Svatba po státnicích

Profilova fotka
Ahoj, plánuji svatbu na léto/podzim 2017... v červnu budu mít bakalářskou zkoušku a přemýšlím, který následující měsíc je nejvhodnější :) původně jsem chtěla září, ale bojím se, že bych mohla mít opravnou zkoušku, nebo září, ale tam se zase obávám velkého horka.. máte osobní zkušenost? vaše názory?
Odpovědět
já jsem měla státnici květen /červen a svatbu jsme na konci července. Za a) bylo po státnicích ještě dost času na doplánování svatby, a za b) po svatbě pak bylo dost času učit se na případný opravný termín :-) a horko bylo, část dne, ale dalo se to úplně v pohodě zvládnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v plánu po státnicích v červnu svatbu v září, jen se bojím že v den D bych mohla mít promoci. Loni měl přítel promoci 18. a svatbu chceme 16. v pátek. Na naší katedře to chodí tak, že kdo neudělá státnice na jaře tak jde až v lednu. Ti co jdou v září, u nás na konci srpna tak to jsou ti co nemohli z vážného důvodu na jarní. Jinak známá se vdávala na začátku července po jarních státnicích a vše jim klaplo, potřeba asi z velké části plánovat už v zimě a pak mít čas na školu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju moc holky :)
Odpovědět
Já mám státnice taky teď květen/červen a svatbu máme 20. srpna :) Většinu věcí, těch důlěžitých (místo, obřad, šaty, fotograf apod.) mám dávno zamluvenou a zbytek si myslím, že snad v pohodě stihneme. I kdybych měla dělat opravnou, tak to snad půjde, ale nerada bych samozřejmě ! :D
Odpovědět
já budu státnicovat první týden v červnu a vdávat se budu 25. června :o) mezitím mě čeká ještě oslava 11. června mých 25tin :D takže tento červen bude pro mě a moji rodinu hodně duležitý :) a pokud by náhodou státnice nevyšly, tak opravné máme i v lednu
Odpovědět
Pokud nebudete mít obřad venku (to jsem v loňském vedru zažila na cizí svatbě a bylo to hodně náročné) a oslavu nebudete pořádat na louce, tak bych se vedra nebála, focení se stejně nejčastěji dělá až vpodvečer. Taky bych byla pro svatbu někdy veprostřed léta - konec července nebo srpen.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mám stanice 22.ledna a svatbu 13.února :-) do toho chodim normálně do práce, řešíme stavbu a hypotéku a já věčně vysedavam na beremku :-) když neudelam, opravy v květnu. Tak se těšm na svatbu, že Nestíháme stresová že státních :-D
Odpovědět
Státnicovala jsem v červnu, svatba v srpnu..bylo to super! :) Nějaký ten čas na přípravu svatby mi zbyl, zároveň jsem měla i jiné věci k řešení během roku, než jen učení ;-)
Odpovědět
my taky plánuje v červenci 2017. Jak dlouho dopředu si budete rezervovat termín?
Odpovědět
Jedna spolužačka měla svatbu na začátku srpna, druhá v polovině září po státnicích . Mého svědka snoubenka bude státnicovat letos, a svatbu mají tři týdny po nás, v září :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Berusko, asi někdy na podzim :)
Odpovědět
Profilova fotka
Když všechno půjde dobře, tak budu mít státnice koncem června 2017 a svatbu plánujeme na začátek září 2017 :) mám v plánu hodně věcí zařídit koncem tohoto roku (kapelu, místo obřadu a oslavy, fotografa). Mám hodně věcí vymyšlených už teď, takže pak už je jen dotáhnout do konce si myslím nebude zase tak hrozný. Třeba oznámení a prsteny ještě nějak během letního semestru 2017 no a zbytek jako výzdobu a cukroví o prázdninách 2017 :) snad všechno vyjde tak jak plánujeme :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
S přítelem máme státnice letos květen/červen a uvažujeme o svatbě červenec 2017 - já chodím do práce již teď, ale chci letos klid na státnice a pak na plánování... Přeci jenom je to i velká finanční investice a ta chce čas.. Pokud v tomto u vás není problém, tak proč ne ;)
Odpovědět
Pro mě je to taky aktuální téma - měli jsme novoroční žádost a původně jsme chtěli svatbu letos na podzim - oba letos státnicujeme, 4 státnice za náma a dvě nám ještě zbývají - měli bychom končit v červnu, ale kdo ví, třeba se něco protáhne na září... Zvažovali jsme, zda to stihnout na podzim - asi by to šlo - ale čistě z praktických důvodů jsme svatbu odložili na jaro 2017, bude to rok a čtvrt po žádosti, což není taková tragédie.. :-) naše důvody byly hlavně finanční a organizační - nechceme, ať nám platí vše rodiče, takže za rok se investice trochu rozptýlí - věci sháníme postupně, prstýnky si dáme vzájemně k Vánocům atd., navíc budeme nastupovat do práce a říkali jsme si, jak by byli nadšení nám hned po zkušební době dávat volno na svatební cestu... Sice mě to malinko mrzí, už bych ráda byla "vdaná paní," ale zase si užiju plánování v poklidu, protože momentálně se učím na páté státnice za tento školní rok a už mi z toho solidně hrabe... Tak hodně sil k učení všem budoucím nevěstám. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, podivejte se do planu ve skole, tam jsou terminy jak promoci, tak i SZZ :-) Ja nastesti zvladla druhej pokus ted v unoru, tak do cervna "casu dost" :-)
Odpovědět
Statnice mam posledni tyden v kvetnu a svatbu hned v sobotu :-) Na planovani I uceni mam casu hodne. :-)
Odpovědět
My se brali až přesně rok po státnicích 1. abychom na svatbu vydělali, 2. aby mohla být v náš oblíbený měsíc, 3. abychom se mohli plně soustředit na státnice a ne na plánování svatby. Opravný termín by byl až následující rok (máme státnice vždy pouze jednou za rok - bakalářské v červnu a magisterské v únoru) a to jsme nechtěli dopustit.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my se bereme letos v srpnu. Absolutorium (vos) dělám az pristi rok. Zasnoubení jsme od záři 2015. Původně jsme se chtěli brát az za dva roky (sezóna 2017) ale pak jsme si vše promysleli a ja si uvědomila, ze nechci chodit do skoly, učit se na absolutorium, chodit na praxi a do toho plánovat svatbu :D tak jsme to prehodnotili a bereme se ted, když jsem ve druhaku (byla jsem na jiné vs, byla bych jinak ve ctvrtaku) ndvyhoda je, ze nevydělávam, mam "jen" brigadu. Na druhou stranu přítel říká, ze to zvládneme, uvidíme. Kdyžtak bych přešla od záři na dálkový a dodelala ten rok tak no. Na praxi mi nabiďli místo, tak se nebojím :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?