jsme mít svíčky a hvězdy nad hlavou (měli jsme obřad v hotelu s prosklenou střechou Atria :-) ). Bylo to moc krásné a romantické, mohli jsme se ráno v klidu vyspat, a měli jsme spoustu času před obřadem na focení, ale den tak nějak rychleji uteče ... Ale kdybych se rozmýšlela znovu, tak bych to udělala stejně, protože to bylo přesně tak, jak jsme si přáli a moc se nám to líbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem vybráno datum 14.6.2014 v 16hod. právě bychom se také v klidu mohli připravit a vyhnout obědu. Bohužel to krachlo na fotografce, ale 6.6.2014 je také moc pěkné datum ;) jen to bude v poledne
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek to muselo byt krasny :-) my meli obrad ve 21 hodin, taky jsem si prala mit obrad za svitu svicek a byla to opravdu nadhera! Nemenila bych :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?