Svatba ve státní svátek 1.5.2023

Ahoj nevěsty, prosím Vás, má tady nějaká naplánovanou svatbu 1.5.2023? Tento státní svátek vychází na pondělí. Nemáte strach, že hosté opustí oslavu příliš brzy, protože následující den musí do práce a děti do školy?? Měla jste už nějaká svatbu takto a jak to prosím dopadlo? Moc děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Oznamte to hostům co nejdříve, Je na každém, zda bude ochotný si 1 den volna po svatbě zařídit anebo ne. Totéž u dětí. Lze napsat rodinné důvody anebo se pár rodin s dětmi přizpůsobí dětem a odejdou dříve. Svatbu přizpůsobte především sobě, jde hlavně a jenom a pouze o Vás, neřešte ostatní.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pokud už jsou svatby v týdnu, tak se většinou dělají tak, aby bylo druhý den volno. Pokud můžete, tak svatbu raději uspořádejte ještě v neděli 30.4. z důvodů: - hosté se ráno vyspí a nemusí do práce/do školy, školky - hosté nepojedou na rodinný výlet spojeným s dnem volna - spojíte to s pálením čarodějnic - Vaši dodavatelé budou mít volno a nemusí dávat svým zaměstnancům 100% příplatek za práci ve svátek - květnová lidová pranostika.......té už ale nikdo nevěří Jirka
Odpovědět
No uprimne, 3 dnovy víkend travila inac aki cakanim na 1.5 na vasu svadbu. Oznamit uz teraz tym co tam urcote chcete, ci by boli ochotni prist a podla tojo sa zariadit
Odpovědět
@kitycat S tím absolutně nesouhlasím. Je-li to svatba někoho blízkého, na kom mi záleží, ať ji klidně dělá ve středu ve 4:22 ráno, já se přizpůsobím. @lucinka_k89 - je to VAŠE SVATBA. Tedy je zcela na vás, jak si ji uděláte. Pokud hosté chtějí přijít, přijdou. A někoho, kdo bude frfňat, že kvůli vám nemohl na prodloužený víkend, tam určitě nechcete. (Tím spíš, když hned další týden má opět prodloužený víkend) A jenom poznámka, v létě se zase lidem trefíte do dovolených, v červnu do rozluček, to byste se z toho zbláznili. Ale v principu souhlasím, že je praktičtější, když je další den volno.
Odpovědět
@lucinka_k89 ano, měli jsme svatbu teď 17.11.na svátek.. nikdo neměl s tím problém.. i ti co šli do práce další den tak s námi zůstali celý den až do půlnoci.. nebo si zařídili volno 🙂 nikdo s tím problém neměl, alespoň mi to nikdo neřekl😄
Odpovědět
Rozhodně se toho neboj. Když někdo chce hledat výmluvy, najde je kdykoli. Je to VÁŠ den, VAŠE svatba a pokud ji chcete mít v pondělí 1.5., tak ji mějte. Je to krásné datum.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tak, také plánujeme svatbu na všední den… a chceme tam jen blízké, kteří si na mas čas udělají a udělají si ho rádi. Určitě nechceme mít v životě - a vedle sebe ve svatební den - lidi, kteří mají problem s tím a tím… taková čistka, s kým se opravdu cítíte dobře a kdo se cítí dobře s vámi 😉 svatbu děláte pro sebe a ne pro spoustu lidi, pro které ani nejste tak důležití (a svatba na prvni maj, lásky čas bude určitě nádherná 😊)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?