Svatba 6.9., 13.9. nebo 4.10.2014?

Profilova fotka
To je dilema. 4.10. se bojím, že by mohla pršet, i když vloni bylo hezky...zase pokud bude horké léto tak bude 6.9. teplo, ale to bude i toho 13.9. se asi zblázním.
Odpovědět
Profilova fotka
z vlastní zkušenosti doporučuji nejdřív obvolat místo, kde byste se chtěli brát + místo hostiny, ono Vám to ten termín třeba docela rychle ujasní...:-) 6.9. 2014 je jak tu sleduji velmi populární termín, takže je možné, že bude třeba už na Vámi vybraných místech plno....takže bych začla tímto a pak uvidíš...každopádně mě se termín 6.9. líbí moc...
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s klarkak úplně ve všem - a termín 6.9. je super ;-)
Odpovědět
já hlasuju pro 13.9.2014 a to proto, že součet číslic je 6. a to je nejvhodnější číslo pro vstup do manželství: Číslo 6 Směr tohoto manželství určuje planeta Venuše. Venuše je také podle mytologie i astrologie ochránkyní lásky a manželství. Proto jsou pro takové manželství charakteristické této vlastnosti: láska, něha, pozornost a harmonie. Je tu vždycky přítomné jakési imaginární nebezpečí, ale Venuše poskytuje partnerům vždy velkou dávku důvěry a také usmíření, a to ve všech situacích. Partneři by měli pečovat o opravdovou lásku.Číslo 6 značí harmonii, splněné tužby, klid, spokojenost, vyrovnanost, smíření, krásu, lásku.Také manželství, mateřství, rodinný život, domácí stabilitu. Vlastnostmi čísla 6 jsou pevnost a spolehlivost. Představuje dokonalost, touhu po míru, pracovitost.Od nejstarších dob je dobrým a osvědčeným číslem.Je také číslem intuice, šestého smyslu. Grafickou podobou je šestiúhelník – hexagram. Den navozuje harmonii. Den vhodný pro mezilidské vztahy. Je to vhodné číslo i pod feng-shui :-) je to protiváha roku Koně (rok 2014), který ej obecně pro vstup do manželství nevhodný... Ale píšu to asi proto,že jsem "šáhlá" do té číny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já hlasuju pro 6. září :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja hlasuju pro 13.9.2014 - protože to je i náš termín :-) :-) Ale přesně jak psala "klarkak" - nejdřív si zjistěte co a jak termíny místa, kde se budete brát, hostiny, kapely,foto apod... protoze pokud budte chtít mít např. fotografku nebo kapelu nejakou kterou opravdu chcete (a nejede přes to vlak :-) ) tak vám to ulehčí rozhodování... měli jsme to podobně. Měli jsme vybrány termíny 28.6., 6.9. a 13.9. - volali jsme na místo hostiny, a tam vyšlo 13.9.2014 a bylo jasno! A teď je to pro mě to nejhezčí datum :-) Navíc počasí je nevyzpytetelné... podívej se jak je ted, je leden a pomalu +10 stupnů.. kamarádka mela svatbu v srpnu a meli zimu a prselo, pak mela druha kámoška na konci října a měli naprosto nádherně, teplo, slunečno... takže dle počasí moc nevybírej! :-) Hodně štěstí a správnou volbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín 6.9., takže pro nás je ideální :-) Co se týče počasí, tak mrkněte na stránky: http://www.in-pocasi.cz/archiv/?mesic... třeba pomůžou v rozhodování :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My máme termín 13.9. :-) Ale je to termín našeho výročí seznámení, takže jsme nad nějakými číslicemi rozhodně nedumali :-)
Odpovědět
4.10.2014, moc krásný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín 6.9., je víc důvodů proč zrovna tento termín (děti mají sice školu ale začínají a VŠ mají zatím volno) a pro nás číslo 6, je můj měsíc narození a skoro i den prvního rande (7.6.)....takže pro nás to vyhrála šestka. Jak knemcovakn poslala odkaz,tak doporučuje se na to podívat,taky to trošku pomůže v teplotách a počasí a jak už psalo více dam,tak si i zjistit který termín je pro vaši svatbu volný.....letos to vyhrává 6.9. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s počasím je to vždy problém, svatba se plánuje tak dlouho dopředu a nikdo nemůže dopředu vědět jaké bude počasí za půl roku v onen den. Já bych asi z Vašeho výběru šel do data 13.9. ... třeba bude šťastná ta 13ctka.... jinak já dělám videozáznamy po celé čr.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem pro termín 13.9.2014. Je to i náš termín. Numerologii data jsem nehledala, ale podle toho co píše elekthra, tak se mi to datum líbí čím dál víc :-)
Odpovědět
Článek se načítá
4. 10. budeme mít i my... já doufám, že bude zase krásný podzim :)
Odpovědět
O počasí bych vůbec ale opravdu vůbec nespekulovala.v říjnu může být tepleji než v září.Zažila jsem svatbu na začátku srpna kdy bylo 7 st nad nulou a celý den lilo...datum vyber podle jiných kriterií.
Odpovědět
Ahoj, my také plánujeme svatbu na 6.9.2014 :) Jelikož 6. jsme spolu začali chodit, tak se nám tento datum pěkně hodí :) Místo pro hostinu už máme zamluvené, akorát ještě nemáme domluvené to nejdůležitější - místo svatby. Tak snad to všechno dobře dopadne, abychom nemuseli měnit termín :) A snad vyjde i to pěkné počasí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci Ještě máme volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli jeste hledate kapelu, mrknete na nase webovky. Siroky repertoar, bohate zkusenosti za prijatelne ceny. 8-)
Odpovědět
Nám termín 4. října nechtějí rezervovat, protože neví, přesný termín, kdy budou volby :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín 6. 9., ale zrovna včera jsem zjistila, že je den UNESCO, takže všude bude spousta turistů (teda takhle to u nás v Olomouci je). Každopádně my budeme mít svatbu v katedrále, takže církevní svatba ten den u nás udělat jde, ale na radnici se neoddává...
Odpovědět
Já jsem pro 6.9., protože je to i náš termín :-) Jinak se mi líbí i 4.10. - to měli v různých letech svatbu moje dvě kamarádky a počasí bylo přímo luxusní ;-) Myslím, že i kdybych si vybrala termín, kdy z pohledu historie dvacet let nepršelo, vsadím boty, že zrovna nám bude lít celý den :-D Takže podle počasí se neřídím ;-) Bojím se toho, ale přece si kvůli tomu nezkazím celý den..
Odpovědět
také máme 6.9.2014 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?