Svatba až v roce 2016

Profilova fotka
Ahojkyyy, je tu taky nějaký blázen jako já,který má termín svatby až na léto 2016 a už by nejradši teď plánoval a zařizoval ?? ;-) :-)
Odpovědět
1
2
21
@kikca25 A tak jste se meli vzit uz letos :-) ale aspon budes mit spoooustu casu vsechno omrknout a promyslet...
Odpovědět
ahojda, jj je tu takový blázen, já :-D, ale termín chceme v dubnu, chceme na jaře ale letos je to moc rychlé a v létě ani na podzim nechceme. Aspoň si to pořádně vše promyslíme a nabereme tu nějakou tu inspiraci :)
Odpovědět
ahoj, taky jsme blázni, plánujeme květen 2016 :) Jak píše monasni, letos bysme nesehnali termín a na podzim nechceme :)
Odpovědět
ahoj Ja jsem taky takovy blazen my to mame naplanovane v dubnu 2016 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano tady! MY plánujem mít svatbu v srpnu 2016 :-) ale já potřebuju mít vše důkladně promyšlený, takže mi to nepřijde moc brzy na plánování :-) všechno si pěkně promyslet a pak mít na výběr z toho nejlepšího :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) Taky se přidávám do klubu :-) My se budeme brát v srpnu 2016....mohlo by to být i letos, ale tam kde to chceme, tam chcou termín rok dopředu a za další ještě musíme něco málo našetřit :-) Ale už taky koukám, sbírám inspiraci.... :-)
Odpovědět
@monikcka mame uz i datum vybrany 23.4.2016
Odpovědět
my přesně na čarodějnice, aspoň si to budeme dobře pamatovat, teda spíš přítel ;-) a o půlnoci se políbíme pod rozkvetlou třešní :) aspoň nejsme jediní blázni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme taky předběžně termín, chtěli by sme 20.8.2016 přesně by to bylo 10 let co se známe :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! my máme sice 2015, nicméně si myslím, že čím dřív začnete sbírat inspiraci, tím líp. Nemluvě o tom, že se lépe našetříte peníze a náklady můžete rozpouštět postupně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé,to jsem ráda,že nejsem jediná . My zatím pevný termín nemáme,ale vypadá to na 9.7.2016 , kdy by jsme oslavili i 10 let co jsme spolu ;-) . Máme už jednoho dvouletého prcka a chtěli bychom k němu sourozence,tak snad se tento rok poštěstí. Proto i ta svatba až 2016 :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Přítel mě požádal o ruku 1.1.2015 jen pár minut po tom, co jsem mi oznámila, že bude v září tátou. Prstýnek měl schovaný už pár týdnů a prý to byla ta nejvhodnější doba, kdy mě mohl požádat. Takže vzhledem k plánované rodině svatba bude určitě až v roce 2016
Odpovědět
Článek se načítá
Gratuluji k rozhodnutí. Z mé zkušenosti hlavně počítejte i s plánem B, tj. že vám ne všichni dodavatelé nakonec požadovanou věc dodají. U nás to byl DJ zamluvený 5 měsíců předem, který se měsíc a půl před svatbou omluvil, že má v termínu naší svatby školení. Cukrárna, ve které jsme měli zamluvené dorty, musela před naší svatbou zavřít provoz a kuchař, který nám měl dělat teplé jídlo, jde do nemocnice.
Odpovědět
Profilova fotka
@sleepers Tak moc gratuluju k miminku i k zasnoubení . To ten nový rok krásně začal ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, možná také trochu předbíhám, ale pokud plánujete svatbu na rok 2016, tak doporučuji některé služby začít zařizovat klidně už teď. A) často je možno získat zajímavou slevu B) na nejoblíbenější termíny v roce je pak problém službu sehnat (např.letos na 6.6. a 8.8. jsem dostal na své služby DJ cca 10-15 poptávek na každý den... odehrát můžu bohužel jen jednu každý zmíněný den :-)) Žádné výše zmíněné termíny na soboty nás sice v r.2016 nečekají, ale pár se jich najde: 30.4.2016 (Apríl.. možná trochu zvláštní, ale zajímavé), 9.9.2016 (pátek), 11.11.2016 (pátek) + občas se dělají svatby i v týdnu (hlavně v Praze), tak tam pochopitelně budou termíny typu 8.8.2016.. Hezký den a v případě zájmu o profesionálního DJ na svatbu se neváhejte ozvat již nyní ... ke konci října 2014 jsem měl již 12 potvrzených svateb pro rok 2015.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) Taky plánuju na 2016, termín taky nemáme pevný, ale budu se snažit o 16.7.2016 ... mám vybraný šaty, a počítám, že příští, max ten další měsíc už si je objednám :) účes vybrán taky , a zrovna uvažuju kde to provést :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janapelikanova Tak to my jsme se shodli zatím jen na termínu,plánuju, tak na březen duben,že si objedeme místa,kde by se nám líbil obřad a pak už zarezervuju termín ať máme jistotu . Šaty si chci půjčit,tak že na ty je ještě bohužel :D čas . A můžu se zeptat,odkud budeš objednávat šaty ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, od tohoto roku navazujeme na tradici svateb ve Vleticích jako noví provozovatelé. Sami jsme zde měli nezapomenutelnou svatbu v roce 2013. Odpovědi na Vaše otázky najdete na webu, případně nám neváhejte napsat na mail. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky taky...původně měla být letos, ale kvůli penězům to nejspíš nevyjde...vypadá to, že až po státnicích 2016.. :) No co, kdo si počká, ten se dočká :)
Odpovědět
My sme se domluvili na létě 2016, protože letos v létě má brácha a nechtěli sme dvě svatby v jeden rok.Ale spíš to vypadá na léto 2017 :-D Ale já už teď vím kde to bude, v čem půjdu, jak to bude vypadat a pomalu mám dořešené i svatební menu.... A nejradši bych už začla vyrábět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJ MY neplanujem jeste oficialne ale taky jsme se shodli na 2016 :-) asi duben nebo pak az zari/rijen
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my příští rok 21.5.2016, pokud nám to matrika schválí. A i když všichni na nás tlačí, ať se vezmeme letos, stojíme si za svým. Ne, nemusíme se brát, jen mě všichni vidí jako starou nevěstu. Moje půlka rodiny se bojí, že mě nechá snoubenec, jeho půlka zase, že ho nechám já :-D Každý má navíc tendenci nám do toho kecat, i když si všechno platíme sami. Takže všem vysvětlujeme, že to bude to naše datum, a že si do toho mluvit nenecháme. Stejně už máme rámcově rozhodnuté, co jak bude a zbytek se za pohybu dořeší. Teď už jen došetřit penízky a vykročíme na společnou cestu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :) my chceme taky až 2016 :) přítel mě požádal o ruku o Valentýna. Chtěl si to prý nechat na výročí, které máme 22.2., ale už to prý ten další týden nemohl vydržet :) chtěli bychom květen. Kdy myslíte, že si budeme moci rezervovat termín, aby to nebylo moc brzy a zároveň jsme něco neprošvihli? Díky za odpověď, je to premiéra, tak nevím :)
Odpovědět
Profilova fotka
janina_kves : ve fóru červenec 2016 už plno budoucích nevěst termín a místo mají předběžně zamluvené,tak že si myslím,že rezervovat termín můžete klidně co nejdříve ;) . Já se na to taky chystám a termín chceme 9.7.2016 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikca25 díky za odpověď, vše se vlastně odvíjí od termínu, tak to zkusím :)
Odpovědět
@janina_kves ahoj, myslím že hodně bude záležet na místě, kde byste to chtěli. My máme vybrané místo, které je hodně oblíbené, takže se tam půjdeme zeptat příští týden.
Odpovědět
Mě při dotazu na rezervování místa, bylo řečeno že ani rezervace na rok 2017 není ukvapená :-D A to nejsme z Prahy, kde bych takovou rvačku o místa předpokládala.... Takže pokud Vaše svatba nebude stát za to, pokud bude jinde, tak hodnem rezervovat ;-)
Odpovědět
Tak u nás to bylo přesně naopak, my se rozhodli 4 měsíce předem. Já ybch to chytání rok a půl dopředu třeba nezvládla, furt bych to pilovala, ověřovala, zda všechno platí... mně úpně stačily ty 4 měsíce
Odpovědět
Profilova fotka
@rumisik Tak jsem dnes dostala mejlem odpověď, že máme přijít někdy koncem roku 2015 .. To mi přijde dost pozdě, když chceme "už" v květnu. Kvůli oznámení, šatům, atd.. Nemyslíte? Díky za odpovědi :-(
Odpovědět
Toť otázka, jestli dělají rezervace až koncem roku tak to pozdě není. My máme domluvené, že si na léto sjednáme schůzku, kde se koukneme na prostory, předjednáme menu atd. Ale závazně si termín můžem taky zamluvit až na začátku roku. Asi bych se znova připomněla.....
Odpovědět
1
2
21
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?