Svatba 20.5.2016

Ahojky :) Chci se zeptat,zda ma nekdo vybrany stejny termin svatby :) nebo priblizny a jak jste na tom s pripravami :) Zajima me jestli jsem sama,ktera si porad dava cas :-D =-) zatim mame zarizeny datum,cas,misto,Djje a tak nejak dokonceny svatebni seznam hostu :-) Diky moc :-) ;-)
Odpovědět
My snad 21.5. :) A jinak jsme na tom podobně :) ted řešíme pomalu co na hostinu a tak, zkoušíme různé prstýnky..ale vše tak nějak v klídku..jen teda uplnou náhodou už mám šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Pokud ještě stále vybíráte kapelu na tento termín, pak mi dovolte nabídnout služby naší hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Máme odehráno přes 1000 akcí, z toho přes 270 svateb. Široký repertoár, složení kapely 3 - 4 muzikanti. Více na našich webovkách.
Odpovědět
Ahojky my máme vybraný termín 28.5 a jelikož chceme malou svatbu tak si dáváme pěkně na čas. Řešíme vše pomalu a v klidu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Pokud ještě nemáte kapelu na svoji svatbu, pak mi dovolte nabídnout naše služby. skupiny Bosáci z Příbrami. Hrajeme ve 3 - 4 členném složení - vše živě. Máme široký repertoár (cca 250 skladeb), odehráno více jak 1000 akcí po celé ČR (z toho přes 270 svateb). V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Více o nás na webovkách (viz. odkaz níže).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?