Svatba v červnu, červenci, srpnu nebo v září?

Pořád řešíme datum svatby chceme 1.6.2019,ale bojíme se vedra a zase v září,že nebude tak hezka ta příroda kvůli fotkam a aby nepršelo,uz jsem z toho otravena :/ poraďte jaké jaou vaše zkušenosti:)
Odpovědět
My se i s ohledem na moje casove moznosti rozhodli spontanne pro zari, a pak jsem tu v mnoha diskuzich cetla, ze to ma byt nejstabilnejsi mesic, hlavne pokud ma clovek termin v prvnich 14 dnech. My mame az 21., ale tak snad to i na toto datum vyjde :-)
Odpovědět
@budoucipanivlckova Já se sice vdávala v srpnu, ale raději bych brala ten červen ,jsou kytky, zelená tráva. Červenec bývá moc vedro, v srpnu častěji prší a září je úplně nepředvídatelné a příroda už nic moc.
Odpovědět
Teď je to počasí tak divný,že v červnu byl jeden víkend tropický a druhý bylo 12stupnu a pršelo.. to stejný může být v září, krásné babí léto nebo hnusné sychravo.. záleží hlavně jaký typ svatby chceš mít- vše venku? V restauraci? V kulturáku? Chceš levandulovou-musi být v květnu/červnu,. Chceš vřesovou-v září... Atd atd
Odpovědět
my meli svatbu tted 23.6 byla fakt kosa, vetrno, dest ale sem za to jedine rada, hoste jedli pili tancili bavili se od rana do noci, nebyli znaveni horkem a fakt jsme ti to uzili, sice nemame moc fotek z venku protoze to se fakt nedalo, ale za to mame krasny vzpominky :)
Odpovědět
Naši ve 2014 v červnu a vedro jako blazen. My budeme mít teď v září - 14.9. A bude stopro skvele. Určitě bych nebrala květen - zima a pověry a červenec a srpen jsou vedra jako blazen a svatby jak na běžícím pasu. Já bych brala stopro červen nebo září. Ale člověk nikdy neví. Naši měli hic - někdo má zas v červnu zimu. Září má být chladnější a přitom 3 svatby co byly v září a poslední tři roky tak vedro 30 stupňů jak v létě :)
Odpovědět
Zalezi co od te svatby cekas, jak tu bylo zmineno, ale pocasi je jedna velka nahoda... my nemáme radi vedro, takze jsme chteli duben nebo rijen. A letos v dubnu 30😂nakonec mame konec zari☺
Odpovědět
Ahoj, tak my se brali nedávno 22.6. a bylo to pro mě dost o nervy... Nakonec to dopadlo tak 50:50.... Dopoledne 20 stupnů a sluníčko na obřad což byla nádhera... Ale při našem focení s manželem nám po první fotce začalo opravdu hrozně pršet... a pak už byla docela zima 16 stupnů a občas přeháňka.... Je pravda, že si hosté chválili, že se aspoň neupekli ale nemít pergolu na zahradě tak musí být zavření jen uvnitř :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj, ahoj. Termín už nejspíš máte, že? Jaký jste vybrali? :-) My se brali 27.10., obřad jsme měli venku, zbytek byl uvnitř a ikdyž nám pršelo, tak si myslím, že nám to krásně vyšlo. Bereme to tak, že nám pršelo štěstí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sestrenka se vdavala 1.6.2013. Bylo asi 13 stupnu a dest, obcas vysvitlo slunicko, ale pak zase dest. Ono si nevyberes. Pocasi si dela, co chce😁
Odpovědět
My mame 27.9 a kdyz to vezmu s pocasim letos, tak bylo nadherne babi leto. Nedokazu si predstavit ze bych mojeho chlapa trapila v obleku pres prazdniny, max jeste ten cerven, ale jinak vubec. Pokud by slo o uvolnenejsi svatbu, co jsem tady videla, nekde v kempu a u vody - spis takova garden party, jo, da se uvazovat i nad cervencem a srpnem. Ale klasickou svatbu v techto mesicich ani za zlaté prase :-D.
Odpovědět
Tady v Čechách si fakt podle počasí nevyberes, kterýkoli z techle měsíců může být jeden víkend 30 a druhý 15. Vždycky bych počítala i s mokrou variantou, nedovolila bych si plánovat svatbu pouze jako venkovní akci bez planu B, protože na počasí se v nasem pasmu spolehnout nemůžeš nikdy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?