Sháníme místnost na svatební hostinu v Praze a okolí

Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu, moc se nám líbí kaple v Kostelci nad Černými Lesy, ale máme problém kde hostinu. Počítáme cca 70 lidí a rádi bychom si pronajali nějaký sál/místnost se zázemím pro catering v Kostelci. Nevíte někdo o něčem, může být i mimo Kostelec, dojezd není problém. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moje sestra se vdává v pátek a mají hostinu v Čelákovicích u Bohuslavů (měla tam hostinu švagrova sestra a byli vrcholně spokojení) a my se taky berem za necelý měsíc v Kostelci a máme zamluveni v Praze -Jahodnici restauraci na Baště (reference až po 22.9. :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tady máš pár diskuzí na toto téma: http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... tak snad zde najdeš pár tipů držím palce v přípravách. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoooj oživuji tuto diskusi, poraďte prosím místo zhruba pro 50 lidí, v Praze, kde by se dal uspořádat raut tak, abychom si mohli donést svoje jídlo a pití
Odpovědět
Ahoj lenkajda, koukám že řešíme stejný problém....zkus se podívat na sokolovny nebo sály....napíšu Ti to IP kontakt na jednu sokolovnu...
Odpovědět
ahoj, mám podobný problém, chtěli bychom hostinu poblíž Veltrus, ale abychom mohli mít svoje jídlo pití,nevíte o něčem
Odpovědět
Loni jsem byla na svatební hostině v divadle Za plotem (v areálu bohnickýho blázince ;-) ). Sál se sedačkama se vyklidil, okolo stěn byli stoly a židle, uprostřed taneční parket. Odpoledne se sedělo i venku. Jídlo a pití zajišťovala formou cateringu SŠ hotelová v Bohnicích. Je to spíš pro velkometrážní svatby - okolo 100 lidí, i víc. Jsou tam ale i nějaký menší salonky. Nejsem si jenom jistá, jestli to jde pronajmout oficiálně. Byla jsem tam ještě na hostině asi před 15 lety a oboje to byly svatby dětí doktorů. Každopádně za zeptání nic nedáte :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?