Svatba v květnu nebo červnu? Pro a proti

Krom květnové pověry, která už není pro dnešní dobu aktuální, ale vzhledem k poznámkám starších generací je tu drobné proti. Co myslíte jinak? Počasí? Stav přírody, co všechno kvete? Měsíc ovlivní i květinovou výzdobu a svatební kytici... V květnu možnost využít volných dní o státních svátcích jak na přípravu, tak na samotný obřad? Nebo chce většina lidí o svátcích někam odjet? Atd. ...co Vás napadne. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Květen: Větší výběr termínů i později než rok předem a pokud je svatba na zámku, je šance, že přede mnou ani za mnou nebude jiná svatba a nebudu si připadat jak ve velkovýrobně :), vše krásně kvete, Máj lásky je čas:) --- větší nejistota s počasím a i když vyjde přes den, tak večery jsou ještě chladné všechny. Červen: Větší šance na teplé počasí jak přes den i večer, příroda stále kvete --- nejpopulárnější měsíc na svatby, takže termíny rozebrány rok předem a všude to jede jak na běžícím pásu.:) Původně jsme chtěli květen, ale letošní povodňový nás natolik odradil, že jsme nakonec zvolili takový menší kompormis...první víkend v červnu.:)
Odpovědět
@quartgraham Já vybírala podle takové zvláštní osobní zkušenosti, mám 8.6. narozky a nepamatuju si, že bych někdy slavila a bylo hnusně, naopak jsme byli skoro vždy na zahradě a bylo krásně slunečno. :-D Takže svatba byla 5.6., předtím počasí dva týdny nic moc a na naši svatbu krásně slunečno a žádný velký pařák. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?