Svatba v září. Bude padat listí?

Dobrý den, co myslíte, bude v září - spíš konec měsíce padat listí? Hrozně se mi to líbí na fotkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Těžko říct počasí je všelijaké každopádně my máme taky datum koncem září :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sabinka90 jsme na tom stejně:) snad bude krásně,to je jediná věc kterou si nelze koupit:))
Odpovědět
Profilova fotka
no já bych spíš řekla že bude žloutnout ale padat bude dle mého názoru až řijen/listopad. My měli v půlce a měli jsme skoro letní den :-)
Odpovědět
My jsme měli svatbu 10.září a opravdu to byl spíš letní den, než začínající podzim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vinsanity tak to hodně štěstí :-) taky se mi to líbí, ale počasí nikdo neovlivní. My se brali 22.10. a jak se tak dívám na fotky, některé stromy byly stále zelené, bylo i popadané listí, ale zrovna nám svítilo i sluníčko a bylo ještě celkem zeleno, tak mi to na některých fotkách ani nepřipadá jako konec října :-) ale každý rok je jiný, tak uvidíš
Odpovědět
Taky jsem nad tím nedávno přemýšlela....řešíme, jestli svatbu na podzim ( aby padalo listí), nebo na jaře ( aby vše kvetlo) ale co si pamatuju, tak listí začíná padat až na konci října a to už je pro mě moc pozdě z hlediska počasí ( teplota, větší pravděpodobnost deště a vichru...) a proto to asi uděláme na jaře, já chtěla květen, ale na prvního května už se není taky skoro pod čím líbat, protože už je odkveteno, takže nakonec asi ke konci dubna :-)
Odpovědět
Taky jsem přemýšlela nad jarem, ale to už bychom nestihly přípravy.. Tak já doufám, že alespoň na konci září už ty listy budou žluté..)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?