Svatba v patek

Ahoj holky, Máte některá zkušenosti se svatbou v patek? Nevíte zda jsou s tím nějaké problémy? Díky za rady 😊
Odpovědět
Měli jsme svatbu v pátek a žádný problém, spíš bylo fajn, že jsme mohli ještě dva dny být v euforii z krásné svatby a chlapi mohli delší dobu strizlivet 😂 pokud datum všem oznamite dost dopředu, ani hosté nebudou mít problém s volnem v práci.
Odpovědět
Také budeme mít svatbu v pátek a žádný problém v tom nevidím :)
Odpovědět
Profilova fotka
A kdyby jste dopředu věděla, že někteří nemohou.. je ještě možné posunout obřad na odpolední hodinu :) Pátku se nebojte, je to druhý nejčastější den, kdy se lidé berou. Zároveň by jste neměla mít tak velký problém sehnat lidi, kteří obstarávají svatební služby (fotograf, koordinace..). Pátek má velké výhody :)
Odpovědět
My měli problém se čtvrtkem, tak jsme posunuli na pátek, spousta matrik běžně vypisuje páteční termíny jako oddaci a navíc to má přesně tu vyhodu jak píše sofi92
Odpovědět
My máme svatbu taky v pátek a jediná nevýhoda je, že v sobotu ráno se musíme brzo sbalit a odjet, protože v sobotu dopo dorazí další svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme na svatbě v pátek - dojeli jsme na místo kolem poledne, ve tři byl obřad, pak raut, párty a skvělé dva dny afterparty :-D :-D Kamarádi to měli na místě, kde naštěstí další svatba v sobotu neprobíhala.
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu taky v pátek a to v červnu :-) Dali jsme to pozvaným vědět raději už v lednu, aby si tam neplánovali dovolenou nebo měli čas si vzít dovolenou v práci. S dodavateli problém nebyl, ani s matrikou :-) A těším se pak na další dva dny odpočinku ;-)
Odpovědět
My máme svatbu v pátek. Viděla jsem to u kamarádky, taky měli v pátek a je to naprosto skvělý! Z pohledu hosta, vezmeš si dovču, užiješ si den a pak máš celej víkend. Pátek je nejlepší...
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je oddacím dnem primárně pátek. Sobotu mají jednu měsíčně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?