Svatba ve 14.00 nebo i později.. co vy na to?

Tak, jaký máte názor? :-D
Odpovědět
1
2
5
My máme obřad od 15:00 takže klid. :-D Alespoň máme nějakou šanci, že v sedm nebudou všichni opilí. 8-)
Odpovědět
My máme obřad ve 14.30 a velikánskou výhodou je to, že budu mít na přípravy čas. (kadeřnice, manikúra, kosmetička, sprcha atd...). Záleží v jaký měsíc, v zimě se stmívá brzo. My to máme 25.4.
Odpovědět
Profilova fotka
určo to není pozdě :-) taky to máme ve 14.00 a nevadilo by mi to ani ve tři :-) aspoň nebudeš muset vstávat v pět ráno, abys všechno stihla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My chteli puvodne v 17 ale na matrice to neproslo, takze jsme usmlouvali 15:00 :-) nechci rano vstavat v pet a pak vecer v sedm padnout za vlast :-D
Odpovědět
Tý bláho.. děkuju za nízory. dost jste mě překvapily... Čekala jsme, že budu virtuálně ukamenována a ono nic :-D My to tak plánujem i proto, že nemáme oběd, jen odpolední raut a takhle to pěkně vyjde. O padání za vlast to taky není, protože chceme tak jako tak končit docela brzo. Ale díky, jsme ráda, že to takhle nemáme sami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem to tak taky původně chtěla udělat, ale zjistila jsem, že přítel preferuje oběd... ale jinak je to myslím super řešení, nemuset vstávat v pět, nebýt svázaná tradiční svíčkovou a nebýt už ve čtyři odpoledne mrtvá :-)
Odpovědět
ahoj holky, tak my to take meli ve 2 hod a bylo to idealni (teda pro nas) jak rikate, nemusite vstavat rano v 5 a tak nejak si to uzijete, pripravy,a take jste vetsinou posledni svatba tak nikam nikdo nespecha....ale rychle to utece, tak si to uzijte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my take planujeme obrad ve 2 hod. Kamaradka mela obrad ve 12 a muselo se vstavat v 5 rano, aby se stihnul kadernik apod. Vubec se nestihalo a byla nervozita.... ale kupodivu sme brzo neodpadli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad na jednu hodinu. Chtěla jsem čas na přípravu a nestresovat se s časem. Z jiných svateb jsem zjistila,že je to lepší než mít obřad v deset ráno! A uteče to stejně rychle ať už je to v deset ráno nebo ve dvě odpoledne!
Odpovědět
kocatko - jaky si to udelas takovy to mas :-D ...je to fakt jedno
Odpovědět
My jsme obrad meli ve 21:00 :-D :-D :-D podle me je to pozdeji lepsi, aspon budes v klidu vsechno stihat ;-)
Odpovědět
tak teda já ještě nemám zamluvený termín ale taky bch to chtěla odpo , nejen kvůli vstávánía to mu shonu.Ale i tak celkově mi to přijde lepší...třeba by mě fakt nakrklo, že ráno bude pršet a odpo bude svítit tak já volím raději variantu odpo---- :-D
Odpovědět
Článek se načítá
zezu, fakt jste měli obřad v devět večer??
Odpovědět
jo, vsak koukni na fotky ;-)
Odpovědět
Tý jo, to je moc hezké, ale to už je fakt trochu pozdě... jak jste to měli zorganizované?
Odpovědět
Profilova fotka
Tý jo ve 21,00 si to nedokážu představit, ale muselo to mít své kouzlo 8-) :-) Náš původní čas měl být ve 12,30 nebo ve 13,00. A nakonec máme obřad ve 13,30 :-D Jelikož čas a datum domlouval MP,zařídil si to svém :-D Chvíli mi to vadilo, ale pak jsem si řekla, že je to vlastně dobrý... ;-) Hezky v klidu vstanu, všechno pomalu a bez stresu, i když vím, že malinkej stresík stejně bude, ale určitě ne z toho, že nestíhám :-D Takže jsem maximálně spokojená 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky meli obrad ve 14.30 a bylo to super. Kosmeticka a kadernice dorazily v deset, vsechno v klidu a pohode, po obradu na foceni, a potom na raut, taky jsem nechtela obed,a pak dlouhe odpoledne, vyslo to nadherne, vsichni se bavili, a nalada super. Za mne 100% doporucuju!! :-D
Odpovědět
Možná bychom šli ještě později, ale nechceme být zase dlouho večer, takže by to asi bylo dost krátké, pokud by obřad začal později než ve dvě...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad až v 17 hodin, v červnu je podvečerní sluníčko překrásné na fotkách... Jako bonus jsem se před návštěvou kadeřnice a vizážistky krááásně vyspala... To se nám to pak do 5 do rána juchalo... .-)) za sebe doporučuji !
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Španělsku bývá většina svateb v 18 nebo až 19 hodin, pak následuje party a raut u bazénu... Komu by se ve vedru chtělo někde pařit a tancovat ? Jó večer, když už je chládek a klídek, to je jiná... ;-)
Odpovědět
kocatko - dopoledne jsme se pripravovali, pak jsme se sli fotit do parku. okolo 16:00 se zaclo sjizdet pribuzenstvo k restauraci, ubytovali jsme se (spali jsme v patre nad restauraci, byl to maly hotel s restauraci a salonkem), v 17:00 se zaclo jist, pred devatou jsme se presunuli na hrad, v devet byl obrad, cca do 22:00 i s focenim. pak jsme se presunuli zpet do restaurace, kde byl jeste pripraveny raut ;-) vsichni si to uzili a temer od vsech jsme slyseli, ze to byla nejhezci svatba, na ktere kdy byli... (takze rypalum, kteri meli blbe kecy, ze je to zbytecne pozde, rychle sklaplo :-D )
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my máme zamluvený termín ve všední den a ještě k tomu na 16 hodinu :-D
Odpovědět
oběd budeme mít jenom s rodiči a sourozenci, pak focení, potom se do restaurace sjedou ostatní hosté. Všichni na obřad a rovnou do jiné větší restauračky na večeři a zábava může začít...snad to tak bude O.K.
Odpovědět
Profilova fotka
tak u nás to vypadá pokud to bude tam kde chceme, že obřad bude až nejdřív tak v 15:00 hod (já bych mnebyla proti ani kdyby byl o nějakou hodku dýl, tak do 17:00 hod.) takže pohoda, je to místo kde se normálně svatby nedělaj, úřad nám vyjde vstříc (už sem se ptala), jen že to musí být až po úřední době ale jinak to prej platit bude :-D
Odpovědět
Prosím o váš názor holky ( a kluci) . Obřad máme ve 13.30 (v létě). Nechceme klasiku- svíčkovou apod., venku se bude opékat prasátko, ale přece jen na to slavnostní "posezení" by to chtělo nějaké dobré-lehké papáníčko- do restaurace dorazíme tak v 15h., navrhovala bych nějaké kuřecí nebo rybu?Máte nějaký nápad, event. zkušenost? Moc děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
vilibald: uz ne vsude se dodrzuje klasika svickova nebo knedlo - vepro - zelo, takze myslim, ze kureci je uplne v pohode - byla jsem na svatbe, kdy byl jako hlavni chod takovy kureci zavitek se syrem - moc dobre, mnam ;-)
Odpovědět
Kacatko- díky,taky si myslím. Jen řeším to, že na oběd je to v 15h. pozdě a na večeři brzy, ale kromě mě to asi nikdo řešit nebude... :-N
Odpovědět
A s čímpak byl ten závitek? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vilibald, my to řešíme rautíkem, tedy od každýho něco,ať si každý dá na co má chuť.-) A večer grilování.-) Kdybych ale volila klasický oběd,tak rozhodně nějaký krůtí závitek a aby to znělo hezky, tak přílohu třeba bramborové pusinky.-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?