Svatba srpen, září 2012. Zvládneme ji připravit?

Ahoj všem, prosím o nějaké Vaše reakce, zda je reálné zvládnout svatbu ideálně v srpnu či září 2012, když jsme zatím s ničím nezačali. Ptám se těch, které to již mají za sebou, kolik času jste věnovaly přípravám??? Mám z toho celkem nervy... :-. Děkuji za reakce.
Odpovědět
Proč by to nešlo? My se bereme dřív, zařízeno nemáme ještě prakticky nic a vůbec si nemyslím, že by se to nedalo zvládnout. :-) Kdy bys chtěla začínat? :-) Když ti tady někdo napíše, že se to nedá tak co odložíte to o rok? ;-) Klid, to bude dobrý. Hlavně si co nejdřív zarezervuj matriku, místo pro hostinu, fotografa a hudbu a bude to v pohodě. :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu v srpnu, zatím hledáme, Myslím, že to nebudeme komplikovat. Místo na 80 %, hostina na 50%, fotograf hledáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se pro svatbu rozhodli před třemi týdny a svatba je za tři týdny :D Máme už skoro vše zařízeno, už jen dolaďujeme dekorace a složení rautu... v době internetu jde vše rychle - ale jestli to opravdu vyšlo budu moci říct až po svatbě :D
Odpovědět
Ahojky, no já začala zařizovat před asi šesti dny, a jak píše nozdormu nejdůležitější je matrika, a pak teda najít na stejný termín fotografa, hudbu a příp.kameramana, dá trošku práce, ale naštěstí je celkem velký výběr, takže se to dá.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, myslím že to v pohodě stihnete. My měli svatbu v září a fakticky přípravy trvaly cca od května, kdy jsme začali nakupovat oblek, objednali prstýnky, zamluvili květiny, obřad a nakoupili dekorace atd... takže hned bych začala řešit místo hostiny a fotografa, kadeřnici. Podle toho co upřednostňujete stanovit datum - je možné že bude už dost toho rezervováno. Ale určitě se to dá v klidu zvládnout.
Odpovědět
Nestresuj se :) Pokud nebudeš chtít vyhlášené fotografy, nebo nějaké extra frekventované místa, mělo by to být v klidu ;-) Držím palečky a vítej mezi nevěstami :)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě to reálné je :-) my jsme teda přesně rok před svatbou stanovili datum - taky na září, pak se až do Vánoc nedělo nic, pak jsme zamluvili vyhlášeného fotografa, a minulý týden jsme vybrali místo, které je v Ostravě taky dost frekventované, mno a teďka si myslím,že další věci budeme řešit až tak v květnu nejdřív... takže určitě to zvládnout jde, pokud nechceš mít svatbu v centru velkého města s úžasným fotografem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zvládli svatbu připravit za zhruba 3 měsíce... Když tu vidím, jak některé holky připravují svatbu na léto 2013, tak jen kroutím hlavou... A první svatbu jsme měli mít v březnu a teprve v lednu jsme začali něco dělat. Druhou jsme se rozhodli někdy v květnu a byla v srpnu... Takže v pohodě to zvládnete... Záleží, jak moc načinčanou a vymyšlenou ji chcete mít, kde ji chcete mít a tak... Fotografa můžete klidně zajistit hned, dorty pro jistotu taky, samozřejmě termín, to je to nejdůležitější, a pokud nechcete hostinu někde v oblíbené hospodě, tak to má ještě dost času...
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím že nemusíš stresovat :) Času dost :) My budem mít taky svatbu v září, možná přelom srpen/září (podle toho jak seženem místo a datum jestli bude volný) a zatím nezařizujeme nic...sice mám vymyšlený kde by to mohlo být, kdo by mohl fotit, ale doopravdy nic domluvenýho či podepsanýho nemám a myslím že ještě dlouho mít nebudu .. snad koncem ledna se dohodneme s přítelem na místě teprv - když ho k tomu dokopu... :) Takže myslím že v pohodě všechno zvládneš :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu opakovat holky, buď v naprostém klidu :) My máme svatbu na začátku července, zařízeno mám jenom v hlavě a reálně naprosto nic :-D Přítel o víkendu taky šílel a našel na internetu svatební plánovač na 7-9měsíců, žádný rok a více :) Co můžu říct z rodinných zkušeností, tak když se vdávala teta, tak ta byla požádaná o roku v půlce března na narozky a ten samý rok první červnový víkend měli svatbu. Všechno bylo v přádku, nikdo se nestresoval a to tam měli skorem 100lidí ;-)
Odpovědět
úplně v klidu. my se zasnoubili v květnu, v červnu sme se rozhodli, že svatba bude v říjnu a úplně v pohodě. těch prvních pár měsíců stejně nic moc nezařizuješ, jen vše "předomlouváš". nejhorší je poslední měsíc, to se stebou cche každý scházet- šaty, restaurace, atd. a to bude stejný ať plánuješ svatbu rok dopředu nebo půl roku. mě ten půl rok připadá ideální. nevím co bys na to chtěla rok plánovat ;-)
Odpovědět
Klíííííd:-) Co chcete těch půl roku dělat? Postavit si novou obřadní síň vlastníma rukama?:-D Reálně se svatba dá naplánovat za týden. Vždyt těch věcí není tolik, místo (s tím spojené drobné papírování), hospoda, pozvánky,šaty, prstýnky, dort, kytky, dekorace...Nic víc, nic míň:-) Maximálně ještě nějaké nepodstatné drobnosti. Nenech se zmást některýma nevěstama, který si fotografku rezervují rok a půl dopředu a už ted mají plány na svatbu 2013. To není zdravý:-D Jde jen o to, jak chceš aby svatba vypadala-pokud chceš Zuzku Scharf, zámek Hluboká apod. tak už v roce 2010bylo pozdě;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to zvládnete jeko fik. Nejdřív si zamluvte obřadní síň a fotografa, hned na to kde bude hostina, pak ještě šaty a ostatní v pohodě v klidu. Kamarádku požádal přítel o ruku a za 2 měsíce se brali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme na tom stejně, svatbu by jsme chtěli srpen, září. A včera jsme o tom teprve začali mluvit. Co a jak. ;-) Ale zatím se nijak nestresuju. Ale věřím že to asi přijde. :-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Buď úplně v klidu. V květnu mě požádal přítel o ruku a svatba byla v září :-) Reálně zařizovat jsem začala v červnu a jakmile začneš, tak pak už to jde hodně rychle. Začni s výběrem místa obřadu a zamluvením matriky, restaurace, fotografa. Zbytek už je pohoda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto v pohodě,my na to měli o trochu víc času, ale zase je to všechno v klidu a bez stresu :-) Držím palce,ať vše vyjde podle představ!!
Odpovědět
Profilova fotka
v klidu, my to měli 30. července a s přípravami sem začínala leden/únor
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?