Posunutí termínu svatby?

Je to strašlivě zvláštní, zamilovaná, zasnoubení a najednou půl roku před termínem svatby rozhozená. :-( Pokládám si množství otázek, hledám odpovědi. Jde o to, že potřebuji k životu jistotu a tu nenacházím, přichází obavy ... po svatbě bychom neměli nic, oba jsme zatím u rodičů a studujeme ... Nakonec jsem se rozhodla o odložení svatby o rok, přítel se s tím ale nemůže smířit ... měla jste to tak některá také? Jak to dopadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Na otázku můžu odpovědět jen jednou, tak to shrnu. Oba studujete, bydlíte u rodičů a začínáš pochybovat - nepíšeš, jak jste spolu dlouho, ale navrhuju, abyste se co nejdřív - ideálně hned - nastěhovali do nějakého podnájmu, ať víte, jestli spolu dokážete vycházet dennodenně (je to důležitější, než si myslíš). Zkus mu to navrhnout, pokud se máte za půl roku brát, neměl by s tím mít problém. A posouvat termín svatby? Záleží, co už máte všechno zařízené, jak chceš velkou svatbu a jak moc chceš vše dopředu chystat. Pokud malou a stačí ti kratší doba, řešte to třeba až měsíc po společném bydlení. Pořád budeš mít dost času a zároveň už budete aspoň troško líp vědět, jestli ještě chvíli počkat, nebo do toho jít po hlavě.
Odpovědět
Já bych byla pro odložení svatby.. Bydlíte u rodičů, studujete - z čeho chcete svatbu financovat? Zároveď bych měla strach z toho, že jste si před svatbou nezkkusili spolu bydlet. Nicméně za půl roku je těžký najít si bydlení, chvilku spolu bydlet a pak začít připravovat svatbu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?