Svatba 11.7.2015 Kdo do toho praští taky v tento den? :)

Profilova fotka
Tak nevěstinky, přidávejte se .... :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, také tento den se stanu vdanou paní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, i já :-) A letí to, za půl roku už to bude tady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mi ani nemluvte, ja to vim tak 4 dny :) Takze jsem teprve dneska rezervovala termin, vymyslime misto na obed, raut .. je toho moc :) Kde se budete vdavat?
Odpovědět
Profilova fotka
já se moc těším...:-)
Odpovědět
I my:) Přála jsem si odpo svatbu, takže mame v 15:00:))) myslíte, že je to pozdě? Řikám si, alespoň se nebudou svatebcani stresovat, že se nestíhá:) a já vlastně taky:)
Odpovědět
Já bych se chtěla tento den také vdávat. Plánuji ti jako venkovní svatbu. Jen mám strach z počasí :-| Co myslíte, vyjde nám? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/spolecny... Máme stejné datum ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My termín měli daný už vlastně rok dopředu :-) Loni se nám v ten den narodil syn, takže je to jasné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielka23 pokud si to tak přejete, není to pozdě ;-) Je to přece Váš den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky máme tento termín už zamluvený... co přípravy holky? co všechno už máte domluveno?
Odpovědět
Profilova fotka
@naztmarv no s tím počasím těžko říci, také to plánujeme jako venkovní párty, jenže pro případ špatného počasí, máme domluvený i vnitřní prostor... teď ještě čekáme na cenovou nabídku.. ta by měla přijít snad zítra.. teda jako musím,že je to fakt fofr..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme domluvené místo a datum obřadu, hostinu, fotografku, teď řešíme prstýnky...no co Vám budu povídat, jsou to teda šííílené ceny!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jak psala @ajasys - už tu taková diskuse je, chtělo by to sjednotit ;-) Ale jinak také se v tento den vdávám, budeme to mít v Liberci na hotelu, venkovní obřad, pokud bude vyloženě špatné počasí, tak vevnitř, ale doufám, že bude pěkně :-) I když kamarád mi říkal, že měl poslední roky v tento termín dovolenou a nikdy neměl hezky, takže doufáám, že tenhle rok bude výjimka :-D ;-) Budeme mít vše na jednom místě, přípravy, obřad, hostinu i afterparty, je tu ještě některá, která taky to má vše v jednom? Obřad ve 13 hod. Ženy, já už se tak těším, že mi to bude slušet jako nikdy předtím ;-) aspoň doufám :-D
Odpovědět
ahoj holky take se pridavam k datumu 11.7.2015 v Buchlovicich na zamku hostina na hotelu Buchlovice na namesti to uz je zamluveno....a bude toho jeste hooooodne co resit a domlouvat..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak pokracuji pripravy, holky? Ja dneska konecne rezervovala matriku, pristi tyden mam schuzku s majitelem mista kde chceme obrad, obed a raut, prstynky vybrany, az definitivne zarezervujeme misto, dam do tisku oznameni - na tom se doma teda nemuzeme dohodnout :) Jinak kadernice, vizazistka, domluveno, kvetinarka a cukrarka taky :) Takze jen objednat prstynky, rezervovat misto, dodat podklady na matriku a vybrat a navrhnout konecne ty oznameni :) No a pak objednat oblek a vydat se na zkousky satu :))
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se zatím nic moc neděje :-) Máme 7 měsíčního syna, takže vše se zatím točí kolem něj a vůbec mi nedochází, že za 5 měsíců se vdávám :-D Dneska jsme však s mamkou řešily cukroví, které bude péct sama s jednou s mých sester a koláčky že bude péct zase jedna rodinná známá...ono celkově to budeme mít takové hodně " domácí " :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina oznámení je pro mě velkou neznámou...chceme to nějak zkombinovat s tím, že v den svatby má náš syn rok, jen nevím jak...jaké máš představy Ty (snad neva , že tykám ) :-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
My se taky budeme brát 11.7., dokonce bude obřad až v 16:30, protože všichni oddávající jsou zabraní, takže musíme ustoupit organizaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, holky, pekne se to hybe :) Koordinatorka dela jmenovky a trihlicku, kosicky pro druzicky, listecky ruzi budu mit taky od ni a lopatku se smetackem v barve svatby :) Jinak mame zamluveny termin na matrice, misto pro obrad, obed, raut a prespani, dneska prisli oznameni, mam zamluvenou kadernici a vizazistku, manikerku, objednanou girlandu, zapichovatka a vetrniky, svatebni zvykacky a cokoladky, mandle jako darek pro svatebcany, mam saty a muz oblek :) Ted jeste sehnat boty pro oba, populnocni saty, vybrat prstynky, dorty mame vybrane a kolacky taky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a fotograf je taky zamluveny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@annista Jasně, že nevadí, že tykáš, my už oznámení máme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina Teda Ty to bereš z gruntu :-) Šaty už mám taky...:-) Tak už jsem o cosi klidnější.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristulina Teda :-) A jaký máte plán do té půl 5?Bude oběd nebo vše až po :-)?
Odpovědět
Profilova fotka
@annista oběd jsme nechtěli, protože na svatbě nebudu mít tátu, a chci se vyhnout co nejvíce okamžikům, kde majì být proslovy a tak, protože upřímně, ani já, ani můj muž nemáme rodičům být za co vděční. Taky jsme nechtěli dělat to, že někdo jde na oběd a někdo ne. Takže se lidi budou sjíždět od tří, popijì, pobaví se, já budu s družičkami ve věži, pak si pro mě přijde ženich, proběhne obřad a pak bude raut pro všechny i s kapelou atd....
Odpovědět
Profilova fotka
Tento den máme výročí, tak jiný termín ani nebyl v plánu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristulina Jasné...chápu ....a nebudete nervózní?Popravdě...já bych byla celý den jako na trní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annista nervózní bych byla asi tak jako tak, ale zase si v klidu všechno dopoledne připravím a nebudu mít takový stres, jako kdybych se měla vdávat v 11 a musela ke kadeřnici např v 7 ráno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristulina Moje sestra se vdávala v 10:00...a to je teprve mazec :-) Všichni byli nervózní a nikdo nic nestíhal...my máme obřad na 12:00...taková klasika :-) Takže kadeřnice na 7:00 mě nemine, ale vzhledem k tomu, že mám doma teď 7m miminko, tak mi to neva ;-) Jsem zvyklá vstávat v 5 úplně normálně :-D
Odpovědět
my také 11.7.2015 ve 13hod. chtěli jsme ve 12 ale už bylo obsazeno :-( .
Odpovědět
Ahojky dvecta, tez mam svatbu tento den. Kolik uz mate zarizino? Mam zaplaceny zamek, domluvenou kapelu, domluveneho fotografa a zaplacene pujcovne satu. Tíží me oblek a Dj narozjez, nez prijde kapela...jak jste na tom nyni vy? Nijak to nehrotim a proto si myslim, ze mi nic dulezityho nechybi. Ale predem dekuij za radu
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?