Svatba zítra 30.6. v Průhonicích, nevdáváte se někdo?

Profilova fotka
Ahoj holky, uvažujeme o obřadu v Průhonocích a chceme se jít zítra mrknout na nějakou svatbu... Nevdáváte se tam zítra náhodou někdo? Jde nám o to, jestli se na obřad "nestojí fronta nevěst"...
Odpovědět
Profilova fotka
Cauky. My tam mame obrad az v zari, ale co vim, tak se tam "fronta" stoji, obrady jdou po sobe co pul hodinu. Ale je to krasne misto, tak jsme si rekli, ze nam to nevadi :)
Odpovědět
Profilova fotka
My se tam právě půjdem zítra kouknout, ať víme. Taky myslim, že to místo je krásný, navíc k němu máme oba vztah... Ale je pravda, že fronta by mě uplně nebavila.. Chceme omrknout co nejvíc míst připadajících v úvahu a pak to rozetnout.. Chceme se brát nejdřív v březnu 2013 a nejpozději 2. 6. 2013, protože do roka a do dne:)))
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v Dendrologické zahradě v Průhonicích. Je to o dost levnější než zámeček a na fotky myslím úžasný. A nebývá tam podle mě tolik svateb. Minimálně by se určitě šlo domluvit, že by vám nechali delší čas. My jsme si teda náhodou vybrali datum, které letos připadá na zavírací den, takže budeme mít zahradu celý den jen pro sebe. :-) Hledala jsem právě místo, kde to nebude jak na běžícím pásu. Nechci ve svůj svatební den potkat jinou nevěstu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dendrozahrada by byla skvělá, ale vdávala se tam přítelova ségra... Jsme z Petrovic a hledáme něco poblíž, abychom nejeli někam daleko... Chceme mrknout ještě na Uhříněves, v Dubči je prý taky cosi... Nebo Jedna slečna mi doporučovala Mnichovice...
Odpovědět
Profilova fotka
@paajavh my mame v pruhonicich svatbu v srpnu a bohuzel to tam jede jak na bezicim pase. 18.8. - zacina se v 10:30 a posledni svatba ma byt 16:30 - kazdy ma pul hodiny (na obrad pry tak 20 minut). Takze mi to pripada jak velkovyrobna svateb. V parku uz pak muzeme byt jak dlouho chceme.
Odpovědět
Profilova fotka
@paajavh Zkuste se ještě podívat na Dolní Počernice - tam je krásný zámecký park ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paajavh Tak já jsem ještě zvažovala variantu Říčany. Je tam restaurace Čajovna s pěknou zahradou, dřevěným altánem na oběd,... a paní byla moc vstřícná. A taky to nevyjde draho. Ale záleží, kolik plánujete lidí. Na úplný dav to tam není.
Odpovědět
Profilova fotka
Na hostinu do dvaceti lidí i s náma... Na obřad zatím netušíme, kolik se přijde podívat lidí, ale myslím že do padesáti určitě. Nejradši bychom obřad, potom oběd jen s rodinou (těch max. 20 lidí) a pak nějaký raut pro kamarády atd. Za tipy díky, holky! Na Počernice mrknu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?