Svatba ŘÍJEN 2016

Profilova fotka
Na partnerovy narozeniny v květnu jsme se "domluvili" a na moje 22.10.2016 to spácháme :) Obřad bude v Ostravě na Nové radnici a hostina v Jilešovicích v penzionu Kamenec. Je tady někdo další říjnový? :)
Odpovědět
Chci se zeptat premyslime o terminu v rijnu neni to uz pozde nebude hnusne? chteli by sme obrat venku ? dik za nazory holky
Odpovědět
@v1ola Ahoj, my jsme měli svatbu loni 31.10. Celých 14 dnů předem bylo pořád krásně, v náš den na sluníčku 17 stupňů...Obřad jsme měli venku a bylo nám teplo. Bylo to skvělé rozhodnutí :-) Říjen je staticticky nejméně deštivý měsíc v roce, někde jsem to vyčetla...Ale třeba kamarádka měla týden po nás a celý den jim pršelo...
Odpovědět
@kacato Máme úplně stejné datum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít 8.10. a ještě k tomu na horách v Ramzové a nějak se chladna nebojíme, obřad je venku, ale hostila už pouze uvnitř, máme ještě v plánu pro hosty venkovní program - bobovou dráhu. Moje kamarádka se vdávala uprostřed srpna a pršelo jim celý den a měli 15 stupňů. To si nevybereš. A poslední roky v říjnu je neskutečně nádherně, tak doufám i v ten letošní ;-) Já bych se toho rozhodně nebála, spolehání na počasí, to jsou akorát nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacato tak my to budeme mít taky v říjnu a to ve stejné datum a taky v Ostravě. Obřad budeme mít na zámečku v Bartošovicích a hostinu ve Stodole v Hrabové.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme stejné datum :-) Také 22.10.2016 a obřad budeme mít venku, pevně v to doufám! :-D Dámy máte už vybranou kytici? Znáte nějakou pěknou sezonní květinu, kromě růží?
Odpovědět
já mám v tenhle datum termín porodu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vejumka já mám kytku v albu co už mám i rezervovanou, a v květinářství mi řekla že se dá sehnat vpodstatě cokoli chceš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vejumka Jiřinky. V říjnu jich je všude spousta, hlavně různých barev :-) Podle mě, jsou celkem opomíjené přestože jsou krásné. Budu je mít určitě v kytici.
Odpovědět
@pky Je to tak, pršet může kdykoliv - v červenci, květnu, říjnu... to se nenaplánuje. Taky máme 8. 10. 2016 :-) My jsme naopak rádi, že to máme až na podzim, protože jsme doteď vždycky byli na svatbách, které byly v srpnu a to bylo fakt pokaždé peklo, co se týče počasí - šílená výheň, všichni svatebčani byli zpocení už na obřadě, pak večer se ani nikomu nechtělo moc pařit... Nemám ráda tyhle vedra, vůbec bych si to neužila. Tož říjen vede :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 1. října. Taky hlavně proto, že to nechceme v té letní výhni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@v1ola já miluju podzim a když vyjde počasí, je nádherně, tak se nechám překvapit :) jinak 22.10. mám narozky, brali se i naši, teta, tak to je pro mě takové magické datum, vždycky jsem chtěla svatbu 22.10. a nikdy by mě nenapadlo, že to fakt klapne :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vejumka kytku vůbec nevím, vím, že jen potřebuji nějakou převislou kvůli výšce, ale ženichův strejda dělá v zahradnické škole, tak mi doufám něco pěkného vymyslí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a máte někdo už děti nebo všechny nevěsty bezdětné? Já jsem zvědavá na ty naše dvě zlatíčka jak budou ten den fungovat :-D
Odpovědět
@kacato my mame ted 11m chlapecka taky sem zvedava...to planovani se s deckem sileny. Navic se pritel rozhoupal pozde a ja ted schanim terminy po brne a skoro je to uz vsechno obsazene achjo :(
Odpovědět
Holky nenapsali by jste mi nejakou kucharku co je potreba postupne zaridit po tom az kdyz mate termin ja vim ze je toho plnej net ale lepsi je osobni zkusenost. Dekujuu
Odpovědět
@kacato My máme stejné datum :)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme 1.10. :-) chtěli jsme se také vyhnout vedrům :-) co náte už hotové holky?
Odpovědět
Profilova fotka
@v1ola určitě to bude fajn i s prckem :) my máme Verču (5let) a Robinka (2,5let) a to jsem teda zvědavá. dětí tam bude tak 10, takže pro nás bylo hlavní kritérium velké hřiště u restaurace a myslím, že jsme našli to nejlepší co šlo. Byli jsme se tam mrknout a nemohli je dostat domů :D :D Takže šaty a oblek u dětí vidím tak do dortu a kávy, pak jdou do tepláků a ven :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
@zikisek my nemáme hotové nic :D teda mám objednané boty, máme termín na radnici a zaplacenou zálohu na hostinu a ubytko. potřebovala bych nějaký seznam co všechno je třeba (y) Odkud máte děvčátka prstýnky?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacato zatím bohužel bezdětná, nedaří se :( @zikisek termín a místo, šaty, prstýnky, hostinu (oběd), fotografa... Z toho důležitého chybí jen oznámení a květiny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@abbynka jo a dort dostanu svat. darem, nehty mi udělá má svědkyně, nalíčím se sama a s účesem to ještě musím vymyslet B-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacato jinak my to máme tady https://www.facebook.com/Restaurace-a...
Odpovědět
Profilova fotka
@abbynka i dětičky budou uvidíš ;-)
Odpovědět
@kacato My jsme měli vloni skoro stejně 24.10. a počasí bylo nádherné. A bylo to až neuvěřitelné, protože 2 týdny předtím bylo pořád hnusně, byly ty mrazy, pršelo, no děsné. V sobotu ráno vylezlo slunko a teplo takové, že všichni byli v krátkém rukávu a druhý den zas mlha a pošmourno :-) No nevěřím tomu dodnes :-D Děti jsme měli taky a taky ve stejném věku, necelé tři a něco přes 5. Kytku a vše mám tady v albu. Podzim je na svatby úžasný a už to nikde není tak hetciké se službama, plno lidí má volno i na poslední chvíli.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacato Chceme je z wolframu, takže asi z Kladna :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zikisek Wolfram jsem chtěla taky ale ve zlatnictví mi řekla, že je to sice teď oblíbený kov ale je hrozně křehký , skoro jako by byli ty prstýnky z porcelánu takže jsem od toho opustili a chceme titan :-)
Odpovědět
My máme prstýnky z SMgold a z bílého zlata ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary To víme, ale ani jeden nepracujeme rukama, takže si říkám, že možná lépe, kdyby se někomu něco stalo a musel by prstýnek dolů, že to spíše sundají než ocel nebo tak a za ty prachy... Ale jsou taky krásné:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zikisek tak to přítel dělá v těžkém provozu, a hlavně jezdíme trempovat atd. a to by se to určitě někde odřelo nebo rozbilo hned :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?