Prosim poradte,jak to udelat! :-)

Profilova fotka
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit? Planovali jsme svatbu na 25. cervence,ale otehotnela jsem a svatbu na konci sedmeho mesice bych nezvladla.Tak ted nevime,jestli ji udelat narychlo ted nekdy nebo az dalsi leto.Nakonec nas napadlo,ze bychom ted v dubnu udelali pidi svatbu,jen svedkove a rodice,at to mame,at mam stejne jmeno jako mimi.A dalsi leto bychom jen udelali velkou odpoledni party pro zname apod. Vsichni mi to ale rozmlouvaji,ze s ditetem to bude problem potom a ze uz to nebude ono....ale tak ma to nejake reseni a da se to nejak udelat ne? :-) budu rada,za vsechny napady,jak by to slo udelat!
Odpovědět
Profilova fotka
A co udělat svatbu teď na jaře? Duben nebo květen? Vše krásně pokvete a bříško ještě nepůjde tolik vidět. A určitě je lepší první svatba a pak dítě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji :o) Já bych to udělala před dítětem. Přece jen s dítětem je to trochu těžší. Podle mě by se to zvládlo i narychlo, třeba oslovit i nějakou svatební agenturu, která by s tím pomohla
Odpovědět
Profilova fotka
@tanulinkaaa @huwik dekuju,ale ja se bojim,ze si to tak neuziju. Byla jsem na jedne svatbe,nevesta byla v patem tydnu,protivna,chtela jit domu,bolelo ji bricho a tahala zenicha domu. Prave se bojim,ze to pro me bude utrpeni. Vsichni opili a ja strilizliva a protivna. Ale diky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karcoolkap1 na toto téma uz je tu hodne diskuzi, každá nevěsta ma jinou zkušenost, ale zdálo se mi, ze více převládal názor udelat svatbu před narozením dítěte. Svatba se dá těhotenství přizpůsobit (udelat ji třeba později, abys nebyla tak unavená, nebo ji naopak dříve ukončit) a kromě toho s malým dítětem by ses asi nemusela přizpůsobit o nic méně...
Odpovědět
Profilova fotka
@karcoolkap1 asi záleží jak komu co vyhovuje. Já bych třeba nezvládala dobu po porodu, protože vím, že bych byla unavená ze spánkového deficitu :o) ale každý to má asi jinak.
Odpovědět
Byla jsem na svatbě kdy nevěsta měla malé dítě a bylo to horší než kdyby byla těhotná, byla furt nervózní jestli je dítko v pohodě a hlavně ho musel večer nekdo hlídat - odnesla to jedna z babiček. Nevěsta odjižděla několikrát kojit ..... Svatba v dubnu nebo květnu se dá vbpohodě zařídit. My se rozhodli v dubnu pro svatbu v červnu a vše bylo v pohodě .
Odpovědět
Já osobně, kdybych otěhotněla, tak svatbu uspíším, udělám ji na jaře - jak píšeš úplně pidi svatbičku a třeba to příští léto malou rodinnou oslavu. Rozhodně bych chtěla mít stejné příjmení jako rodina :-)
Odpovědět
Ja som sa vydávala v 5.mesiaci a žiaden problém. Samozrejme, že nevieš ako ti bude, ale obecne súnajhoršie prvé 2 mesiace, kedmď si telo na tehotenstvo len zvyká. Druhý semester ja najviac pohodový. Ja som tiež za svadbu ešte prer narodením. S miminom sa ti bude ešte horšie organizovať.
Odpovědět
Ja som sa vydávala v 5.mesiaci a žiaden problém. Samozrejme, že nevieš ako ti bude, ale obecne súnajhoršie prvé 2 mesiace, keď si telo na tehotenstvo len zvyká. Druhý semester ja najviac pohodový. Ja som tiež za svadbu ešte prer narodením. S miminom sa ti bude ešte horšie organizovať.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já bych volila svatbu před porodem..na naši svatbu budou malýmu 2 roky a 3 měsíce takže už dost velkej, ale stejně mám plnou hlavu toho, jak ho tam zabavíme a kdo se o něho bude starat a tak..je to komplikovanější podle mě..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky za rady. Zkusíme tedy sjednat termín v dubnu, zúžili jsme počet hostů, jen rodina a 3 přátelé, protože s 80-ti bych to asi fakt nedala :-) teď se budu modlit, aby v pondělí klapl obřad, hostina, fotograf a hudba :( to bude rychlovka teď všechno :-)
Odpovědět
Jsem na tom stejne a bereme se ted v breznu. V pulce cervna mam termin :-) Ale mame ji tedy vetsi.'citim se docela dobre, tak to snad zvladnem :-) V te dobe budu v sestem mesici. Budu mit k dispozici kousicek od rautu hotel a tam si muzu jit kdykoliv oddachnout ;-) resili jsme, jestli oslavu neudelat treba az v lete a ted malou svatbu, ale uprimne si myslime, ze by se nam pak uz do toho nechtelo a asi by to nebylo ono... Ale to je nas nazor. Co se tyce alkoholu a zabavy, tak zalezi na parte lidi, protoze kdyz jsme byli na Silvestra u nasich, kde se zlili, jak dobytci jeste pred pulnoci, tak jsem byla dost protivna a nastvana, pac jsem si pripadala, jak na Marsu, ale jindy jsem byla mezi kamarady na nejaky seslosti a moc me to bavilo i bez alkoholu... Jinak ja si na svatbe neco malo dam. Jedno pivo. Ono to bude stacit :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucyluc24 Jee super,ze jsi na tom stejne,me z toho sla hlava kolen,porad jsem to resila,menim nazory asi kazdou minutu,ale uz jsme se docela rozhodli,musim to nejak zvladnout. To jsem presne rikala,ze kdyz me budou stvat nebo budu unavena,tak vezmu druzicky nahoru do pokoje a uzijeme si to spolu :-D tak diky! Uzij si svatbu,urcite budeme krasne tehotne nevesty :-)
Odpovědět
@karcoolkap1 to rozhodne!!! ;-)
Odpovědět
@akirchnerova Mam to uplne stejne...2 roky a tri mesice na svatbe v lete :-) Co mas vymyslene na zabaveni prcku?
Odpovědět
Já osobně, kdybych zjistila, že jsem těhotná, tak bych svatbu odložila. Nejde o nějaké užívání si nebo alkohol, ale prostě bych to tak nechtěla, navíc se stresovat svatbou v těhotenství... Být těhotnou nevestou pro mě byla noční můra.
Odpovědět
Ja si myslim ze je lepsi to stihnout pred porodem.
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera no ve vybrané restauraci mají dětský koutek..bohužel restaurace padla a tak ted hledáme něco podobného..jinak tam budeme mít 3 kluky (2 roky a něco, 3 roky a 5let) a slečnu(6,5let) a tak mám v plnánu vzít sebou nějaké auta a omalovánky s pastelkama a knížky..ale jinak všichni jsou "tanečníci" :-) tak si myslím, že se zabaví na parketu..:-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?