Svatba v neděli, je to moc šílený?

Ahoj, myslíte, že je moc šílený, vdávat se v neděli (je to kvůli konkrétnímu datu)? Oddá nás vůbec někdo? Fotograf bude kamarád, holička bydlí kousek od nás, tu ukecám... nevím jak s kytkou, s líčením, s dortem.... Vdávaly jste se některá v neděli?
Odpovědět
Profilova fotka
@liszka my se bereme příští neděli a s ničím problém nebyl. Tak jdi do toho
Odpovědět
Profilova fotka
Některé květinářství může vyjít vstříc a udělat květiny na neděli, V obchodních centrech jsou květinářství většinou otevřená i o víkendu. Kosmetičku na volné noze taky můžeš přemluvit na neděli, často pracují o sobotách, některá určitě kývne i na neděli. Stejně tak dort a cukroví, pokud si necháte udělat doma u šikovné paní, která peče, není myslím problém ani s nedělí (a bývá ještě lepší než z cukrárny). S oddávajícím nevím, to se budeš musetn zeptat na konkrétním místě. Ale jinak myslím, pokud pohledáš, určitě to půjde.
Odpovědět
Profilova fotka
@liszka My jsme naši svatbu měli také v neděli. Klíčové bylo zjistit na matrice, jestli bude nějaký oddávající chtít v tento den oddávat, ale naštěstí problém nebyl, ani s dodavateli.
Odpovědět
my se původně chtěli kvůli konrétnímu datu brát v sobotu..ale když jsem našla místoi, které se mi moc líbí- a uvolnil se jim termín na neděli a pak mají volno až v září- neváháme a jdeme do toho a to nemáme zatím nic...jen datum a místo..:-)a má to být za měsíc a něco..:-)Říká se,že neděle je požehnaný den.Hodně štěstí! ;-)
Odpovědět
jde spíš o to, jestli chcete mít hodně hostů a veliký večírek nebo jestli chcete pořádat něco malého, v neděli by mohli být hosti otrávení buď z toho, že si musí brát volno (když se přitom mohli z kocoviny vyspat už během neděle) nebo že musí druhý den do práce
Odpovědět
No my taky přemýšlíme o neděli, kvůli datu... A máme okolo stovky hostů. A mě přijde trošku hloupé dělat to v neděli, někteří pojedou stovky kilometrů za námi a obřad by měl být nejdříve kolem třetí hodiny a potom kalba, takže předpokládaný konec je brzy nad ránem (a ubytování ve stanech/chatkách). Není to vůči hostům hloupé, aby si brali kvůli tomu v pondělí volno? Je třeba říct, že svatbu chceme v září a ještě teprve vybíráme místo, takže ani to datum není jisté... Tak se trochu bojím, že to stejně dopadne tak, že všechny soboty už budou obsazené a my to budeme muset udělat v pátek. To si ti lidi stejně budou muset vzít volno, tak pak už by jim mělo být jedno, který den si to volno berou, co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@lonwenien Vždycky je lepší, když si hosté volno brát nemusí (samozřejmě když někdo pracuje na směny, bude si je možná muset brát i v sobotu, ale vy musíte vědět, jakou skladu hostů máte). Jako menší zlo mi přijde mít obřad v pátek, protože pak mají ještě dva dny volna, kdežto po neděli by si volno brali, jen aby se dostali domů, což je aspoň pro mě z psychologického hlediska lepší :-) Každopádně počítejte s tím, že budou-li si hosté muset brát volno, možná jich přijede méně (ne každý tu možnost má).
Odpovědět
není, já se málem vdávala 13.pátek :) ale kvůli hostům, jsme to nechali na sobotu. Nedele je v pohodě, to má skoro každý volno, jen ta rána v práci jsou těžká..
Odpovědět
my jsme měli svatbu v pátek a přišlo mi to super, protože si ostatní sice vzali volno v práci, ale měli pak ještě celý víkend volno... pokud svatba v neděli, je to neobvyklé, já bych ji v neděli nechtěla, ale je to na vás a je to vaše věc....blbý je, že se v pondělí jde do práce a i když si vezmou lidi volno, je to takové...no za mě - já bych to nechtěla, nesedí mi to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?