Statistika počasí

může se hodit :-) http://www.in-pocasi.cz/archiv/
Odpovědět
Profilova fotka
k cemu?..vzdyt je to minulost, každý rok muze byt uplne jinak..to ze bude v lete teplo a v zime zima vime i bez toho :D
Odpovědět
Profilova fotka
@anniesfibis asi to bylo myšleno tak, že si nevěsty mohou udělat hrubou představu o počasí dle archivu, jak na jejich den D bylo v minulých letech ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzy to chápu..ale to je celkem o nicem
Odpovědět
@gabriela178 Jj někdy se na nakouknutí hodí. :-) @zuuzy Jj vystihla jsi to. Slečna to napsala dobře. My když vybírali datum svatby. Koukali jsme 3 roky zpět, jak se pohybovalo počasí. Je fakt, že za rok 100% může být úplně jinak, ale člověk může mít alespoň nějakou představu (když jsme se dívali na historii, tak defakto dny které propršely letos, propršely i v předchozích letech). Dle historie jsme měli mít krásně, jen třeba večerní deštík a nakonec jsme měli 30°C a modrou azurovou oblohu celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
@anniesfibis to je asi věc názoru ;) jako @jennyexx my přijde, že je to docela fajn a šikovný odkaz...samozřejmě nezaručí to vůbec nic, ale pro tu představu proč ne a pokud někdo váhá, třeba to pomůže vybrat i termín :)
Odpovědět
@zuuzy Tak tak. Napsala jsi to výstižně. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Uff, posledních 6 let sluníčko. Tak určitě to výjde i v roce 2014 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aspon ma clovek predstavu, zda v tom obdobi je dle poslednich let teplota treba mezi 15-25 stupni, ze te neprekvapi, ze pokud si to dane obdobi nehlidas nejak sama, ze by rano treba mohli byt prizemni mraziky, nebo chces teplotu do 15stupnu a dlouhodobe je treba prvni tyden v listopadu jeste 20... myslim, ze to je supr vec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?