Svatba koncem září- co na to počasí

Měla jste některí svatbu v polovině/koncem září? Jaké by lo počasí?Podzim mám totiž nějak spojený s deštěm.
Odpovědět
@baletka1 Loni jsem byla na svatbě 4.10. a bylo nádherně, nepotřebovala jsem k šatům ani svetřík, jaké bylo teplo ;-) My plánujeme svatbu na půlku září a doufáme, že bude hezky, stejně se tom moc dopředu bohužel odhadnout nedá. Ale myslím, že v září ještě bývá hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baletka1 pocasi je bohuzel hrozne nevyspitatelne..v zari byvaji nektere dny opravdu krasne ale je otazka ktere dny to letos budou..ja mam spojeno ze je snad vzdycky hezky na 1 maje a docela mi bylo lito ze nam svatba na tento datum nevysla no a ted jak jsem za to rada kdyz vidim jak ma zitra byt..to si fakt nevyberes.. Jestli mate podzim radi tak smele do toho a treba Vam to vyjde a budete mit mozna i hezci pocasi nez nektere letni nevesty..
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti bych řekla, že záříjové a říjnové svatby jsou co se počasí týče ty nejlepší :-) Fakt :-) Je ustálené a dost často více slunečné než v létě....
Odpovědět
Podle statistik je říjen nejmíň deštivý měsíc. Kdysi jsem to někde vyčetla, když jsem si říkala, že bych ráda svatbu v říjnu.. Takže souhlasím s @fotografkavhm. Naopak nezažila jsem svatbu začátkem srpna, na které by nepršelo :-) Ale vzhledem k tomu, jak si počasí dělá poslední dobou šoufky, tak kdožví, jak to nakonec bude...
Odpovědět
Září a říjen opravdu patří podle statistik mezi nejméně deštivé měsíce. Větší strach o počasí bych měla v květnu a červenci. To si nevybereš. Celý týden může být krásně, v sobotu se to může pokazit a nic s tím nenaděláš. My letní měsíce hned zamítli, milujeme začátek podzimu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?