Svatba na Velikonoce, máte zkušenost?

Ahoj vsem, rada bych se zeptala, jestli mate nekdo zkusenosti se svatbou na Velikonoce? Pristi rok to vychazi na vikend 30., 31, a 1.4. (pondeli). Radi bychom se vzali v sobotu 30.3. 2013....uz jsme datum museli posunout z dubna, jelikoz mame cast rodiny v zahranici, a tak je to komplikovanejsi vyhovet vsem.... Budu rada za veskere odpovedi a prispevky :-) Diky!
Odpovědět
@riverisland ahoj, kamarádka chtěla taky 30.3.2013, ale na matrice jí řekli, že ten den neoddávají... a že prý nikde na úřadě (v kostele už vůbec ne), takže nevím, jestli se ti to někde podaří (v čr asi moc ne) - moc to nechápu, ale prý celý týden před velikonocema termíny prostě nevypisují.... kdybys našla způsob jak to jde, dej mi prosím vědět, kamarádka ten termín celkem dost chtěla... ;)
Odpovědět
cirkveni (v rimsko - katolicke cirkvi) snatek ti urcite nepovoli, s civilnim nevim... ale spis myslim ze najit matriku, ktera vypise tenhle termin bude tezke....
Odpovědět
Chceme civilni...zkusime to, nebo pak jeste 23.3.......
Odpovědět
@riverisland 23.3. už je v pohodě, to termíny mají...
Odpovědět
Profilova fotka
Ten brezen a potazmo i duben je pro svatbu v poho. Uz jsme jich takto par hrali a nevidim v tom nic spatneho. Osobne mam radeji klasiku, tj. cerven - srpen, ale pokud je to spojeno napr. s datem vyroci a nebo je na ceste decko, tak bych se toho rozhodne nebal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak to jste me ted moc nepotesily holky, vubec jsem netusila ze na toto datum pripadnou Velikonoce, protoze termin mame ted v jednani a myslim ze ani pani z matriky v ten okamzik netusila, ze to takhle vyjde !!! no ted jsem z toho teda docela prekvapena :( a tento termin uz nevidim az tak realne
Odpovědět
Ahoj, urcite to bude v poradku. Hlavni je vse hlasit predem...jako, ze jde o velikonocni vikend...zatim jsme nikde nemeli problem, ale mame porad problem s mistem na obrad v plzni ci kolem plzne smer jih...uz jsem vycerpala skoro vsechny moznosti zamku z webu kompletni svatba...a nevim, co dal? Kdyby jste prosim nekdo neco vedel....budu rada! Jinak se moc tesim, velikonocni svatba bude opravdu krasna-tulipany, frezie apod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my se rozhodli pro svatbu na zámku Tovačov, dnes jsem tam volala a paní co to má na starost má zrovna dovolenou, tak jsem přes její zástupkyni pro jistotu zamluvila datum 13.4.2013 :D ovšem jakmile posléze zjistíme, že to půjde zrealizovat ve zvolené datum, změníme to !!! teď jen počkat jak se to ucelí a bude zapotřebí začít řešit ostatní věci a poohlížet se po dalších věcech, které je třeba zařídit, protože my s ničím ještě nezačali :DD ale přeji hodně štěstí při hledání, kdybych to okolo Plzně znala, moc ráda bych ti poradila !!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@riverisland Včera jsem na Vás myslela, měla jste nakonec velikonoční svatbu? I díky Vám jsem na toto téma napsala hned dva články na můj svatební blog a hrozně ráda bych měla klienty, kteří budou mít o velikonoční svatbu zájem, budu tak opravdu vděčná za Vaši zkušenost. ;-) http://www.petveci tecka cz/clanky/svatba-v-case-velikonocnim/ http://www.petveci tecka cz/clanky/cascarones-vajicka-s-konfetami-na-svatbe/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?