Svatba v pondělí - zkušenosti

Chtěli bychom terminv pondělí ma stím někdo zkušenost? Nechceme velkou svatbu jde nám o termín
Odpovědět
Profilova fotka
Svých svatebčanů jste se ptali? To je podle mne základ. Na matrice si také nejsem jistá, jak se budou tvářit. Pondělí je den zpracování svateb z pátku a soboty.
Odpovědět
@l_a_u Mmm .. my máme svatbu v pátek a ptát se svatebčanů o svolení nás vážně nenapadlo :). V obou případech budou mít prodloužený víkend, pokud se rozhodnou dojít. Víc bych si lámala hlavu s matrikou, tá třeba až tak schůdná k pondělku nebude (ale vždy je vše o dohodě).
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Pátek a pondělí mi opravdu přijdou odlišné. Sobota je volný den, a tak se v pátek může slavit do pozdních hodin. Úterý obvykle volný den nebývá. A já bych se klidně v nejbližším okolí zeptala, jak se na pondělní svatbu dívají. V loňském roce jsem zaznamenala trend svateb v týdnu, to v předchozích letech nebývalo. Tak asi to lidem nevadí. Já bych nadšená z pondělní svatby nebyla. (Můj pohled. Nikomu jinému ho nenutím.)
Odpovědět
Na úřadech je to pracovní den.. tak to spíš nevidím. Zkuste se poptat přímo na úřadě.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi.Zajdu se zeptat na matriku snad se pude domluvit. A jak říkám nestojíme o velkou svatbu. Svědci a par lidi takže čas by měli.
Odpovědět
Jde o to, že si budou muset vzít 2 dny volna, ne jako v případě pátku pouze jeden. To mi nepřijde vhodné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?