Svatba 10.10.2015

Profilova fotka
Ahojky budoucí nevěsty, plánujete některá svatbu na 10.10.2015? Budu ráda, když se některá přidáte a můžeme sdílet nápady a ostatní :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart, který Vám pomůže s plánováním vaší svatby. Více na mém webu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@gabulkam Ahoj! Také plánujeme svatbu na toto datum! Začínáme tedy docela se zpožděním, ale snad to zvládneme :). Jak jste daleko s přípravami? :)
Odpovědět
Ahoj, my máme termín 9.10.2015..zatím máme zajištěné jen místo (obřad i party na jednom místě), matriku a teď domlouvám catering. Tak nějak si říkám, že je času dost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@etoma Ahoj, myslím si, že žádné extra zpoždění nemáte. Stále si říkám, že je času dost. My máme teda zatím rezervovaný termín na matrice (tento měsíc ho chceme jít nechat potvrdit a zaplatit), máme zarezervovanou restauraci, kde chceme mít hositnu i následný raut. Jinak jsem teda stihla pořídit botičky, protože mi nečekaně padly do očka, byla jsem si vyzkouše šaty, takže ty mám vybrané, ale paní v půjčovně mi bude objednávat fungl nové a má se ozvat a zatím nic, tak snad to bude v pohodě. No a jinak máme jen na internetu vybrané snubní prstýnky a oznámení. O víkendu jsme dali dohromady seznam hostů, ale myslím si, že se do té doby bude asi ještě měnit, ale chtěla jsem mít aspoň přibližnou představu kolik lidiček a to je tak všechno co máme a nějak extra to nehrotím, stále si říkám, že času dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak to jsem moc ráda, že říkáte, že je dost času, už jsem se trochu bála!! :-D My máme zatím předběžně zamluvené místo (které jsme v podstatě měli vyhlídnuté již před zásnubami :-D ) a předběžně zamluvené místo na matrice - vše musím potvrdit do konce příštího týdne, ale do té doby se pro jistotu zajedeme podívat ještě na pár vyhlídnutých míst, abychom si byli jistí na sto pro :)). Také už přemýšlíme nad seznamem hostů, ale budeme dělat asi jen malou svatbu pro nejbližší, takže zatím počítáme tak 22 - 30 lidiček. Přemýšlím taky nad svatební agenturou, aby se ty přípravy trochu urychlili! :-D Vy si děláte všechny samy,nebo jste si vzaly nějakou koordinátorku? A máte už naplánované barvy, styl, a tak? :) Budete mít obřad venku? My bychom moc chtěli venku obřad, hostinu uvnitř, ale nevím co na to počasí v tom říjnu......
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj! My máme také svatbu 10.10.2015 :) Budeme mít obřad v Roztokách u Prahy a následnou hostinu a párty v usedlosti Spiritka na Praze 6. Původně jsme chtěli i obřad na té Spirtice (na zahradě), ale nešlo na naše datum zařídit matrikářku a duchovního oddávajícího jsme nechtěli. Takže jsme změnili místo na ty Roztoky, ke kterým máme s rodinou určitý vztah a je tam pěkný zámeček. Na místní matrice jsme byli, matrikářka hrozně milá, vše domluveno, zaplaceno, vyplněno, už jen musíme poslat mailem seznam skladeb, které chceme hrát a pak je dodat na CD. Obřadní síň na zámku máme taky zamluvenou, už jen co nejdříve zaplatit za pronájem, na to se chystáme v květnu. Šaty mám vybrané v půjčovně a zaplacenou i zálohu, takže už nesmím narazit na žádné hezčí, jinak mi propadne záloha :D :D Fotografa máme zamluveného, je to můj známý a přes něj mám zařízenou i floristku a vizážistku. Prstýnky průběžně okoukáváme, chystáme se je objednat někdy v květnu-červnu a určitě budou z bílého zlata a pro mě i s nějakým briliantem. Nooo a jinak oznámení s pozvánkami k hostině už máme vytištěné a čekají v obálkách připravené, ale rozdávat a posílat je budeme až v létě. Seznam hostů máme skoro kompletní, vychází nám to na 37-39 hostů. Barvu svatby máme světle fialovou/lila. Přemýšlím, co tak ještě dál máme....nic mě nenapadá :D ale nemůžu se už dočkat!!!! Jinak mám ten svatební diář Smart a pak takový velký svatební plánovač, kde je všechno perfektně podrobně popsané a moc mi to pomáhá. Co se týče výzdoby svatební tabule, tak bych si to ráda udělala vše sama a nejlépe večer předem, snad to půjde. Nechceme se mi na to volat nějakou dekoratérku, mluvila jsem zatím s jednou a chce za to asi 3000 Kč :-O ...každopádně výzdoba bude jednoduchá, něžná...chtěla bych všude ty bílé kytičky - Gypsophila. Do váz na stůl a také jako svatební kytici v kombinaci s růžema. Dále budou plovoucí svíčky ve skleničkách s fialovou stužkou a nějaký fialový běhoun a toť vše asi. Co jsme zatím skoro vůbec neřešili, tak je dort a oblek pro ženicha. Do toho se musíme co nejdříve vrhnout. Holky, snad nám bude přát počasí!!!!
Odpovědět
Taky chystáme na tento termín, zatím vybrané místo (Vinný sklep u Pálavy) a dnes nejspíš dohodneme i fotografa, líbí se nám nejvíce ten Lukáš Alexander, má krásné fotky, dává jich celkem dost a hlavně, nebudeme na ně čekat vůbec dlouho, jedna jeho nevěsta tam letos psala, že dostala fotky po dvou dnech a když jsem je viděla, tak byly fakt hezké. A taky tam má možnost fotokoutku a druhého fotografa, to nás vyloženě nadchlo x-) Šaty si nejspíš zajedu trochu dál, Dana Svozílková, na ty jsem slyšela jen chválu a modelů tam mají opravdu hodně. Rozhodně chceme svatbu obřad/hostinu v přírodě, tak abychom nebyli nikde ve měste, to se mi vyloženě nelíbí.
Odpovědět
Holky já měla říjnovou svatbu loni, tak hodně štěstí i Vám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak už máme také konečně finálně zamluvený termín, matriku i místo. Nakonec budeme mít jak obřad, tak hostinu a vše ostatní v Yard Resort - Předboj. Je to kousek od Prahy a obě naše rodiny bydlí kousek, což je pro nás naprosto super! Je to takový nový (částečně golfový) resort, který je předělaný z krásného starého českého statku. Když nám bude přát počasí, což doufám, že bude ;-) , tak bude obřad venku v zahradách a následně hostina v sýpce, která je hodně rustikální s velkými dřevěnými trámy. Obřad plánujeme až po obědě s tím, že by se tak oběd úplně přeskočil a odpoledne a na večer by bylo občerstvení formou rautu. Celou svatbu bychom rádi ladili do rustikálního podzimního stylu a do barvy Marsala (a tmavších odstínů vínové). Tento týden budeme asi podepisovat smlouvu se svatební agenturou, tak jsem zvědavá! :) A jak postupujete s přípravami vy?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, 10.10.2015 mam zatím volný termín. Tak pokud někdo budete shánět DJe, tak se podívejte na moje stránky a případně se můžeme domluvit... Praha+střední Čechy .. ale můžu přijet kamkoliv.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@etoma My plánujeme také 10.10. ale ještě nemáme vybrané místo. Ten Předboj vypadá moc hezky, my bydlíme kousek odtud :) Nemáte nějaký tip na malou svatbu? chceme tak 20 lidí někde v Praze, nebo poblíž. Pruhonice už jsme zkoušeli, ale tam 10.10. neoddávají. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@michaela204 Jestli se vám líbí něco v podobném stylu, tak se zkuste podívat na Areál Botanika - http://www.arealbotanika.cz/! Nám se tam strašně moc líbilo, byli jsme se tam i podívat a musím říct, že byli všichni moc milí a snažili se a přišlo mi, že tam nic není problém, všechno se dalo domluvit. Nakonec jsme se rozhodli pro Yard v podstatě jen kvůli lokalitě (obě rodiny bydlí kousíček) a také protože nám nakonec počet hostů vylezl o něco výš a přišlo nám, že se tím pádem do Yardu vejdeme lépe. Ale 20 lidí by tam bylo naprosto v pohodě a 10. 10. 2015 by snad měli mít ještě volno :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, koukám že se tu diskuze zastavila v květnu, my se s přítelem minulý týden spontálně a hodně impulzivně rozhodli že se vezmeme taky 10.10.2015 :-D Původně jsem uvažovala o yardu, ale vidím, že by byl stejně obsazený :-) zatím to vypadá že to budeme mít v Újezdu u Plánice, podívat se jedeme až příští týden, jak jste daleko s přípravami?
Odpovědět
Profilova fotka
@laire Taky jsem se divila, že na to, že už je svatba za 3 měsíce a kousek se tu jakoby nic neděje :-DDD My zatím máme zamluvené místo, objednané prstýnky a rozjednanou hostinu a fotografku, toť vše. Snad to vše zvládneme. Také to bylo spontánní :-) Ale nechceme svatbu zase odkládat na jaro. Navíc jarní měsíce jsou méně stabilní, co se počasí týče než na podzim, takže volíme raději 10.10. ;-) :-) Druhá možnost byl 16. duben 2016 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 u nás to bylo jasné protože letos v červnu měl svatbu bratr(dvojče), v srpnu bude mít svatbu sestra takže na nás nakonec zbyl podzim :-D zatím to v rodině vůbec nikdo nečeká, chci jim pak dát přímo oznámení až si budu jistá místem i obřadem :-D Jinak co ted nejvíc řeším je, v kolik hodin se v říjnu začíná stmívat, hlavně kvůli focení :-N A taky jídlo, obřad bude ve 14 hod a nechci klasický oběd, polévka bude určitě a pak nevím co, bud jestli udělat guláš (navrhuje přítel, ale to se mi moc nezamlouvá) nebo udělat otevřený raut a každý at si vezme co chce, ale spíš hledám nějakou třetí variantu aby to bylo trochu slavnostní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@laire My jsme si podzim vybrali dobrovolně :-) Respektive přítel chtěl jaro, ale to mi přišlo za moc dlouho a navíc jsme se dozvěděli ze statistik, že podzim je co se týče počasí stabilnější než jaro a na zámku nám taky řekli, že místnost, kde bude obřad je lepší na podzim (víc vyhřátá z léta), než pak vymrzlá ze zimy na jaře, protože se tam netopí :-) Tak to máme trochu podobné :-) My máme obřad ve 13:00. Chtěli jsme obřad nejdřív ve 14:00 nebo v 15:00, ale zbyl na nás dřívější termín. Nevadí, nějak to dáme :-D Také nechceme dělat klasickou hostinu. Bude přípitek, společný předkrm a polévka a pak bude následovat raut. Pravděpodobně, ještě to není úplně vymyšlené. Jooo, gulášek, zrovna dneska jsem nad ním přemýšlela, jestli ho zařadit do hlavního rautu :-D Mám strašně moc ráda hovězí, telecí a zvěřinu :-) V kolik se v říjnu stmívá netuším... První svatbu jsem měla 24.9. a přišlo mi světlo docela dlouho, tak snad bude čas i na pěkné fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidíš to předkrm mě vůbec nenapadl :-N Já to chci mít hlavně pohodové, žádné stresy a takové né moc formální :-D Obřad bych chtěla ideálně pod pořádným stromem a to za každého počasí :-D Hodně si toho chci dělat sama, tak jsem zvědavá jak to dám, mám ráda přírodní styl možná trochu rustikální, tak asi něco v tomto stylu, přemýšlím i o retro šatech, ale bojím se jak v tom budu vypadat :-D @lenka.han82 kde to vlastně máte?
Odpovědět
my jsme měli svatbu 4. 10. 2014 a počasí bylo takové trochu déšť, trochu slunko - odpolední focení probíhalo cca od 15 do 17 hod a bylo ideální světlo (nic přepáleného jak v létě) a pa jsme se fotili kolem 18 hod. skupinovky ale už to není tak prosvětlené ty fotky, už mi to přišlo takové "podvečerní" ... tma nevím v kolik byla - ale stmívalo se určitě už kolem 19 -19:30 hod.
Odpovědět
Profilova fotka
@kotriv jé díky za info, tak v sedm je to dobré já se bála aby nebyla tma už v pět :-D Je to strašné tolik říjnů jsem zažila a za boha jsem si nemohla vybavit kdy se stmívá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@laire Obřad budeme mít v Rondelu na zámku v Jindřichově Hradci. Moc se mi líbí svatby venku, ale nenašla jsem takové místo, kde by případně byla možná i mokrá varianta někde vevnitř a líbilo by se mi to tam :-D Takže to máme rovnou vevnitř, kde se nám to líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky..já bych taky chtěla 10.10. ale zatím všude obsazený termín ááách. tak hledám....Jinak nějaký tip kde by mi vytiskli mnou navržené oznámení?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 tak mokrou variantu jsme nakonec vyřešili tak, že budeme všichni přinejhorším pod deštníky :-D @laskypa já nechávala tisknout v obyč tiskárně a dobrý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laire Ahojky! Já myslím, že se stmívá už kolem 18. hodiny ... ptala jsem se na to samé fotografa, abychom stihli vše nafotit v co nejideálnějším světle a ten mi k tomu posílal tuto tabulku .... Snad pomůže :-) My budeme mít obřad ve 14:15, pak bude probíhat focení a pak budeme mít raut. Během focení dostanou svatebčani nějaké pití a něco na chuť, aby se nenudili :)).
Odpovědět
Profilova fotka
@etoma to je fajn, vědět budu s tím počítat. díky ;-)
Odpovědět
@laskypa určitě na vistaprint.cz lze nahrát vlastní vzhled
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, před měsícem jsme se rozhodli také pro tento termín, no a za necelý měsíc je to tady :) Chci se zeptat, dávali jste některá dohromady už svatební noviny? Něco hledám, ale chci najít i nějaké zajímavosti o tomto dni. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@i_f to mate dobry my mame jen misto obradu a hostinu nevime kde je to tezky kdyz chceme mit vse sve
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela204 jsme na tom stejne :-)
Odpovědět
My nakonec máme obřad v kostele u Pražského hradu a pak se přesunujeme do Březiněvsi do restaurace Golem. Byli jsme tam na zkoušku na jídle, to nám chutnalo. Je tam i ubytko pro cca 20 - 25 lidí. Mají dva salonky, jeden větší na hostinu a druhý menší na raut. Tak snad to bude vše v pohodě. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?