Svatba v dubnu. Jaké může být počasí?

Profilova fotka
ahojte vsechny nevesty.pritelovo tatinek prisel s napadem udelat svatbu koncem dubna pristi rok. Ja uz dluho neziju v cechach a nemam tuseni jake muze byt pocasi vtu dobu.asi aprilove ze? Co myslite? Muze byt svatba v dubnu krasna? Muze to byt docela i risk co se tyce pocasi ze? Poradte,do 10dni se musimr s pritelem rozhodnout,ale ja fakt nevim.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já si myslím, že na počasí vůbec nezáleží.Jde o to, jaké si to udělaš. Kdž se podíváš na termín svateb letošního roku na 21-28.4 tak ti vše poví.Je nás tady hodně na duben.Už se těším, ať je počasí jaké chce.Je to můj den a nějaké blbé počasí mi ten den nezkazí :-D co vy na to holky?
Odpovědět
Profilova fotka
@vankyce Tohle je hrozně sporné. V dubnu může být pařák, stejně tak je možné, že bude i sněžit. Třeba letošní duben je zatím docela mizerný, ale ten minulý byl zas pěkný, takže se nedá jezdnoznačně říct, jaké počasí by vás čekalo. On to je risk s počasím i v červnu nebo červenci ;-) Ale sama za sebe si myslím, že duben je pro svatbu krásný měsíc, hodně toho začíná už kvést a objevuje se takové to pravé jaro :-)
Odpovědět
@vankyce Co se týče počasí je to risk kteroukoli roční dobu. Už jsem tu párkrát psala, že se kamarádka vdávala 7.8.2010- bylo sotva 10 nad nulou a celý den lilo. Netřeba se tolik upínat na datum,počasí je vždy loterie a svatba bude určitě krásná i když bude ošklivo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no kdyz bylo loni pekne,letos mizerne,tak snad to pristi rok vyjde zase pekne. no ja sem silene nerozhodna povaha a nekdo mi to umi pekne zkomplikovat zivot. Ale pritelovy se duben libi taky,mohla by to konec koncu byt prima aprilova svatba ne? okoukneme si misto v sobotu a pak si asi hodime kostkou. x-) mate tedko nektera zvas svatbu v dubnu?pokud ano,tak preju at se vse zadari.....ju ja se tak tesim. segra uz me objednala na zkouseni satu,no jo brzo,ale do cr nelitam moc casto,je to super :-) :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky všem, tak my se budeme brát 27.dubna 2013, riskneme dubnový počasí :-)
Odpovědět
Tak do toho asi moc nevlezeš, ale také jsme se rozhodovali mezi dubnem a zářím a vybrali jsme září, to počasí je prostě stálejší. Moji i přítele rodiče se brali v dubnu, jen týden po sobě ve stejný rok, naši 5.4. a měli skoro 20°C, krásně jim hřálo slunko a tcháni se brali 12.4. a nasněžilo jim. :-) Nevybereš si, jen doufej, že třeba bude nad 10°C. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu v dubnu a doufám, že bude hezky :-) pršet nám může i v červenci, hlavně aby nepršelo celý den :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Taky máme svatbu 27.4.2013, tak doufám, že bude krásně. Loni bylo jeden víkend nádherně, 27 stupňů a víkend potom bylo 15 a pršelo, tak to si fakt nevybereme, ale určitě bude krásně! Horší je, že ani nevíme místo obřadu. v Prostějově se spravuje radnice a nikdo neví, jestli do toho data bude opravena síň. Bylo by to v provizorních prostorách, a to taky nic moc :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@ovio @milia1 loni v dubnu nepršelo ani jednu sobotu ;-) bude krásně, nebojte!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, počasí je vždy nevyzpytatelné :-) Na to jsme krátcí, ale co jsme za poslední roky měli svatby v dubnu, tak vždy bylo hezky, takže byly i obřady venku. Nikdo to nezaručí, ale nebál bych se toho a vždy bylo krásně rozkvetlo. Vždy je ale dobré, pokud by se jednalo o obřad venku, mít variantu na déšť. Ale to se netýká jen dubna. Všem držíme palce a přejeme hodně sluníčka :-) MK
Odpovědět
tak minulý rok to vím přesně, jak bylo, protože jsem byla v porodnici - vedro k padnutí. 32 stupňu:-) takže doufám, že bude o něco méně stupňů, ale krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My slavime kolem 24.manzelovi narozky a miva lepsi pocasi nez ja v cervenci;-) Obvykle je na trickoB-) Tak vsem v dubnu drzim palce.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my meli 28. duben a horko vetsi jak v cervenci, k tomu vse cerstve zelene, nadhera :) ale cely tyden pred lilo jak z konve a uz jsem ani nedoufala...
Odpovědět
svatbu máme taky 27.4.2013 tak doufám jen v to nejlepší počasí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vankyce Tak risk s pocasim je vzdycky... Kazdopadne v dubnu bude asi aprilove, ne? Tam muzes cekat vsechno...ke konci dubna by uz ale snezit urcite nemelo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si tady na beremese zadala fotoblogy z dubna a prohlédla si fotky z různých roků a každý rok to bylo jiné.. Jeden rok vše kvetlo,druhý rok zas ne.. Těžko říct jak bude. Ale já věřím že to letos vyjde. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doufejme,ze pocasi vyjde v dubnu...i v cervnu,my sme se nakonec rozhodli pro datum (ktere sme vybrali mimo jine uz v den zasnub :-) ) 15.cervna...ale snih by mi nevadil,myslim,ze by to melo sve kouzlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky v dubnu a to 27 a věříme, že bude krásně. Minulý rok, přesně tenhle termín bylo nějakých 28 stupňů a seděli jsme do půlnoci venku jen v tričkách. VÍm že jsem si říkala, přesně za rok máme svatbu a jestli bude takhle, budu vážně spokojená ;-)
Odpovědět
Taky máme svatbu 27.4. takže doufám, že bude hezky :) když se nás vdává tolik :-)
Odpovědět
My 26.4. a taky doufáme... nic jiného nám nezbývá :)
Odpovědět
Profilova fotka
to nikdy nevyberes...kamaradka mela konec cervna loni-tropcka vedra, mysleli jsme, ze nas vsechny odvezou, ani jist se ti nechce, nic! A tyden predem bylo snad 8 stupnu, kosa jak hrom! Takze i duben muze byt na tom stejne-proste vyjde-nevyjde. Ja mam letos 6. dubna, vsichni me odrazovali-zima, zadna zelne, umazu vsechno atd. A pani v restauraci rekla: Joooo, letos to vidim na hezke pocasi, Velikonoce jsou brzy, to bude dobriiii...no, tak si vyberte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já byla na dvou svatbách v dubnu kolem 17 a vždycky zima, o to víc se zahřívalo slivovicí a obě to byly super svatby. Jen svatebčanům doporučuji se teple obléct a vzít pleskačku slivovice už na obřad a pohoda :-) . A týden předím bylo teplo... to si nevyberete. Důležité je myslet pozitivně :-) . Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
S počasím si nevybereš :-D Doporučuju se připravit na všechny varianty.. Vedro i déšť. My měli svatbu 1. září a z nebe napršelo snad všechno, co bylo nachystáno do vánoc.... Týden předtím bylo přes 30 stupňů :-N ...
Odpovědět
Ahoj holky, my máme svatbu 13.dubna. Nad počasím si moc hlavu nelámu. Stejně to nijak neovlivním. Je fakt, že bych chtěla, aby bylo krásně, ale když nebude, tak nebude. Takže tak.:-) Navíc duben je "náš" měsíc. 1.dubna jsme se seznámili a 8.dubna se nám narodil syn.Takže to bylo jasné.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 26.4. ,takže taky doufám v krásné počasí.... a určitě bude 8-) :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky my máme svatbu 20.4 2013 a taky doufám,že nebude pršet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my máme svatbu také 20.4.2013 tak snad bude krásně,halvně aby nepršelo a trochu svítilo sluníčko a bude to SUPER :)
Odpovědět
No jak tak na to venku koukám, začínám mít tušení, že bude hnusně...
Odpovědět
Taky doufam, ze bude hezky. Svatbu mame 27.dubna :)
Odpovědět
v dubnu muze byt vselijak - koukni ven - všude snih :) ale loni jsme měli svatbu 21. dubna bylo příjemných 20 stupnu, odpoledne se sedelo na terasce, malinko sprchlo, malinko slunicko, tyden po nas měli stvatbu kamaradi 28 dubna - bylo 30 stupnu, vedro jako v lete.... takze můze byt vselijak, ale i v lete muzes mit zimu a dest, to si nevyberes.... :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?