Svatba září 2016 - kdo další?

Profilova fotka
Času spousta, ale už máme termín, misto obřadu i hostiny, fotografku a DJ zamluvené. Myslela jsem si, kolik není času a třeba fotograf kterého jsem moc chtěla už měl obsazeno.Takze už pokukuju i po vizážistce a nějakých dekoracích :-) A co vy, vdavate se některa v 09/2016? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja :) ale na Mauriciu :)
Odpovědět
Profilova fotka
To máte super.Tohle jsme my už prošvihli, máme 2 malé děti :-)
Odpovědět
Ne, říjen 2015 a rozhodli jsme se před měsícem :-D Ale taky mi připadá, že mám pořád dost času na vše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame mene casu.brezen2016
Odpovědět
Profilova fotka
Červen 2016 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Srpen 2016
Odpovědět
Profilova fotka
září možná říjen 2016 ;-)
Odpovědět
U nás taky září nebo říjen 2016 :-)
Odpovědět
My, 9. 9. 2016 a snad v 16 hod :-D Máme termín a místo a spoustu představ, tak si to musím nějak ujasnit. Času dost, ale vzhledem k tomu, že mám skoro ročního prcka, tak chci mít spoustu věcí s předstihem ať pak nelítám na poslední chvíli. I když to budu i tak, jak se znám :D
Odpovědět
my máme 16.09.2016 :)
Odpovědět
Profilova fotka
My 3.9.2016 Jsem na mateřské, mame holčičky 2 a 4 roky a v dubnu se vracím do prace, tak chci mit většinu zařízenou ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My bychom chtěli mít svatbu 24. září :)
Odpovědět
Článek se načítá
3.9.2016, už se těšíme :) hlavně aby vyšlo počasí...
Odpovědět
Profilova fotka
@furcifera S počasím taky doufám. ...mame vše na jednom miste a rádi bychom byli raději venku :-)
Odpovědět
My také 3.9.2016 :-)
Odpovědět
My takyyy :) 10.9.2015 ale máme zatím jen rezervaci místa a nakoupenou výzdobu :)
Odpovědět
My také 3.9.2016 a už se tesime a taky doufam že bude hezké počasí😀
Odpovědět
Profilova fotka
10.9. 2016 co všechno už holky máte připravíno, zařízeno?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme misto obřadu a hostiny, fotografa, DJ, vizazistku, ktera mi bude dělat liceni i uces a oddavajiciho (nezávislého faráře, protoze matrika nám na obřad venku nepřijde :-) A jsem za to ráda, protoze misto te úřednicke hrůzy budeme mit krásný osobní obřad, misto ano-ano si budeme říkat slib a navíc farář je prostě úžasnej :-)
Odpovědět
@aarriel my taky 9.9.2016 na šesté narozeniny dcery. Máme taky dvě děti, v den svatby bude dceři 6 a synovi 17 měsíců. ;-) A máme zajištěno: restauraci, fotografku, DJ, matriku, šaty mám vybrané v únoru půjdu zase vyzkoušet i s kamarádkou svědkyní. Jinak mám hotové oznámení a pomalu začínám svatební noviny a na výzdobu sálu mám již vše nakoupené, především z aliexpresu. Jo a dneska jsem sepisovala věci do tomboly, které musím koupit, pomaličku to dávám dohromady. Prstýnky jsem si byli zkoušet v prosinci, ale byla jsem zklamaná, chtěli jsme z titanu, ale na prstě mi strašně prsten vadil jak byl hrubý, tak uvidím co nakonec vybereme. :-)
Odpovědět
@aarriel ahojky, máš svatbu v květnu nebo v září? jsem se dívala na tvůj profil, mimochodem, ty šaty jsou krásné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
9.9.2016 a kromě místa obřadu a temínu nemáme vůbec nic :-D jo dneska jsem se zeptala kamaráda zda mi půjde za svědka a souhlasil, takže už mám svědka ;-)
Odpovědět
my taky 9.9.2016, místo obřadu máme, tak snad budou mít volno. Kadeřníka mám zamluveného, fotografa otevřeného, místo hostiny a spaní pro hosty máme. Koncem ledna se půjdeme domluvit na tu matriku a dnes máme schůzku s kuchařem ohledně vaření a jídla. A ještě se chystám objednávat cukroví a svatební dort. Pozvánky budu řešit, až po svatebním veletrhu, který bude v únoru, snad načerpám inspiraci a dostanu i nějakou slevu :) ohledně šatů mám představu, ale jelikož nejsem bohužel žádné tintítko, tak si to nedokáži představit jak budu v tom vypadat.
Odpovědět
3. září letos :-)
Odpovědět
10. září a nemáme vůbec nic.... :D žádost o ruku byla koncem roku... A když to tady tak čtu, tak máme pěkný sklus.
Odpovědět
My asi taky... ale my trochu netradičně, takže nic nehrotím a většina věcí, které běžné nevěsty zařizují, se mě netýkají.. :-)
Odpovědět
@nase_ema My to pojmeme asi také trochu netradičně. Nebude setkání u rodičů nevěsty, ale sejdeme se všichni přímo na místě, nebude oběd, ale obřad až odpoledne a pak přímo raut. Odpadá zdobení aut a přejezdy autem.. A ušetříme si tím spoustu starostí.
Odpovědět
Ahoj holky, tak my už taky máme termín - 3. 9. 2016 :)
Odpovědět
@xsedmikraska taky to budeme mít trošičku odlišné, jelikož máme už svou domácnost a dvě děti, tak si nás tatínek (budoucí manžel) vyzvedne u nás doma a všichni pojedeme na místo, kde si řekneme ANO a tam bude i hostina a později raut. Svatebčané se sejdou také přímo v místě obřadu. Takže zdobení aut všech svatebčanů odpadá a ty naše dvě auta se ozdobí raz dva. ;-)
Odpovědět
Máme svatbu 10.9. a snad už máme hlavní věci zařízené ( kostel, sál, kadeřnice, kosmetička, fotograf). Původně jsme chtěli datum 3.9. ale všechny sály v okolí už byly obsazené :-| tak jsme se bohužel museli přizpůsobit jinak.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?