Svatba za 2 měsíce, dá se stihnout příprava?

Dá se stihnout příprava svatby za 2 měsíce? Nebo to je zbytečný stres a máme to radši nechat na příští rok?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím, že naprosto v klidu :-) Naopak budete ušetřena stresu ze zdlouhavých příprav a nebude čas myslet na to, zda jste na něco nezapomněla :-) Vážně, myslím, že stihnout se to dá, pokud se Vám sejde volný termín na obřad a místo na hostinu či raut :-) S pozdravem, Vlaďka M.
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Pokud nemate nejake netradicni pozadavky, vysnene misto, kapelu atd. na kterem vyslovene trvate, tak myslim ze naplanovat svatbu za dva mesice jde uplne v pohode... proste se to chce soustredit jen na dulezite veci, neresit drobnosti a zbytecnosti.. jestli to chapu dobre tak chcete svatbu tohle leto, takze bych asi prvne rozhlasila lidem, ktere chcete pozvat, ze planujete svatbu, klidne i bez oznameni, proste jim jen rict datum a jestli uz nemaji neco naplanovano.. pak sehnat misto a domluvit se s matrikou (coz muze byt v nekterych mestech problem, ze vas nebude mit uz kdo oddat) pak samozrejme saty, to opet zalezi na tom jake mas naroky.. zbytek zarizovani uz je pohodicka, ktera se dle meho nazoru da zvladnout i za dva tydny
Odpovědět
@margheritabianca Pokud bydlíš v menším městě ,kde svateb je málo, tak nebudeš mít problém sehnat volné dodavatele na svatbu (obřad, hostina, kytka ,šaty...) Fotografové, ti nejlepší ,už jsou stejně dávno obsazení, ale ti průměrní volno mít budou. Takže bych si to v hlavě takhle nějak srovnala , co chci a zjistila jestli to v klidu seženu, pokud jo ,tak bych do toho šla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja ano, dá se to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Dá se to a bez stresu 8-)
Odpovědět
Nám zbývají do svatby necelé 3 měsíce a zatím máme jen zamluvený termín na úřadě a rozjednanou restauraci. Jinak nic. Ale chceme malou svatbu, takže si myslím, že to stihneme.
Odpovědět
My jsme se v březnu tohoto roku zasnoubili, v dubnu jsme si domluvili termín na úřadě na 22.6. a tuto sobotu svatba proběhla v klidu a v pohodě. Přípravy byly bez stresu a vše se stihlo včas objednat a zamluvit. Prstýnky byly za měsíc hotové, květiny, kadeřnici a kosmetiku jsem objednala po telefonu a e-mailu a hostina a kapela byla domluvená během pár dní :-) Určitě bych zpětně nic neměnila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na přípravu svatby měly též 2 měsíce a v pohodě i bych řekla že stačí klidně i měsíc:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu 13. července a zařizovat jsme ji začali okolo 8. června. Musím říct, že jsme měli opravdu kliku - neměli jsme sice předem vysněné místo, ale vyšlo nám to, co jsme chtěli nejvíce. Šaty v půjčovně jsem si vybrala úplně bez problémů (přesně 1 měsíc před obřadem) - ale je pravda, že v saloně na mě koukali trošku jako na vyvrhela, co všechno řeší na poslední chvíli a nemá promyšlenou svatbu po sekundách:) Místo na hostinu na nás taky čekalo, prostě paráda. Takže doporučuju zjistit, zda mají volno na obřad na místě kde chcete a zbytek podle mě (a našich zkušeností) jde úplně v pohodě, tak přeju hodně štěstí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíme, termín máme 21.9. sice jsou to měsíce 3, ale do toho předěláváme byt a máme patnáctiměsíčního chlapečka :-)
Odpovědět
Tak to jste mě potěšili, myslela jsem, že je to nemožné :-))), máme tu samou situaci, Stanicko, taky předěláváme byt a máme 20ti měsíční dítko, takže to bude taky veselý :-), jenže přítel se teď vytasil s prstýnkem a příští léto už bych chtěla čekat druhé dítě, takže mít svatbu za sebou, tak to chci stihnout v září. Příští týden se jdu podívat na šaty, tak uvidíme. Jenom bych moc chtěla sehnat dva WV brouky, tak musím kouknout, kde se půjčují.
Odpovědět
Intenzivní 2 měsíce je luxus, to dáte :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, no to záleží na tom, co od toho očekáváš :-) Svatba se dá zvládnout i za týden :-) De facto i za den :-) Věřím, že to zvládneš, a můžu ti za sebe říct - čím víc máš času, tím víc vymýšlíš kravin a utrácíš peněz :-D
Odpovědět
s neomezeným tarifem na telefon, řádkou přátel a svatba byla za dva dny. Pak se samozřejmě ladí detaily, ale zvládnout se to dá. Nejvíc je problém s termínem obřadu, hostiny, muzika. Pak volat kadeřnici, fotografa, cukrářku, vybrat šaty, dohodnout pak již podrobnosti. Právě zařizuji také během dvou měsíců svatbu a jde to.
Odpovědět
Měsíc je šibeniční termín - pokud chceš vše "tradiční" - prstýnky vyrobit zabere tak 3 týdny, kytka určitě stačí ze dne na den, pokud nechceš něco speciálního, cukroví a dort 14 dní, účes se zkouškou podle dohody, hostina, nákupy šatů, bot a obleku, oznámení - týden. Ale dá se to i za míň, i když trošku ve stresu. Dva měsíce, pokud na to máš čas, jsou v pohodě. Fotografové nejlepší.... no...musím se tomu usmát, co to je "nejlepší"? Spíš nejžádanější by se hodilo napsat. A ne každý musí mít to nejžádanější. Tady je milion fotografů, kteří stojí o práci. To se mi zdá jako ten nejmenší "problém".
Odpovědět
dá se stihnout v pohodě, když si to vezmu, tak vše základní sme měli v klídku do měsíce zamluvený a teď už jen potvrzuji dohodnuté věci.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že se to dá stihnout, jelikož máme svatbu také za dva měsíce :-), zatím mám zařízené šaty pro mě a ženicha, ve výrobě oznámení, na prstýnky se chystáme příští týden - to by mělo trvat 3 týdny, hospoda zařízena, hudbu jsem také sehnala, koláče, dort a cukroví na svatbu mám rozjednané, kytici teď řeším, kadeřnice je objednaná na zkoušku v srpnu, líčení ještě nemám, ale věřím, že vše dopadne v pohodě :-)
Odpovědět
Taky doufám,že se to za dva měsíce zvládne..A to chceme 80 lidí :D
Odpovědět
Profilova fotka
No já dnes zařídila svatbu, která se bude konat teď v sobotu :D Dozvěděla jsem se to včera v 22 hod. a ráno bylo zařízeno :) Samozřejmě je svatba a svatba - tohle je svatba, kde jde o to se vzít a nic okolo se neřeší, takže je rozdíl zařídit toto (i když to taky nebylo jednoduché), nebo svatbu se vším všudy, takže ne že si někdo bude brát příklad a nechá plánování na poslední dva dny před svatbou :) Ale 2 měsíce je ještě čas vše zařídit, jen je potřeba počítat s tím, že žádaní dodavatel (fotografové, apod.) již budou s největší pravděpodobností zabraní, ale zase je spousta jiných:)
Odpovědět
Ahoj, za mě taky klidně, my sami to budeme mít otázkou cca 3měs. a jsem docela ráda, že to zfoukenme takhle než se stresovat a vymýšlet věci rok dopředu .. jediné co musíme dopilovat je místo jeslti mají volno, zbytek jsou už drobnosti pokud člověk nechce vyloženě dané věci jako ten a ten fotograf a jiný nehrozí a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
dnes jsme si rezervovali termín na půlku října,svatbu řešíme od neděle a myslím že i s 4,5 měsíčním prckem to zvládnem v pohodě,samozřejmně záleží na tom,kdo je jak náročnej,ale myslím, že se to v pohodě dá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V pohodě se to zvládnout dá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to vždycky říkala, že až se rozhodneme vzít tak do max dvouch měsíců..a tak se taky stalo, no spíš stane :-) Důležitý je hned si zamluvit termín na matrice a pak se od toho vyvíjí všechno ;-) A že by jsme ňák plašili..vůbec (teda ostatní možná, mě příde že je ještě dost času, vše důležitý jako místo obřadu, hostina, oznámení a fotograf a já šaty tak to máme..teď jen takový ty nezbytnosti a drobnosti..a to jsme v půlce ;-) A co se nestihne zařídit, tak to prostě nebude..hodně věcí si dělám sama doma, takže to taky nejde tak rychle jak bych chtěla, ale baví mě to..takže za mě, dá se to stihnout a můžete mít velkolepou svatbu, ale i naprosto obyčejnou. Já osobně bych nevydržela rok čekat :-)
Odpovědět
@raniha úplně s tebou souhlasím, taky až se s přítelem rozhodneme vzít, tak chceme svatbu mít do dvou měsíců, ikdyž spíš do 3 - 4 měsíců (budeme muset absolvovat ještě přípravu v kostele a tu asi za dva měsíce nedáma ) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svetlovlaska Také jsme chtěli v kostele..s některými se to dá domluvit, s některými ne..náš farář bohužel je teď mimo měsíc a co by nás dostal místo něho tak ten s tím měl problém. Takže jsme si našli kostel, kde se dělají civilní obřady a pak dodatečně se vezmeme jen mi dva v kostele :-) ..jinak to prostě nešlo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?