Svatba červen 2017

Profilova fotka
Kdo plánujete svatbu v červnu 2017, pojďte sem :) Probereme, co už máme, co nemáme atd :)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame svatbu v cervnu 2017. ☺ mame kostel, misto hostiny, fotografku, DJ, fotobudku, floristku, kadernici a liceni, saty pro druzicky, motylky pro svedky a zenicha, jeho boty a kosili, ja mam saty, boty a nausnice, vybrane recepty na kazde patro dortu a design (budu pect sama), zarezervovane letenky a hotel pro rodinku, oznameni a place cards delam taky sama, ale az nekdy v breznu/dubnu a jeste musime vybrat menu obeda, takze bude ochutnavka. Uff, to bylo vycerpavajici. 😅
Odpovědět
Ahojky tak ja se s radosti taky pridam :-D :-D Ale teda jeste temer nic nemame ... teda misto mame a tam se o dost veci postaraji , takze ja musim sehnat kadernici a vizazistku pak vybrat z tech milionu svatebnich salonu do kterych zavitam a take zajistit dort . Odkud vy jste?
Odpovědět
Jsem zde:D zařízeno mám taky skoro vše...jen momentálně řeším mokrou variantu. Obřad máme venku:) z Nového Jičína
Odpovědět
Holky vy me desite haha...uz vse mate 😮 je tady nektera z okoli Benesova? Nebo Praha Vychod?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem z Prahy- vychod :) a svatbu mame 3.6. na Jemnisti :)
Odpovědět
Ahojte, my máme 24.6. Zařízenou máme zatím vizážistku, fotografa, cimbálku, šaty, cukroví, raut a předběžně místo hostiny - je volných více variant. Zatím hledáme místo obřadu....
Odpovědět
No to je husté.... jak to tak vidím, tak já se letos asi nevdám :-D Termín jsem si vybrala 17.6.2017... místo jsem myslela že máme vybrané ale... původně zamýšlené místo nepřipadá v úvahu už kvůli komunikaci a celkovému přístupu. a druhé místo je dokonalé.... Jenže bych musela vyhrát jackpot. Takže jsem ve fázi hledání a upřímně, už mě z toho bolí hlava. Nejsem plánovací typ, neb vše co jsem si kdy naplánovalo, ztroskotalo a nikdy nedopadlo a já byla jedině zklamaná.....Do toho vše mi do spousty věcí začíná kecat maminka...Nevím, co tím zamýšlí :-D Lidí moc, rozpočet nic moc. Co se týče příspěvků od rodiny, tak nepřichází v úvahu.... Začíná to být noční můra :-D
Odpovědět
@hanuleena joooo maminky:D mi povídej
Odpovědět
No je to strašné, upřímně strašné... má absolutně hrozné představy a vůbec neposlouchá, co jí říkám já.
Odpovědět
@niiikoool jeee my taky mame 3.6 v Benicich
Odpovědět
Profilova fotka
My jeste musime vybrat a koupit prsteny, ale to az pristi rok. Snoubenec mozna prsten mit nebude, uvidime. Nejvetsi problem se zatim ukazal vyber svatebnich daru. Bydlime spolu uz par let a "vsechno mame". 😐 penize nechceme, takze to asi budeme resit darkovymi poukazy do nasich oblibenych obchodu, takze si kazdy bude moct vybrat, kolik budou ochotni darovat. ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :) My budeme mít svatbu v pátek 16.6.2017. Původně jsme chtěli 17.6.2017, ale obřad bude v místě bydliště-čakovicích a v čakovickém zámku oddávají jen čt a pá.. tak jsme šli do toho pátku. Máme rezervaci na hostinu v Dolních počernicích, vybraný menu na oběd a raut. Pan ředitel nám udělal předběžný rozpočet podle počtu lidí atd. S počtem lidí se samo bude ještě hýbat, ale tak abysme věděli orientačně :) Pak mám zamluvenou kadeřnici a vizážistku a to je zatím vše :) Musím se ještě objednat na výběr šatů, to vidím někdy v lednu, že by se mnou zašla kámoška. Jinak dávám pomalu do kupy barvu svatby, dekorace apod.. :) Je tu někdo, kdo bude mít na svatbě svoje díťátko? :) My ano, naší Kačku, teď jí byly 2 roky. Chtěli bysme, až půjdeme s přítelem k oddávajícímu, aby ona šla před námi :) Myslíte, že to půjde se tak domluvit? Nevím co se smí a co ne.. Jinak budeme mít na svatbě dost dětiček z příbuzenstva, tak vymýšlím i nějakou zábavu pro ně.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hanuleena Na jednu stranu nezávidím a na jednu stranu trochu joo.. Se mnou zatím nikdo moc téma svatba neprobírá.. Jako mamina se zeptá, tj, ta je v pohodě a pak dvě kamarádky, ale jinak že by se někdo z rodiny ptal, to moc ne... asi je na ně ještě moc brzo :D Přítelova mamka se mě ptala na oběd, že jestli bude "klasika" knedlíčková polévka a svíčková a já, že ne e, že jsme se s přítelem shodli, že když bude hic tak to nikdo jíst asi nebude.. tak jsme vybrali tu knedlíčkovou, to jo a kuřecí steak na bylinkách se zahradní zeleninou a opečenými brambory. Tak to prý bude suchý a nehodí se.... ale co už.. nám to nevadí 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych se začala poohlížet po nějaké šikovné floristce, protože ty už začínají mít docela plno. Jde o to, že ty co se specializují na svatby mají na jeden termín omezenou kapacitu. Třeba mají jen 1 či 2 svatby , podle velkosti a náročnosti. Aby se tomu mohly naplno věnovat, zvláště, když mají svatební květiny doručovat a zdobit svatební místo. A pokud je floristka zkušená, dokáže hodně poradit i co se výzdoby týče - styl, možnosti výzdoby..nejen květinové ale i jiné, kterou si pak můžete zařídit sami, pokud budete chtít. Docela to usnadní práci :-)
Odpovědět
Ahoj, my se budeme brát 24. 6. Máme už oddávajícího, kostel (ale ten možná ještě změníme), místo na hostinu (to byl největší očistec :-D), předběžné menu a rozpočet, ubytování pro většinu hostů (pro zbytek chci rezervovat ještě jeden dům v okolí), fotografa a floristku. Do Vánoc bych chtěla ještě sehnat vizážistku a kadeřnici :-) Vybírat šaty už jsem párkrát byla, ale stejně si je nejspíš nechám ušít, takže si jen zkouším styly.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám květinovou výzdobu na stůl a výzdobu stolu a sálu bude dělat personál z hotelu. Samozřejmě za poplatek :) Domluvíme si s nimi jakou máme představu výzdoby, barvu atd a oni vyzdobí. Jen si budu muset sehnat svatební kytici :) Jak to máte s kyticemi ostatní? Budete mít i květinu pro svědkyni, maminky, babičky atd atd?
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych doporučila, aby všechny květiny dělala jedna floristka. Hotel si totiž výzdobu nedělá sám (je hotel a ne květinářství) a objednává si ji od nějakých floristů. A ti mají nějaký styl, svůj rukopis. A když se k tomu přidá rukopis jiné floristky, která bude dělat z květin to hlavní - svatební kytici a další kytice...vše dohromady většinou nepůsobí harmonicky.A to je škoda. I když dáte stejné zadání, nikdy se nesejdete ve stejném provedení. Květinová výzdoba a aranžování svatebního místa by mělo patřit k základnímu floristickému servisu, proto bych o něj požádala toho, komu svěříte důvěru vazby vaší kytice.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, aha, takže když bude dělat výzdobu v hotelu nějaké květinářství, tak mám chtít vědět jaké a domluvit s nimi i vázání svatební kytice? :)
Odpovědět
Ahoj, my máte termín 16.6. v pátek v Mníšku pod Brdy. Už od léta máme rezervaci termínu. Před koncem roku jsem zařizovala místo hostiny, jelikož ji budeme mít venku, tak řešíme i mokrou variantu. Jinak mám šaty, zařízenou vizážistku a kadeřnici (v jednom ;-) ) . V lednu se sejdu s floristkou, která mi doporučí co a jak se hodí ke stylu svatebních šatů. V nejbližší době budeme řešit oblek pro partnera, a dále prstýnky, oznámení atd. je toho ještě dost :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my mame 3.6. Mame misto, obrad, fotografa, kameramany, dj, svadlenku, vizazistku, oblek a kvetiny. Chybi nam pozvanky, placky, autobus, dort :-)
Odpovědět
Ahoj :-) přidávám se s termínem 22. 6. Praha, a máme jen místo a boty :-D a zatím nešílím, to až po zkouškovém :-D 8-)
Odpovědět
Taky se hlasim dnes jsem zamluvila termin 17.6.2017 :) a jelikoz mam hostinu formou grilovacky tak s pripravou nemusim spechat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petavin Nebo spíš oslovit to květinářství, které Vám dělá kytici, aby udělali i výzdobu. Hotely většinou spolupracují s "nějkaým" květinářstvím ....a to nemusí být váš styl...pak by třeba ani kytice nebyla nic moc. Opravdu to záleží. Ale většinou je to postup - ten kdo dělá kytici, ten by měl dělat i květinovou výzdobu.
Odpovědět
Profilova fotka
My teď vybírali fotografa.. Někdy si říkám, že jsem se tím měla živit :-D V sobotu mi přijede kamarádka-svědkyně, dcerka pojede k bábí a dědovi na hlídání a my pojedeme na zkoušku svatebních šatů! :) Jůů těším se vážně moc! :) K tomu se váže i dotaz - Budete si na zkoušku šatů už brát botky sebou nebo podle šatů vyberete botky? Mě jedna kamarádka doporučila už nějaký botky koupit a vzít sebou na zkoušku, jiná zase radí, že přeci podle bot nebudu vybírat šaty atd.. tak nevím, váhám, ale v salonu určitě botky mít budou, tak bych si tam asi půjčila? Nevím jak to chodí... :) Jinak jsem narazila na jednu paní, která nám udělá oznámení, jmenovky na stůl, poděkování rodičům a svědkyni (volili jsme tuhle variantu, ptž nebudeme mít takový ty dorty pro maminky s děkováním, ale chtěli jsme - resp. já, přítele to moc netankuje, že :D , aby jsme dali něco na památku), vývazky, mašli na auto, atd atd :) Mám z toho fakt radost, ptž to je přesně to, co jsem sháněla - aby mi víc věcí udělal jeden člověk :) Takže tohle se nám taky pomalu rýsuje a příští pátek se pojedeme podívat na prstýnky. Kde sháníte prstýnky vy? Někde mimo Prahu nebo v Praze?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nevěsty. Pokud byste sháněli kapelu na Vaši svatbu, rád bych Vám nabídnul služby mých dvou kapel - buď skupiny Bosáci nebo Boston. Více v SZ. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak už i já mám zamluvené svoje vysněné šaty :) Mám radost! S výběrem mi pomáhala kamarádka-svědkyně a asistentka ve svatebním salonu šaty go home. Velká spokojenost tam, doporučuji! :)
Odpovědět
Ahoj všem :) Tak my máme termín 10.6 a to na statku Benice - Chrášťany. Máme tedy místo, zajištěnou matriku (obřad 14:00) a šaty :D Se zbytkem sama nevím jak a kdy začít. Jen doufám, že takto, z kraje června, už bude trošku teplejší počasí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holly, tak my jsme na tom asi nejhůř, protože v podstatě nemáme skoro nic. Žijeme v cizině a chceme se brát ve Strážnici v některém z kostelů během tříměsíčního pobytu od května do srpna. Šaty už mám, ale je potřeba je zkrátit. Je hrozné něco domlouvat a vymýšlet na dálku a hlavně tchýně, která se má jít zeptat na podmínky svatby faráře si myslí, že máme čas, tak jsem trochu na nervy. Nejraděj bych si všude zašla a zavolala sama, ale to bohužel nejde. Nenajde se tady někdo, kdo se bral ve Strážnici? Budu tam hledat kadeřnici, kosmetičku, fotografa a zatím asi nic dalšího:)
Odpovědět
Profilova fotka
@agnesse Na některé věci čas je, ale obřad je důležitý a prioritní, ne? :-) Takže to bych chtěla mít asi jako první zařízené a od toho by se odvíjeli další věci.. My budeme mít hostinu v Dolních Počernicích, penzion Svornost a když jsem tam "jen tak" volala někdy v červnu, abych se zeptala jak to tam vůbec chodí se svatbami atd a jak jsou na tom s termíny, tak mi pán řekl, že už se jim to na rok 2017 začíná slušně plnit! A to byl červen 2016.. Takže jsme si téměř hned domluvili osobní schůzku, abychom si místo prohlédli a pak už jsme rezervovali. A to není kostel nebo zámeček apod, kde se lidi hoodně berou... Jinak někoho, kdo se bral ve Strážnici bohužel neznám.. A co třeba zavolat do Strážnice někam na úřad neb tak něco a poptat se.. :-) Třeba pak budete klidnější, když si sama zjistíte co a jak :-)
Odpovědět
My máme svatbu 24.6. :-) Termín, fotografa, místo a dj máme zamluvené už od října :-) Nalíčí a učeše mě teta, dort bude dělat přítelova sestřenka, takže jedna starost odpadá, řekli jsme, at si ho víceméně udělá jaký chce, jen at je do fialova :D Obřad je na louce, mokrou variantu máme. Musíme jen zařídit moje a přítelovi šaty a floristku. Paní na cukroví už máme vybranou, část cukroví bude dělat mamka a tchýně. Oznámení a "nápis" novomanželé si budeme dělat sami.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?