Svatba po státním svátku

Ahoj všichni... Chtěli bychom mít svatbu 2.5., což je den po státním svátku, ale najednou mi došlo, jestli nebude problém den předem všechnomožné dozařídit, vyzdobit místo hostiny apod., když je to svátek a není to v klasické restauraci, ale na zámku. Měli jste někdo svatbu podobně a nevadilo ničemu, že to bylo po svátku? Děkuji za zkušenosti..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, plánujeme to příští rok na úplně stejný datum. Obřad budeme mít v kostele, hostinu potom v hotelu poblíž. Zatím nám nikdy neřekli, že by to byl problém. Hotel i s restaurací jsou otevřené tak jak tak, pan farář zatím také nic neříkal. Vypadá to, že by to mělo být ok, ale jsem ve stejné fázi plánování jak Ty :)
Odpovědět
@gabrielaorl Děkuji. No právě, kdybychom to měli v hotelu nebo restauraci, tak asi budu klidnější, ale takhle s pronájmem prostor zámku to možná bude horší no, nebo se toho aspoň teď bojím. Ale tak nejspíš mi nezbyde, než se tam poptat přímo na místě. kapli asi nijak zdobit nebudeme, je pěkná sama o sobě, ale ten sál něco bude chtít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam zkusenost, ze s timhle maji spis problem hoste nez dodavatele, protoze kvuli "nejake" svatbe maji prijit o prodlouzeny vikend :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No my budeme mít svatbu až na východním Slovensku, odkud pochází přítel, takže pro cestující z Moravy je to minimálně 4-5hod autem, pro lidi z Čech ještě dál (hosty ale máme tak půl napůl, takže je jedno kam to umístíme). Nicméně počítáme s tím, že když to dáme na prodloužený víkend a je to takhle z ruky, tak by to mohli hosté spíše přivítat, že když už tam pojedou, můžou si udělat výlet do Tater atd. Uvidíme no. Kdo bude chtít přijet tak přijede. @kuliseks co se týká výzdoby sálu, tak si to můžeš nazdobit už ve čtvrtek, v sobotu tam jen někoho pošleš ať doplní čerstvé květiny... Většinou je to na domluvě ;)
Odpovědět
@kuliseks a nebude nejjednodušší se zeptat přímo na tom zámku ??
Odpovědět
@nkusska1 Nejspíš to udělám, díky. Jsem ale ráda za každou zkušenost. Třeba i to, že s tím mají problém hosté, mě nenapadlo... I když jsem taková, že když s tím budou mít problém, tak je tam nikdo nenutí :-) Ti, kteří nás mají rádi, se kdyžtak překonají :-) Navíc, nezveme někoho jen proto, že je to příbuzný apod. Zvlášť, když to budou vědět dost dopředu.
Odpovědět
@kuliseks přesně tak, kdo bude chtít tak si to zařídí !! Máme takové co to vědí od února, ještě ani nedostali pozvánku a už vyřvávaj, že nepřijdou, protože jdou tam, jiní jedou na fesťák ... blabla... na takový lidi kašlu. Kdo chce, ten si čas prostě najde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?