Svatba v dubnu. Dělal jste ji někdo?

Chtěla jsem se zeptat jestli někdo tady nedělal svatbu v dubnu. Hodně lidí mě od toho zrazuje, skrz počasí atd. co myslíte? ;-(
Odpovědět
Snad koncem dubna by melo byt pocasi jiz pekne, vse kvete, byva teplo. Kdyz se vydari, je mozne udelat svatbu i venku. Myslim, ze ted jiz neni jistota ohledne pocasi nikdy, ani v zime neni poradna zima...
Odpovědět
@katynka86 No vidíš a u nás v rodině se zrovna na duben taky chystá svatba :-) Je to krásný měsíc, původně jsem se taky chtěla vdávat v dubnu, ale bohužel to nevyšlo. Počasí je potvora, žije si vlastním životem. Nikdy nemůžeš mít jistotu, že bude v zimě sníh, nebo v létě teplo, takže myslet si, že třeba v červenci máš počasí zaručené je omyl. Spíš bych se řídila tím, jestli je mi ten měsíc něčím blízký, nebo ho klidně oželím ve prospěch jiného. Tak ať ti to vyjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katynka86 Ahoj:) My se brali loni posledního dubna. Skoro všechno už bylo odkvetlé, ale zato už byly vykvetlé pampelišky a tak, takže to bylo moc hezké. No brali jsme se venku, bylo teplo, ani jsem nepotřebovala bolerko. A dva nebo tři dny po svatbě, když už byl květen, tak přes noc nasněžilo:D Takže to máš fuk:) Jestli chceš svatbu v dubnu, jdi do ní. Vymysli mokrou i suchou alternativu a ono to půjde:)
Odpovědět
Moc ti děkuju evi, to mě povzbudilo :-)
Odpovědět
@zzuzankaa Děkuji, myslim, že si to napsala pěkně, máš pravdu... všichni mě od toho odrazují, ale já i můj partner si stojíme za svým, je to hlavně o nás, takže ať si každý říká co chce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
7.4.2012 se budeme brát :-)
Odpovědět
Ahoj já se taky budu vdávat v dubnu čtrnáctýho a už se moc těším je fak t že počasí neporučíš může být metr sněhu ale může být i nádherně ale hlavní je aby jste vy dva byly štěastní to je nejduležitější :-)
Odpovědět
My jsme se brali 16. dubna a bylo nádherně!!! A to ještě dva dny před tím sněžilo a já jsem si v půjčovně sháněla na rychlo pelerínu s kožešinkou... :) A v červnu, kdy jsme měli původní termín bylo docela ošklivo :) To si opravdu nevybereš :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?