Svatba v listopadu v Praze. Je to vhodný měsíc?

Ahoj holky, zajímá mě zda se Vám nezdá mít svatbu v listopadu trochu smutný:(. My to tak plánujeme, ale od hodně lidí jsem slyšela že bude zima, nebo bude pršet atd. a že to máme nechat na léto. Zajímá mně jenom, jestli jste se taky některá vdávala v listopadu a jaký to bylo:)?Popřípadě jestli to bylo v Praze tak kde:). Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
My svatbu v listopadu neměli, měli jsme jí v říjnu, ale upřímně ty doporučení na svatbu v létě trochu nechápu:o)) Podívej se, jaký bylo letos léto a jaký bylo září a začátek října? :-D Svatba v listoapdu není smutná, jen si představ ty krásně barevný fotky s listím, co budete mít. Jako bude chladněji, ale není lepší se přiobléknout než se v srpnu pařit a potit v těch tropech, co občas bývají? A navíc v listopadu už je jen málo svateb, tak výběr dodavatelů je mnohem širší (protože mají volno) a fotky budete mít výjimečné.. A třeba vám napadne první sníh - což je na fotkách taky krása. Takže žádný stresy, rozhodli jste se dobře:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@aametyst My jsme chtěli mít svatbu na začátku listopadu. Všichni nás od toho odrazovali a nakonec jsme měli svatbu minulou sobotu a opravdu jsem byla ráda, že jsem na ty "radily" dala, protože počasí vyšlo luxusně. JENŽE - několik lidí taky radilo, že by bylo nejlepší mít svatbu v létě a to by nám byla s největší pravděpodobností propršela. Počasí dopředu neodhadneš... mě se ty podzimní svatby moc líbí - spadané listí, krásné podzimní nebe... U nás byl důvod změny i to, že jsme chtěli mít svatbu na zámku a seóna na většině zámků je do konce října a na začátku listopadu je málokde vůbec otevřeno. Na lidi prostě nedej, on ti vždycky někdo něco zkritizuje, je třeba se proti tomu obrnit a udělat si to tak, jak chcete vy dva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v klidu, my plánujeme prosineeeeec :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
My máme v plánu půlku listopadu.. abych řekla pravdu docela se toho děsím, ale na druhou stranu si říkám, že se nebudu péct v šatech, nebudu se muset ,, dělit,, o místo svatby a hostiny.. Hledám na tom to pozitivní ačkoliv to počasí je strašák ať v létě nebo v zimě.. chce to mít vždycky variantu na déšť a slunečno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Pokud hledate kapelu na Vasi svatbu, mrknete do naseho profilu nebo rovnou na webovky, zda Vas termin mame jeste volny. Pokud ano, radi Vam pripadne zahrajeme, stejne jako vice nez 220 parum za poslednich 15 let. :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?