Svatba v říjnu - mám strach z počasí, prosím o názor

Chtěl bych poprosit o váš názor (zkušenost) se svatbou v říjnu. Mám celkem obavy, že už bude "podzimní" počasí, které nám nás den "překazí"... :-S ;-( Děkuji za názory...
Odpovědět
Profilova fotka
nikdy nevíš. škaredý počasí může být i v červenci. naopak v říjnu může být krásné babí léto. já osobně podzim miluju, teda když neprší. ale můžou z toho být krásné fotky - všude barevné listí. uvidíte. my máme svatbu v září a sice by mě zamrzelo, kdyby bylo škaredě. ale pro jistotu máme všechno vevnitř, tak by to snad až tolik nevadilo. možná naopak. ségra měla svatbu, když bylo fakt teplo a tak byli skoro všichni lidi venku na terase, zahradě a parket byl skoro prázdnej. i když skupin hrála fajn. naopak jiná kamarádka měla svatbu v zimě a bylo to super. protože všichni byli vevnitř a tak se tančilo a pařilo mnohém víc než v létě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se října vůbec nebála, naopak...barevné listí, žádná vedra...a pokud vysvitne slunce..paráda :-)
Odpovědět
Určitě bude hezky, taky to máme v říjnu a už jsem objednala krásné počasí a spoustu krásného barevného listí :-) Kterej den to konkrétně plánujete?
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že dneska lije a je 10 stupňů, v půlce republiky povodně a je 2. 6. tak říjen 100% nebude o nic horší. To by musely padat trakaře. Jsem byla v půlce srpna (2011) na svatbě, kde jsem seděla venku na terase v manželově péřové vestě, kterou našel v autě a v kozačkách. Kamarádce lilo jako z konve (červenec 2010), takže z pergoly, kde hrála kapela všichni utekli a ze zámeckého parku nemají jedinou fotku venku. My měli 30 stupňů od rána do noci. Počasí není zaručeno nikdy.
Odpovědět
Mám také svatbu v říjnu :-) Bude krásně!
Odpovědět
taky si myslím že by mohlo byt nádherně máme svatbu taky v říjnu podle počasí nám nachystají obřad buď venku nebo vevnitř.A doufáme že by mohlo byt bez deště fotky budou krásne z barevným listím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, z počasím si hlavu nelam, to nikdy nenaplánuješ, i v létě můžeš vystihnout chladný deštivý den. Podzim bývá většinou krásný, zvlášť poslední roky, my měli svatbu 29.9.2012 a bylo nádherně, 22 stupňů,takže ani horko ani zima a krásně jsme si to užili, já bych se těch podzimních měsíců vůbec nebála a jsou z toho moc krásné fotečky :) ale samo bude lepší volit začátek než konec října ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem říjen zvolila hlavně kvůli počasí. Nehrozí, že budou brutální bouřky a přeháňky, kdy člověk promokne na kost, jako v červenci nebo srpnu, stejně jako nehrozí brutální vedro, ve kterým poteče dort, zákusky.... V říjnu už je krásně barevné listí, počasí bývá celkem stálé a přinejhorším může celej den mrholit (což neznamená, že se nedá fotit venku), nebo může sněžit (a z toho jsou taky super fotky). My měli svatbu 2.10.2010 - ten den bylo 20 stupňů a svítilo sluníčko. V říjnu byl tenkrát jeden jediný víkend, kdy bylo ošklivě a pršelo, za to v srpnu 2010 byl právě jeden hezký víkend - všechno ostatní lilo jak z konve.
Odpovědět
Máme taky v říjnu a vůůůbec se toho nebojíme, prostě věříme že bude překrásně! :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli svatbu teď v květnu, měli jsme 14 stupnu, ráno déšt, pak se to umoudřilo a přes den přeháňky... ale vše bylo fajn :-) takže i kdyby úplně nevyšlo počasí podle očekávání, určitě to bude super :-D takže se neboj...
Odpovědět
@kkkke Zima byla i letos 1.června..To je vždy loterie.Na počasí se neohlížej
Odpovědět
@kkkke My měli svatbu 20.10.2012. Mrkni ke mně na fotky, bylo nádherně, celou dobu jsem byla v šatech, až v 6 večer jsem si vzala svetr, protože bylo chladněji.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kkkke oba dva moji bratři měli svatbu v říjnu a vždy krásně, teplo, sluníčko..až večer pak bylo chladněji...teď zrovna rozhoduji mezi červencem a řijnem ale nejspíš tež vezmu ten říjen :-D
Odpovědět
@kkkke My jsme meli podzimni pocasi v cervnu, to si nevyberes ;-), ale rozhodne to svatbu nezkazilo. Ono je to o lidech....pokud jsou fajn, nezkazi zabavu, jsou tam kvuli vam a chteji si to uzit take, tak se to na pocasi absolutne nevaze. Prijemna atmosfera se da vykouzlit kdekoliv, pokud jsou u toho ti spravni lide ;-) My byli zmrzli, zmokli, a stejne lidi chodili a chvalili a zpetne psali dekovne zpravy, jak se jim libilo. Navic, podzimni svatba jako takova ma svoje kouzlo, staci se na to jen pripravit-vyzdobou i oblecenim :-) a uvidis, jak nebudes pripadny dest ci mlhu vnimat ;-) (my meli svatbu na krasnem prostredi statku s puvodne dochovanymi dobovym prvky, nastroji atd.-nemame z toho jedinou fotku, protoze to pocasi nedovolilo, ale i tak to bylo fajn ;-) ) Kazdopadne-stejne budete krasny slunny den, jelikoz vanoce prichazeji po lete :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme termín v říjnu, až 26., no loni o tomto víkendu nasněžilo, a o týden dřív to bylo krásně, na krátký rukáv, tak uvidíme co letos:-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme svatbu 12.10. jak už bylo několikrát řečeno, počasí si člověk nevybere. obřed mám venku, takže i kdyby nasněžilo, bude to krásné. moje sestřenice měla svatbu v srpnu minulý rok a propršel jim celý den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
také máme svatbu v říjnu 12 určitě budem mít štěstí a bude krásně a když ne tak nám to nezkazí náladu je to náš vysněnej velkej den :)
Odpovědět
I meteorologové určí počasí maximálně 2 dny dopředu, takže zbytečné nad tím spekulovat. Kamarád měl svatbu na začátku října a potila jsem se v šatech na ramínka :-)
Odpovědět
pořád lepší než ve velkých vedrech, kdy je 35st ve stínu, bezvětří a všude horko, že z každého leje....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme měli svatbu v říjnu a vyšlo nám nádherné počasí, ale večír se sedět venku nedalo, takže večerní zábava se přesunula do interiéru zámku. Podívej se na fotografie. http://www.beremese.cz/fotoblog/lenka...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme v říjnu... A to je snad jedna z mála věcí, nad kterými stejně nemá cenu nijak zvlášť přemýšlet, bo to stejnak člověk neovlivní... Věřím ale, že bude nááádherně.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkkke Podzimní svatby patří k nejhezčím, máte ale pravdu, že je dobré se připravit i na studenou variantu. Můžete to ale obrátit ve výhodu. Hostům nachystat deky se vzkazem, nabízet horký punči či čokoládu a vytvořit tak hřejivou atmosféru doplňky a pohoštěním. Určitě bych ale nezapomněla na vnitřní variantu obřadu a hostiny a pro jistotu zajistila tepelné lampy. Pokud budete potřebovat pomoci nebo poradit, kdykoliv pište nebo volejte. Lampy, dekorace i nápady máme :) Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Kamarádka vdávající se v říjnu měla přes den sice hezky, ale byla docela zima. Na focení jsme odhodili bundičky a fotky jsou moc pěkné. Husí kůže na nich není vidět a večerní veselí už probíhalo uvnitř. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkkke Budeme se brát v říjnu a nebojím se toho, naopak se těším. Nebude to šílený vedro jako je v létě. Jen doufám, že nenasněží :-N
Odpovědět
Já se vdávám 12.10. a bojím se deště. Nebude mi vadit, když bude zima, ani když bude pod mrakem, jen z toho, že bude pršet. Sestra se vdávala loni v říjnu a měla nádherné počasí, tak snad ho chytneme taky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme svatbu na 19.10.2013 a chtěli bychom obřad venku. Jinak oběd, hostinu i raut bude uvnitř. Moc by se mi líbilo něco takového (viz. obrázek) a kdyby pršelo, tak se postaví veliký bílý stan :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?