Svatba v zimě, ano či ne? Naše datum je 11.11.2011

Profilova fotka
Rodinka neni z našeho datumu moc nadšená :-| .Že už bude zima,navíc před vánocema :-( . Tak nevím moc těch svateb v zimě neni,tak jestli máte zkušenost napište,díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blazinek19 Ahojky,tak my máme datum 26.11. Jinak myslím si,že v půlce listopadu snad ještě taková zima nebude. A o svatbách v zimě je tahle diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/tema/z... Jo a to datum co jste vybrali je krásné a populární. Když jsem chodila po matrikách bylo to jediné datum v listopadu zabrané :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doufám že taková zima ještě nebude,děkuji ti za odkaz ,termín byl volný asi proto že bydlíme v zapadákově ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blazinek19 tak to máte super a jak si na tom s plánováním?
Odpovědět
Profilova fotka
máme objednané prstýnky a pozvánky,Kubík říká že je čas ale já se bojím že to potom budem honit na poslední chvíli ]-( a co vy
Odpovědět
@blazinek19 No právě, v zimě a před Vánocema to bude mít svoje kouzlo. Navíc fotky v bílém kožíšku...:-)))Jako Popelka:-)
Odpovědět
Profilova fotka
už se moc těším, i Kubík u něj mě překvapilo,vždycky tvrdil že svatba je vlastně zbytečná a ted když plánujem svojí úplně změnil
Odpovědět
Profilova fotka
@blazinek19 no my teď necháváme rýt prstýnky a já dodělávám dekorace,jinak máme hotovo :-)
Odpovědět
@blazinek19 Ahoj, já se vdávám v únoru příštího roku. Komu jsme to řekli ten se taky divil, ale spíš říkali, že je to dost originální...no a rodiče?? Ti se brali před dvaceti pěti lety na den přesně od naší svatby=)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to jsem ráda že nejsme sami kdo se bere v jiném období než klasicky v létě a co se týče příprav tak jsem asi opravdu pozadu,ale svatební koláčky nám dělá babička, dort neřeším protože dělám doma dorty na zakázku a svatební si udělám sama možné je to blbé ale budu ho podle svých představ se vším všude restauraci máme zamluvenou ,jen šaty pro družičky pro naše dcerušky(princezny)
Odpovědět
My jsme uvažovali taky o 11.11.2011, ale vyhrálo 12.12.2012. A vyřešili jsme to tak, že se budeme brát u moře, v teple :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blazinek19 neřekla bych,že jsi pozadu....to hlavní máš a ten zbytek jsou jen drobnosti ;-) a ty sis vybrala jaké šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsem ještě nevybrala :-| moje svědkyně má zlomenou nohu a já ji slíbila že na ní počkám ;-) znám jí to by mi neodpustila měla bych to pořád na talíři :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@blazinek19 to já zkoušela několikrát a teď čekám až se mi šatičky ušijí :-) určitě najdete něco fajného ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to je jasné a navíc jako nevěsta je krásná každá :-) doufám že mě nezastíní Kubík je o pět let mladší,ale v den D to musí vypadat že jsem mladší já :-D
Odpovědět
ahojky, tak my to máme stejně jako eiliko ... budeme se brát v únoru příštího roku, přesně 11. 2. 2012 a rodiče měly svatbu přesně v ten samý den před 30 lety, takže ...... :-) akorát pár lidí z okolí se divilo, že to budeme mít v zimě, ale jinak v pohodě ...... už se na to moc těším, doufám, že bude sníh :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?