Svatba září 2016

Profilova fotka
Ahojte, plánujete někdo svatbu na září 2016?
Odpovědět
1
2
Ahoj, jojo taky plánujeme září...ale zatím to teda moc neřeším...spíš sbírám inspirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sidellko no já zjišťuji, že už je na čase to začít řešit, aby se dalo třeba i z čeho vybírat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud náhodou budete shánět Dje,budu tad když navštívíte moje stránky. Treba si zde vyberete :) toto září mám již plné,ale v r.2016 mam zatím jen par rezervací...září 2016 mam volné.(zatím) :-) zdraví Ondra Seidl
Odpovědět
Profilova fotka
Ja take ale v cizine :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Markétko, já myslím, že máš opravdu ještě dost času ;-) Já to všechno začala řešit až tak od března (svatba v září) a to ještě brzo, teď už mám úplně všechno zařízené a ještě víc jak měsíc do svatby ;-) podle mě není kam spěchat :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Hudební skupina Bosáci z Příbrami nabízí své služby. Hrajeme 16let na různých kulturních akcí, z toho jsme odehráli přes 260 svateb. Hrajeme od dechovky po rockovou muziku, naše série bývají až 1,5h dlouhé. Mrkněte na webovky, kde najdete termíny, ukázky, reference, fotky.
Odpovědět
Ahojky, my budeme mít svatbu 9. 9. 2016. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme Vám nabídnout naše svatební oznámení, vizitky, jmenovky na stůl.
Odpovědět
Ano, taktéž. Všechno hlavní už máme rezervované a můžeme začít řešit maličkosti:)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě si včas zarezervuj datum na radnici a restauraci... Můj termín na září už byl pryč a to jsem zařizovala rok dopředu... 12h mi vyfoukla slečna, která si to rezervovala v době, kdy já ještě netušila, že se vůbec budu vdávat... pak fotograf, pokud chcete dobrého a šaty... zbytek už pak opravdu až později :-)
Odpovědět
Já mám zamluvené zatím jenom místo, fotografa a vizážistku.... Ale přemýšlím kdy se tak chodí vybírat šaty. Chtěla bych vyzkoušet a počkat na novou kolekci 2016.
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme 3.9.2016, máme místo a kapelu a zítra jdu na matriku zjišťovat co a jak, tak držet palce :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak na matrice mě velice kultivovaně poslala do pr..., že termíny bude zadávat až po Novém roce. No hned se člověk cítí jistější :-D
Odpovědět
To mě dneska do podobných míst poslala kadeřnice, že vůbec neví co příští rok bude. Chtěla jsem si jí už zamluvit ¨... :-| Vizážistka kterou mám zamluvenou, mi třeba hlásila že má většinu termínů na příští rok už plných.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také se k vám přidávám, konkrétně by svatba měla být 24. 9., kdyby bylo 31 dní v září, dali bychom si až 31. :D ale co se dá dělat. Já s přítelem tedy ještě nic moc neřešíme, jen brouzdám po netu a sbírám inspiraci ;) Myslím, že není ještě kam spěchat...
Odpovědět
Profilova fotka
My se budeme brát 3.9.2016. Zatím mám rezervovaneho fotografa.Misto si budeme moct rezervovat az po Novém roce a matrika dáva termín dokonce jen 5 měsíců předem....jinak se momentalne taky hlavně rozkoukavam.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to vypadá na 10.9.2016 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud někdo plánuje svatbu v září a nemá ještě fotografa, což podle příručky "Svatba a na co nezapomenout" je velký prohřešek :-)), tak mrkněte na náš profil, třeba vás něco zaujme. Původně jsme plánovi, že v tomto krásném období budeme mimo ČR, to se ale změnilo, takže místa jsou volná. Hezký den a hodně krásných letně podzimních fotek :-).
Odpovědět
@stejskalka45 to máme stejný termín:) my už hlavní máme zařízeno, ale já jsem blázen, už začínám řešit i ty drobnosti:D
Odpovědět
Profilova fotka
@klapi Tak to já už taky pokoukávám po dekoraci na ebay a spol. Ale největší problém vidím v šatech. Z půjčoven se mně moc nelíbí, tak spíš koukám po odkoupení.Ty už máš šaty?
Odpovědět
@stejskalka45 to ještě nemám, čekám ještě různě na kolekce 2016 a hlavně se snažím do příštího roku ještě něco shodit:D ale uvažuju taky že si koupím nebo nechám ušít, přece jenom vlastní jsou vlastní:)
Odpovědět
ahojky, doporučuji řešit co nejdřív, pak bude stres a nebude na to čas. Nebo využijte svatební koordinátory...se vším poradí a ulehčí práci. Mohu jen doporučit.
Odpovědět
Já už taky mám hodně věcí nakoupeno, výzdobu si dělám sama. Šaty vím přesně jaké chci, asi si nechám ušít. Začátkem září máme schůzku s provozní v restauraci, po ni půjdeme zamluvit datum na úřadě, ať tyto oficiality máme zajištěny. ;-)
Odpovědět
Taky se k vám přidávám. Ještě se teda rozhodujeme mezi červnem a zářím, ale vidím to spíš na září. Ještě nemáme vůbec nic, chlap má na všechno času dost :-)
Odpovědět
Ahoj taky se přidavám jen ještě přesně nevim zda září či říjen . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart který Vám pomůže s naplánováním Vaší svatby. Více na mém webu.
Odpovědět
Ahoj :-) taky plánujeme a už pomaličku nakupujeme věcičky :-) přeci se jen říká, že štěstí přeje připraveným :-)
Odpovědět
@furcifera jůů taky chceme 3.9.2016 :-) nejkrásnější datum s významem :-)
Odpovědět
Ahoj, tak jak postupujete s přípravami? Koukala jsem, že letní nevěsty na 2016 už to mají pěkně rozjeté :)
Odpovědět
Ahoj Holky, koukám, že nejsem sama blázen. Svatba 3.9.2016 a pomalu pokukuji po možnostech :) Místo máme zajištěné. Když ono je to krásné to plánování :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?