Svatba 2.5.2015

Profilova fotka
Ahoj Holky, tak která bude mít toto krásné datum na svatbu??? :-) A jak se chystáte?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Jasně, mohli bychom slavit spolu, pokud byste si mne vybrala jako svatebního DJ :-) Mrkněte na moje webky a tady profil. Přeji hezký večer. DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,2.5. zrovna nevím, ale chceme s přítelem v květnu.... Buď 5.5., 10.5. nebo 15.5.....:-) Nebojíte se pověr??
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 2.5.2015 :) Pověr se já osobně nebojím, ale moje okolí to nese všelijak :)
Odpovědět
Koukám, že s příštím rokem najednou pověra května ustoupí :-) Tenhle den taky plánujeme, snad nám to vyjde. A když ne, tak kdykoli kolem. Ani nějak nebazíruju na konkrétním dni, spíš na období a aby se vše stihlo naplánovat a tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdříve jsme chtěli 1.5.2015, aby to bylo do roka, ale bohužel na Libeňském zámečku se mi vysmáli, že to tedy ne. Tak jsme museli ustoupit a dát to na 2.5. Do roka a do dne. :D Pověr se nebojim, ale spíš mi vadí jak nám to všichni říkají. Jako třeba přítelova babička, která nám řekla, že její rodiče se v Květnu vzali a nebylo to šťastné manželství!! To mě teda dostalo!
Odpovědět
Přesně... První co vždy každy rekne je to, ze v květnu se nemají dělat svatby... Grrrr. Ale my máme jasno květen 2015 to proste bude!!!! Jen ještě nevíme kolikateho... Co počasí, nebojíte se deště?
Odpovědět
Profilova fotka
Deště se trochu bojím, ale aspoň budeme mít plno štěstí. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme chtěli 1.5 ale bohužel :-( , tak mame termín 2.5. Na pověry které se týkají května nevěříme, protože když se milujem tak není co řešit ;-) . Co se týka deště bude nám pršet štěstí!!! :-) :-) :-)
Odpovědět
ahoj holky pověr se nebojíme:) chtěli jsme bud 2.5.2015 a nebo 6.6.2015, ale z důvodu toho, že bude mít strašně nevěst 6.6. tak jsme zvolili 2.květen jen se bojím trochu počasí...ani si nevybavuju jak letos bylo...nejde mi o déšt spíš o zimu:) ale v úvahu přišel ještě 16.5. a to byvájí předtím ti zmrzlíci:) tak bude 2.;) co vy bojíte se počáska,
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,proč ne zrovna toto datum?Někdo věří na pověry,....Květen je na svatbu krásný jarní měsíc.I já jsem již v květnu na svatbách hrál a myslím že manželé spolu žijí klidný a zamilovaný život. Pokud budete vybírat i zábavu pro Vaší svatbu,mohu nabídnout mé služby DJ a moderátora pro Váš velký den. Termín mám zatím volný a bylo by mi potěšením s Vámi trávit tyto krásné chvilky. Přeji pěkný den a také přeji aby vše dopadlo podle Vašich snů a přání. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 1. května a na pověry kašleme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se řeší dva termíny, buď 4.4.2015 a nebo 2.5.2015.. začínám se čím dál víc přiklánět k tomu květnu, přeci jen už za ten měsíc bude o něco tepleji, příroda rozkvetlá, navíc mám 2.5. narozeniny, tak by to byl krásný narozeninový dárek :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cholii Zdravím. Taky to tak vidím. Je to pěkný termín a navíc mám jako svatební DJ tento termín volný :-) Hezký zbytek neděle. DJ Zdeněk:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, květen je nádherný měsíc (a navíc "lásky čas") to, o co se opírala "květnová svatební pověra" , už dneska rozhodně nehrozí...takže já osobně jsem pro :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Stale nabizime sluzby hudebni skupiny Bosaci a nebo mensi skupiny Bos trio. Hrajeme klasicky pop, rock - cesky i svetovy. Vice na webovkach
Odpovědět
Profilova fotka
Pro plánování Vaší svatby vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart. naplánujete s ním svatbu se vším všudy. Více na mém webu
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vas. Vybirate jiz kapelu na svatbu? Mam pripadne pro Vas tip - skupinu Bosaci. Mrknete do meho profilu, kde najdete fotky, reference, cenik.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my máme v plánu také květen, pověr se nebojím a větru ani dešti neporučíš... teta měla svatbu v půlce srpna a měli zimu, déšť, no nejhorší počasí co jsem zažila, takže jeslti květen, červen nebo červenec... nikdy člověk neví jak bude.. a chystáme se tak že začínáme plánovat místo, to je to nejdůležitější, už ted jsem trochu ve stresu aby bylo volno, tak snad vše klapne..
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Vas termin mame jeste volny. Pokud stale hledate kapelu, nabizim Vam sluzby hudebni skupiny Bosaci a nebo mensi skupiny pro akce v tydnu Bos trio. Hrajeme klasicky pop, rock - cesky i svetovy. Vice na webovkach.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?