Svatba v listopadu. Plánujete někdo?

Ahoj holky, kdo se chystáte na svatbu v listopadu? Prý už moc svateb není, tak snad bude jednodušší zařizování...
Odpovědět
1
2
17
Profilova fotka
Ahojky, my taky máme svatbu v listopadu! Já jsem taky nemohla nikoho najít. Kdy máte termín? My jsme původně chtěli 21. 10., pak 7. 10. a nakonec jsme to přesunuli na 4.11. ! :-D Vyřizování je určitě jednodušší. Co ti ještě chybí zařídit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, přidávám se do spolku. Na listopad je moc jednodušší vše zařídit. Tak co zrovna máte aktuální??
Odpovědět
Profilova fotka
Já dneska potvrzuji hostinu. Šaty jdu vybrat v pátek. Mám už jedny vybrané, ale od 1. 9. mají novou kolekci, tak to možná ještě změním! :-D Jinak fotografa taky mám. Nic moc dalšího ale ne :-( . Co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Hostinu mám předběžně zamluvenou teda jenom hospodu. Menu a výzdobu doladíme až tak v říjnu. Šaty mám vybrané zamluvené i s doplňky a šaty pro družičku. Máme hotové oznámení doma v obálkách, rozesílat budeme 11.9. Zrovna zítra za mnou přijede družička a jdeme ji vybírat botičky a mě spodní prádlo. Prstýnky jsou v krabičce, stačí je nechat jen vyčistit. Ženich je skoro oblečený, už jen košile. Svědky už máme vybrané a oslovené. Takže mi chybí vybrat kytice, dorty, fotograf. Řeším vlasy, líčení. Kolik budete mít lidí? U nás se to pořád nějak zvětšuje......... :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, my děláme úplně pidisvatbišku, takže do 15 určitě. Nikdo o tom neví, takže týden předem budeme oznamovat, tak uvidíme, kolik nás nakoned bude. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, i já se přidávám k listopadovým svatbám :-)) Sice jsme svatbu plánovali na léto ale tak nějak to nevyšlo takže bude až v listopadu.Přesně 4.listopadu 2006.Zatím jsme zařídili jen svtaební oznámení a přítel si musí nechta dělat nový OP protože mu asi čtyři dny před svatbou propadne :-D (no a po svatbě zase novou) .Ale moc se oba těšíme hlavně já na vybírání šatů...už se nemůžu dočkat a odpočítávám den za dnem.
Odpovědět
Profilova fotka
A kdy jdeš šaty vybírat? No, my se zase v září stěhujeme, tak doufám, že nebudeme muset op vyřizovat taky!? My to máme taky 4.11. :-D , v kolik hodin z tebe bude mladá paní? My máme obřad v poledne.
Odpovědět
Profilova fotka
fedakada:No já jsem z toho tak v rozpacích,že jsem zatím objednala jen pozvánky a fotografa.Šaty půjdu vybírat asi během září (jestli na mě vůbec budou nějaký mít).OP bude mít přítel během měsíce takže to už máme taky vyřízený teď nám jen zbývá vyřídit hostinu,prstýnky a květiny...je toho ještě hodně.Svatba bude taková menší nic velkého.No a 4.11. nám to začíná v 10:30 :-)))))))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, tak my v rámci odpočinku z příprav jedeme příští týden do Benátek. Co vy plánujete před nebo po svatební cestu ???
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si žádný výle neplánovali a ani na to teď není moc čas.Na přípravy máme jen dva měsíce a hrozně se bojím,abych všechno stihla a na nic nezapoměla.Krom toho máme doma skoro dvouročního chlapečka,který dá taky pěkně zabrat :-))
Odpovědět
Profilova fotka
To věřím, že dá zabrat. Jsi s ním doma? Na svatbu hledáš po netu nebo běháš s kočárkem po městě?
Odpovědět
Profilova fotka
Aktekram, a kam se chystáte na svatební cestu? My teď určitě nepojedem nikam - dovolená padne na stěhování! :-( Po svatbě chceme jen tak na pár dní někam .... a na svatební cestu pojedeme až začátkem příštího roku
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsem s Pájou doma :-) Nějaké věci hledám po netu ale většinou lítám po městě azařizuju.Hostinu už máme zířízenou-jsem hrozně ráda protože s ní jsem si lámala děsně hlavu.Svatební šatky jsu okouknout ve středu :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Příští víkend jedeme do Benátek, na silvestra do Paříže. Plánovali jsme egypt hned po svatbě, ale prý tam bude už škaredě tak pojedeme až tak v dubnu příštího roku. Jinak dovolenou si beru už od 1.11. do 14.11. na přípravy svatby. Moje máma už blázní teď začala malovat celý náš dům. Musí být vše perfektní. Takže s přítelem přijdeme v 19:00 domů a ještě blázníme doma s malováním. Jak to berou Vaše rodiče???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se k vám listopadové nevěsty. my máme svatbu 10.11. Zrovna dneska jsme si vyzvedli prstýnky. Jsem z nich nadšená! My se taky chystáme ke stěhování a tak mi na přípravu svatby nezbývá moc času. Doufám, že oznámení budu mít do konce září a rychle ho nějak rozešlu. Jak dlouho dopředu se objednává svatební dort? Mám vyhlídnutou jednu cukrárnu, ale bojím se, že když tam teď přijdu objednávat, tak se budou smát, že jdu moc brzo...
Odpovědět
Profilova fotka
aktekram: To bláznění rodičů ti docela závidím. U nás jediná, kdo tohle řeší, jsem já, a tak si občas připadám jako blázen. Mamka nic nepřipravuje a ani neplánuje. Kamarádky nemají zrovna teď moc času a tak to asi prožívám nejvíc já sama. Holky, nepřijdete si někdy, že opravdu blázníte, když tu svatbu tolik řešíte? Já teda skoro pokaždý, když něco kolem toho vyřizuju.
Odpovědět
monika11 - štěstí přeje připraveným! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Monika11: popravdě řečeno trošku blázním. Ale na svědomí to mají rodiče a ostatní okolo mě. Zatím jsme s přítelem byli v klidu. Dnes jsem šla do zlatnictví s prstýnky na vyčištění, a rána jak z děla, když mi řekli že nejdou upravit a že musíme mít nové. Dort jsem byla taky obhlížet v cukrárně, řekli mi že stačí měsíc před svatbou ale půjdu tam tak příští týden. Super je to že když donesu nějaký návrh tak mi dort udělají podle mích představ. Včera jsem byla u kosmetičky a říkala že bych měla už začít chodit na solárko. Takže zkoušku účesu i líčení zvládnu snad tento měsíc. A ještě objednám kytice. Včera nám přišli letáky na makro a máma hnedka že pojedeme koupit másla na pečení aby mohla už začátkem října začít péct, jsem s ní prostě hotová. Ještě že mě sem tamo uklidní snoubenec.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám hostinu zařizují rodiče takže to je tak trošku mimo nás (o starost méně),šatky jsem si dneska vybrala,botky už také mám + doplňky (perličky atd.).Teď zbývají prstýnky,obleky pro ty moje kluky ,ozdoby na auta,zařídit kosmetičku a kadeřnici,květiny a snad to bude všechno :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dneska zamluvená fotografka, zase jedna starost míň
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem si právě na webu vybrala dort....teď ho stačí už jen objednat. Hurá!!!! Na solárko jsem taky úplně zapomněla...Můžete mi někdo poradit, jak se opalovat v solárku tak, abych neměla rudé tváře? Při normálním sluníčku si obličej spálím hned jako první, i když se mažu krémem s hodně vysokým faktorem. (Ps.Zrzka nejsem, spíš světlejší typ)
Odpovědět
Profilova fotka
monika11: zeptej se přímo na solárku, prodávají i půjčují různý přípravky na opálení a ochranu před zrudnutím kůže. Já jsem blondýna, velmi špatně se opaluji, solárko mi pomůže až tak po 100 minutách, pěkně to leze do peněz. Ale teď mi poradili přípravek a fakt je to vidět. Kde si na netu vybírala dorty, poraď nám...........?
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJ! Právě jsme si zamluvili termín na 25.11. v Chodovské tvrzi.Takže teprve začnu objednávat, kupovat, zařizovat...
Odpovědět
Profilova fotka
katka2006-Tak to gratuluji!!! My jsme dneska šli půjčit ženichovy oblek a vybrat si prstýnky .Vybrali jsme moc hezké-bílé zlato a budeme tam mít každej vyrytý datum svatby a počáteční písmeno našich jmen.I náš malej má krásný dětský oblek a vypadá v něj obravdu roztomile :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také máme svatbu naplánovanou na 11.11.06 v 11:00 hodin....:-) Takže pomalu začínáme shánět, lítat a zařizovat, už máme zařízené cukroví, kytkÿ, fotografa, dorty, dneska začínám s vybíráním šatů...:-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý datum i čas :-) My musíme ještě zařídit květiny ,výzdoby a těm mejm klukům botky.pak se už jen bude vyzvedávat a platit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No začíná to celkem nabírat na obrátkách.....:-) jsem zvědavá, jak to všechno dopadne, nemám totiž vůbec čas a skoro všechno sháním přes net....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, tak to jste šikulky, já zítra vyzvednout prstýnky, domluvit se s fotografkou a snad už vybrat a zaplatit šaty na družičku. Tak uvidíme...............
Odpovědět
Profilova fotka
Na netu jsem našla super cukrárnu se svatebními dorty...nejen pro inspiraci. Asi tam budu objednávat, ale ještě nevím, jak u nich chutná. Je to svatební dorty tečka cz.
Odpovědět
Profilova fotka
tak já byla ptát se v cukrárně na svatební dortík. Na hostině budeme mít jen nejbližší a až večer to oslavíme s přáteli. Takže dortík chcem pro cca 10 lidí. A cena za malý dortík? 1000,- a výš. Šla jsem do kolen. Tak jsem šla k nám do obchodu ALB... a tak jsem se rozhodla, že objednám dort u nich. Mají dorty 1,4 kg za 200,-. Mají i hezký 3-patrák za 700,-, ale to by se u nás nesnědlo... Tak třeba tímto trochu poradím i Vám....
Odpovědět
1
2
17
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?